Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 514
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Те за сладурското са сладурски, но трудно се изкарва цвят от тях.
Да,за ружовете на Буржоа в малките кръгли кутийки и аз мисля така.
Купих веднъж,подариха ми веднъж и повече не съм и помисляла за тях...

# 481
Бях писала преди време за серума на Велнеа с витамин С, че ми изсушава и лющи кожата. Дадох го на приятеля ми, който е със супер мазна кожа. На него пък му я омазнява ужасно. А сега де! Та препоръчайте нещо измивно и крем за много мазна кожа, че вече се виждам в чудо с него. Изсипах му една торба маски, измивни, кремове, чинно си се маже, макар да му е досадно, но явно серумът и кремът не са му подходящи. То се е видяло, че ще опрем до дерматолог, но поне временно да ползва нещо.

# 482
Да прави маски с хума. На мен ми помагат. Вижте коя от всички видове беше за мазна кожа.

# 483
Да ползва лек хидратиращ крем.Мазните кожи искат баланс, да им се даде хидратация, за да спрат да образуват себум.Макар моята да си е мазна открай време и такава си остана.Миене сутрин и вечер също с леки продукти за нормална кожа.

# 484
За много години момичета!
Ще ми препоръчате ли някоя спирала за чувствителни очи 🤔

# 485
  • София
Нa Lumene пробвай

# 486
На Lumene има спирала, която се води за чувствителни очи, но е около 20лв.

За мазна кожа - аз в тийн годините си имах такава, както и черни точки. Това, което много ми помогна е един гел за лице на Garnier PURE ACTIVЕ. Капачката е с гумена четка и от там излиза продукта. Това е продукта,  но не съм сигурна дали се предлага още.

# 487
Благодаря ви момичета!
Инструкциите се промениха, търси се нещо бюджетно до 10 лв. от асортимента на Лили - Golden rose, Catrice, Essence. Ако не се лъжа и на Maybelline, сте хвалили 🤔

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 13:45 от Lemy

# 488
Аз харесвам Мейбълин - Total Temptation, която прави хубав обем, и Lash Sensational, с която са по-подредени. И двете съм купувала по няколко пъти, постигам добър ефект без много усилия. Но по спомен са до 10 лв само при промоции. Иначе покрай празниците имаха и комплекти с очна линия.

# 489
Имате ли такива четки?
Чувала съм, че за "сухо четкане" се ползва точно четки с косъм от глиган, а понеже не мога да намеря такава за сухо четкане дали тази ще върши същата работа? Хаха.
И за коса пък дали ще е по-различно от обикновената или дали по-лесно се реше с нея?

Професионална четка за разресване, пневматична. Работната й площ е произведена от естествен косъм от глиган. Дължина 25см.
Лесно и бързо разресва дълги коси.

Перфектно заглажда косата и й придава естествен блясък. Косъмът от глиган предотвратява цепенето на краищата и предпазва косата от накъсване. Подходяща за всички типове коса. Изработен от FSC™ сертифицирана букова дървесина.

Смесица от супер фин и високачествен естествен косъм от глиган и изкуствени влакна с различна дължина. Осигурява приятно усещане, ефективно ресане и оформяне на косата. За всички типове коса.
Използвайте за лесно разресване на косата

# 490
Аз харесвам тази, на промо беше под 10лв. ,сега не знам:
https://shop.lillydrogerie.bg/media/catalog/product/cache/1d6123 … 00531143459_3.jpg

# 491
Благодаря ви, отивам да погледна Мейбълински. А какво ще кажете за тези:

# 492
На Lumene има спирала, която се води за чувствителни очи, но е около 20лв.

За мазна кожа - аз в тийн годините си имах такава, както и черни точки. Това, което много ми помогна е един гел за лице на Garnier PURE ACTIVЕ. Капачката е с гумена четка и от там излиза продукта. Това е продукта,  но не съм сигурна дали се предлага още.

Ще му го взема, макар че едва ли ще помогне. Ползвах го като студентка, доста ми пресушаваше кожата доколкото помня.При него положението е супер тежко. Хормоните му са омотани след прием на лекарства.

# 493
На Катрис не са лоши спиралите,но ми се струва че бързо съхнат.
Глас и от мен за total temptation на мейбълин,все към нея се връщам .

# 494
Не правете компромис за чувствителни очи, вземете хипоалергенна спирала.

Общи условия

Активация на акаунт