Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 492
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Успях. Ето я https://www.zlatnaribka.com/chetki-za-kosa/chetki-za-razresvane/ … -detangling-brush

Обаче пък не пише, че е с естествен косъм... може пък да съм се объркала. Аз я видях от форума тук и една мацка коментираше, че е естествен ама знам ли Grinning

# 511
Благодаря ви за отзивите за спиралите, поръчахме на Катрис No Panda, пък ще видим.

# 512
Това от мен днес от дм. Очаквам с интерес да видя ефект от чорапите, въпреки, че аз нямам поражения на стъпалата. Просто ако не ги трия с пила в банята 5 дни, се усеща загрубяване след това, което пък пак лесно оправям отново с пилата. Сега като се замисля май няма да имам кой знае какъв ефект. Маслото за тяло и лице е леко, мирише деликатно. На мен ми мирише на нещо лимонено, въпреки че такова няма в него. Шишето е стъклено и изглежда луксозно.

# 513
Снощи пробвах сините ампули. Даже не знам как да ги опиша, но нямат нищо общо с ампулата Aqua Shot. Като някакъв мазен гел, който като се втрие в лицето хем ми мазнее, хем сякаш матира, направо звучи налудничаво, но така ги чувствам. Сякаш имам някаква пудра на лицето си. Усещам ги и силиконови сякаш. С две думи - не са моите със сигурност. Довечера ще пробвам с витамин С. Лилави бях взела преди и ги метнах в коша. Ще пробвам и серумът. И ако от тези неща няма поне едно, което да ми е ок, приключвам с балейските кремове и серуми за лице.

# 514
Не ги хвърляй, може да ги използваш за крака, за ръце. В краен случай може да ги пробуташ на съпружието, да си маже петичките 😎

# 515
Минавам да похваля сухият шампоан на Велнеа, за първи път да си харесам нещо от марката на лили Simple Smile Взех си от тези малките за 50 стотинки, и се справиха добре. От мнооого време търся заместител на Батист.

# 516
Вчера ги загледах тези маски на Миша, доста видове имаше и нямах време да чета, но някой с препоръка за суха кожа коя е добра?
За сега съм пробвала една със зелен чай и друга с краставица . При нито една от двете не съм забелязала изсушаване  или опъване ,  отразиха ми се много добре . Но   ги " запечатвам ,, с  хидратираща нощна маска и може да е и заради това  .
PS:  Извинявам се ако се сметне за спам . Но ако има хора от Пловдив , които се интересуват от тези маски в Лекси са на доста привлекателна цена , но   няма толкова голям избор  от видови последно като погледнах. .

# 517
На мен пък сините ампули на Balea много ми харесват. Купувала съм от тях над 10 пъти. Използвам предимно върху пъпки/белези от пъпки. Кожата се регенерира много бързо.

Препоръчайте ми кръгла четка от дрогерията, подходяща за оформяне на косата със сешоар.

# 518
На мен тази ми е много удобна, два пъти вече купувам: https://remedium.bg/pretty-time-chetka-za-kosa-2644-3119/p

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 09:33 от Елмайра

# 519
На мен пък сините ампули на Balea много ми харесват. Купувала съм от тях над 10 пъти. Използвам предимно върху пъпки/белези от пъпки. Кожата се регенерира много бързо.

Препоръчайте ми кръгла четка от дрогерията, подходяща за оформяне на косата със сешоар.
Може би грешката е моя. Не ампулите, а сините капсули. Иначе стъклените ампули ми харесват много. Мислех, че капсулите ще са същите, но не са.
Тази вечер пробвах синия серум. Мирише ми много приятно. Не е като другите серуми, които съм ползвала, като лека пяна е. Образува филм, личи си до къде е бил намазан, малко като при отлепящите пилинг маски като изсъхнат. Утре ще видя как ще ми е кожата сутринта. Ако е мазна, както след сините ампули, ще замине на майка ми.

# 520
Аз вчера влезнах в ДМ за измивния гел на Балея, че го срещам във всеки трети пост, а излезнах с това. Течните сапуни са от една друга дрогерия.

# 521
Току що си сложих и четка тингъл в кошницата на нотино.Страшни сте....

# 522
Нали Бобчита, тука уж сме по-спестовните с бюджетни марки а-у, пък кат теглим чертата... Продавачките в Лили и Дм на ти ми говорят вече, а ако започнат да ме  поздравяват по улиците сте за бан направо Grinning

# 523
Бюджетни, бюджетни и вчера 40 лева тотал.

Препоръчайте ми някоя избелваща паста за зъби, която сте пробвали и сте доволни. Държа да е паста, защото имам пломби на предните зъби и искам да мога да контролирам процеса, а не като с лентичките. Едва ли вече са измислили избелваща паста, която да избелва и пломбите.

# 524
През ден съм в Лили и Дм,нищо спестовно няма в мен.И въпреки това нямам нито един душ гел в шкафа.Кажете нещо гъсто и свежо .На Агива пробвал ли е някой душ геловете?

Общи условия

Активация на акаунт