Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 518
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Те за сладурското са сладурски, но трудно се изкарва цвят от тях.

# 466
Момичета в кое Лили в София има най-много продукти на Lumene?
Или в аптека Ремедиум на центъра има ли?

Търся Lumene glow Fondation. 🎀
В Ремедиум на Денкоглу има Lumene

# 467
  • София
Имам цвят, който е вече не помня на колко години. Периодично го минавам с мека салфетка, от страх да не хване коричка - салфетката се оцветява здраво, а той продължава да си ме разкрасява вярно. Винаги съм го ползвала с неговата четчица.

# 468
Момичета в кое Лили в София има най-много продукти на Lumene?
Или в аптека Ремедиум на центъра има ли?

Търся Lumene glow Fondation. 🎀
В Ремедиум на Денкоглу има Lumene

Има и доста неща в Лилито до Билла на бул. България.

# 469
И Лили срещу ВМА също.

# 470
  • Deutschland
Вместо маска за коса, получих това :
Направо съм бясна

# 471
Вместо маска за коса, получих това :
Направо съм бясна

Поне тази маска се води мега добра...

# 472
Фрау,маската е супер.Ама наистина супер.
Ако пратя моят мъж в ДМ или Лили,не знам.Никога няма да се ориентира сам
Една мицеларна вода ми купи веднъж,и то две кокошки го видели да се върти там и препиръчали Микса,клиентки ,не персонал Joy

# 473
Преди седмица в Лили, докато оглеждах и пазарувах (а това отне около 30 минути) през цялото време един мъж на видима възраст около 50+ вървеше със списък и кошница. През минута звънеше на някой и питаше кой цвят точно, коя кутийка точно.. По едно време беше зациклил при стелажите с гримове, всички консултантки се втурнаха да му помагат.
Хем ми стана много смешно, хем много мило. ММ ако го пратя до дрогерия, директно ще се направи, че не е чул.

# 474
Сори за спама,но на Мементо поста ме сети .Като бях в деветия месец се носих като руски танк и на една пешеходна срещнах мъж с момиченце,след около час ги срещнах в Спиди,след малко в Лили и там мъжът не издържа и ми каза-направо приятели станахме,кажете тука нощни превръзки за жената.Детето почна да мрънка ,че бащата говори с мен,еталон за "секси мацка"  ,препоръчах превръзки и се изнизах с все корем и г@з .

# 475
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой ползвал ли е измивната пяна МОЙ? Аз я взех, но още не й е дошъл редът. Странно ми, че не намирам мнения в Гугъл(на бг), пък не е ново нещо в ДМ.

# 476
  • In The Middle Of Nowhere
Аз я ползвах преди време, още като излезе серията, но споменът ми е, че не ми хареса. За съжаление не помня подробности. Дано на теб да ти хареса щом вече си я взела..

# 477
Вчера ги загледах тези маски на Миша, доста видове имаше и нямах време да чета, но някой с препоръка за суха кожа коя е добра?

# 478
Оф, мъжете са толкова неориентирани в тези магазини Grinning Бяхме на почивка и забравихме измивните неща и моя отива до близката дрогерия и му поръчвам да ми вземе там някакъв интимен гел и се връща с един с аромат на лавандула (а той знае че мразя тази миризма), и аз ядосана го питам защо точно лавандула, и той ми заяви че другия бил с краставица и идеята за ...... и шопска салата не му се сторила правилна Grinning

П.П. В лили са много намалени мицеларните води на Лореал, знам че много от Вас ги харесват, под 7лв са в момента.

# 479
Аз тези взех това с Манго, не съм забелязала да има и с кокос. А вероятно щеше да ми се набие пред очите, защото харесвам всичко с кокос и ще се пробва задължително.

Препоръчайте ми хиалуронов серум - ползвала съм този на Велнеа, сега привършвам на марион и се чудя какъв да взема. Гледах, че този на Делиа е на намаление в Лили, имате ли отзив за него?
Аз най-харесвам на Делия серума, така че взимай.

Общи условия

Активация на акаунт