Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 459
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Едва ли вече са измислили избелваща паста, която да избелва и пломбите.
Освен да си избелиш зъбите и да си смениш пломбите след това, друго май няма да свърши работа Grinning

# 526
Препоръчайте ми някоя избелваща паста за зъби, която сте пробвали и сте доволни. Държа да е паста, защото имам пломби на предните зъби и искам да мога да контролирам процеса, а не като с лентичките. Едва ли вече са измислили избелваща паста, която да избелва и пломбите.
Yotuel в аптеките. Не е никак бюджетна, но е и единствената, от която съм видяла резултат и която съдържа реално работещо вещество (карбамид пероксид). Излишно е да казвам, че трябва продължителна употреба и че ефектът не може да се сравнява с професионалното избелване от зъболекар.

# 527
  • Асеновград
И аз съм в търсене на нов душ гел. Сега ползвам на Dove с ексфолиращите частици в него, много ми хареса, но обичам да разнообразявам. Само че да е без SLS в състава. Ако някой се сеща за препоръка с удоволствие ще пробвам.

# 528
И аз съм в търсене на нов душ гел. Сега ползвам на Dove с ексфолиращите частици в него, много ми хареса, но обичам да разнообразявам. Само че да е без SLS в състава. Ако някой се сеща за препоръка с удоволствие ще пробвам.
Препоръчвам Cottage мисля, че е без SLS

# 529
За паста за избелване: Opalescence.

За душгеловете на Агива: много хубаво омекотява след душ, хубаво ухае, но миризмата им е изкуствена. Аз бих се замислила дали пак бих купила техен, не че не съм доволна, но при такова разнообразие на пазара...

# 530

Впечатления от този крем ..лека текстура,приятен на допир и мирис,много бързо попива но след него трудно си разнасям фдт някак си все едно на лицето нямам нищо ..със смесена кожа съм ..

# 531
Препоръчвам Cottage мисля, че е без SLS
Отворих първия ми попаднал:

# 532
Момичета, мнение за антицелулитния крем на Балеа?

# 533
  • Deutschland
Лилавите ампули има ли ги още в българските ДМ? Конкретно Пловдив

# 534
Много е приятен за лятото особено,леко охлажда.Заглажда лек целулит,аз се мазах по краката,дупето,корема и го ползвах три месеца,но беше след раждане,когато тъй или иначе се сваля бързо всичко.И не знам колко помогна той.
Фрау,нощните ампули ли?За Пловдив не знам,във Варна ги няма от месеци.

# 535
  • Пловдив
Фрау, мисля, че ги няма лилавите капсули. Аз вече влизам изключително рядко в дм, но като вляза, хвърлам поглед на капсулите и лилави няма. От другите видове има.

# 536
  • София
Днес влезнах в ДМ, че имаме нов магазин наблизо и ръснах едни 40лв ахахаха. Прави ми впечетление обаче, че някой продукти са по-скъпи от колкото в Лили

# 537
Някои продукти в Лили обратно, така че аз обикалям и двата магазина ако са ми наблизо.

# 538
  • София
За мой късмет са един до друг Grinning Взимам на дъщеря си едно бебешко олио на Мустела. Ами в единия магазин 2 лв по-скъпо пък е една и съща марка нали не е като да си марка на самия магазин.

Да питам, че съм се сетила, дали знате Душ олиото на Балеа дали може да се нанася без отмиване?

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 16:09 от I.Kravaeva

# 539
  • Пловдив
Аз да попитам знаете ли от серията Златно мляко какви продукти има, освен шампоан и балсам? Имам предвид тук, в България, има ли нещо друго от тази серия?

Общи условия

Активация на акаунт