Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 554
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Точно показаната на ГР не съм ползвала, но след 4 опита (жълтата, зелената, Panoramic и Perfect Lashes) смея да твърдя, че не стават. Много ги хвалят, но дори и за тази ниска цена, не си заслужават.

Бих избрала Катрис или пък Flormar - ето тази хич не е лоша:
Скрит текст:

# 496
На Lumene има спирала, която се води за чувствителни очи, но е около 20лв.

За мазна кожа - аз в тийн годините си имах такава, както и черни точки. Това, което много ми помогна е един гел за лице на Garnier PURE ACTIVЕ. Капачката е с гумена четка и от там излиза продукта. Това е продукта,  но не съм сигурна дали се предлага още.

Ще му го взема, макар че едва ли ще помогне. Ползвах го като студентка, доста ми пресушаваше кожата доколкото помня.При него положението е супер тежко. Хормоните му са омотани след прием на лекарства.
Не го взимайте, пресушаването още ще влоши.Опитайте тежка артилетия- третиноин, ако състоянито поволява.А най-добре лекар да каже.

# 497
Не го взимайте, пресушаването още ще влоши.Опитайте тежка артилетия- третиноин, ако състоянито поволява.А най-добре лекар да каже.
Първо ще пусне хормони и тогава третиноин, ако не е противопоказно. В момента ползва мицеларна вода за чувствителна кожа на Avene, прави си маска с глина, измивният му гел е на Биодерма и един хидратиращ крем на Микса. Едва ли ще помогнат, но поне няма да навредят докато не го видят дерматолог и ендокринолог.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 18:06 от bubanka

# 498
Сега мярнах, че от 11 до 14 на общината дм във Варна е в ремонт.

# 499
От тази спирала на Голден роуз съм доволна аз:

# 500
  • София
Имате ли такива четки?
Чувала съм, че за "сухо четкане" се ползва точно четки с косъм от глиган, а понеже не мога да намеря такава за сухо четкане дали тази ще върши същата работа? Хаха.
И за коса пък дали ще е по-различно от обикновената или дали по-лесно се реше с нея?

Професионална четка за разресване, пневматична. Работната й площ е произведена от естествен косъм от глиган. Дължина 25см.
Лесно и бързо разресва дълги коси.

Перфектно заглажда косата и й придава естествен блясък. Косъмът от глиган предотвратява цепенето на краищата и предпазва косата от накъсване. Подходяща за всички типове коса. Изработен от FSC™ сертифицирана букова дървесина.

Смесица от супер фин и високачествен естествен косъм от глиган и изкуствени влакна с различна дължина. Осигурява приятно усещане, ефективно ресане и оформяне на косата. За всички типове коса.
Използвайте за лесно разресване на косата

Аз използвам подобна уж с естествен косъм взех я от Златната Рибка като бяха на промоция. Единствено знам, че четките с топченца накъсват косъма. Ако имате пък къдрава коса бих препоръчала Tangle teezer, доста добре се разресва с нея, не скубе и не накъсва косата.

# 501
Тези четки с естествен косъм са ми интересни отдавна, но все не съм ги пробвала. Лесно ли е разресването с тях?
Имам електрическа четка за коса на Филипс, която е с такива косми и с нея изсушаването и оформянето на косата ми е лесно, но не знам дали не идват меки само за сресване?

# 502
  • София
Поне моята лесно я разресва. Не започва да хвърчи във всички посоки и не се наелектризирва постоянно. Според мен и косата ми спря да се накъсва толкова вече.

# 503
  • Пловдив
Моята гъста коса не могат да я разрешат такива четки.

# 504
Най-добре е консултация с дерматолог и медицинска козметика, щом положението е толкова сериозно. Ако хормоните са причината, не мисля, че каквото и да пробвате като продукти, особено ако не са специализирани ще помогне.
Garnier pure active помогна на мен, но и моят случай не е бил чак толкова тежък.

# 505
Да, ще се консултираме задължително.

Малко глезотии от мен.
Скрит текст:

Сините ампули и серумът ги взех, защото ампулата Aqua Shot ми хареса много. Надявам се и тези да са толкова сполучливи.

# 506
l.kravaeva, би ли показала твоята. Аз също се оглеждам за четка от този тип, но и моята коса е гъста и бих купила от тези с по-дългите зъбци. В дм има две на ebelin, може да опитам с тях.

# 507
Моята коса е дълга, не се заплита, но използвам само tangle teezer. Забелязвам, че с нея косата ми не се накъсва и винаги след баня разресва косата много лесно.
В момента имам тази:
https://www.notino.bg/tangle-teezer/the-original-chetka-za-kosa/p-15714057/

Използвала съм и тези:
https://www.notino.bg/tangle-teezer/salon-elite-greben-za-kosa/

https://www.notino.bg/tangle-teezer/wet-detangling-chetka-za-kosa/

# 508
  • София
l.kravaeva, би ли показала твоята. Аз също се оглеждам за четка от този тип, но и моята коса е гъста и бих купила от тези с по-дългите зъбци. В дм има две на ebelin, може да опитам с тях.

Да, ще я снимам довечера, че сега наистина не я намирам.

Дъщеря ми е с такав и я разресвам много лесно, а тя е с доста къдрава коса. https://www.notino.bg/tangle-teezer/wet-detangling-chetka-za-kosa/

# 509
Благодаря, би ли измерила дължината на зъбците на тази, когато имаш възможност Wink
Аз четох добри отзиви за плоската на Ebelin, тя е и предимно за изсушаване, но самата дръжка била некачествена и се чупела.

Общи условия

Активация на акаунт