Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 519
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • Deutschland
Балеа имат ново мляко за коса

# 451
Фрау, млякото с манго е супер, ако видя в ДМ във Варна това с кокос задължително ще си го взема!

# 452
Аз тези взех това с Манго, не съм забелязала да има и с кокос. А вероятно щеше да ми се набие пред очите, защото харесвам всичко с кокос и ще се пробва задължително.

Препоръчайте ми хиалуронов серум - ползвала съм този на Велнеа, сега привършвам на марион и се чудя какъв да взема. Гледах, че този на Делиа е на намаление в Лили, имате ли отзив за него?

# 453
  • Deutschland
С кокос е ново. Аз съм в България в момента, като се прибера в Германия ще си взема.

# 454
За какво се ползва това мляко за коса ? Имах едно в комплект на Балеа, но не съм слагала.

# 455
Моля за насоки или препоръка за кафяво червило, студен тон - лилавеещо, но все пак кафяво, балсаместо и влажно.
Примерно нещо такова като тон:

Дрогериен клас, по възможност да се намира в реален магазин?
Не знам точно дали тези отговарят на това, което търсиш, но все пак реших да ги покажа.
Първото е на Maybelline. Разбира се от телефона изглеждат различен цвят..

# 456
  • Deutschland
За какво се ползва това мляко за коса ? Имах едно в комплект на Балеа, но не съм слагала.

Овлажнява, хидратира, а това с манго имаше и термозащита.

# 457
Има ново олио на Balea за лице и тяло. Забравих да го снимам. Пак е на 4,99 - но е с пипетка. Simple Smile

# 458
# 459
Даа, същото. Smile

# 460
Крема за коса с манго ми харесва много и на мен,ще пробвам кокоса.
На Рефан серум и кремове с вит С ,са много хубави,охлювената серия също,но за суха кожа или за зимата при мен поне.Имат един мъжки крем против бръчки,много е хубав,аз го ползвах.
Ружовете на Буржоа в малките кръгли кутийки как са?Пълня кошница в Нотино и им се чудя .По 8 и нещо са,не знам в Лили и ДМ колко бяха.
На Гарние има нова мицеларна глоу нещо си,не се сещам,много е добра

# 461

Овлажнява, хидратира, а това с манго имаше и термозащита.
Може ли една снимка на въпросното мляко, че ще имам път към ДМ утре.

# 462
  • Deutschland
Пускам ти това с манго. Не знам в момента какво има налично в ДМ от тия млека, дано да намериш 🙏 Аз пратих мъжа и детето за маска и кристали, кой знае какво ще домъкнат 😂

# 463
Момичета в кое Лили в София има най-много продукти на Lumene?
Или в аптека Ремедиум на центъра има ли?

Търся Lumene glow Fondation. 🎀

# 464
  • София
Ружовете на Буржоа в малките кръгли кутийки как са?Пълня кошница в Нотино и им се чудя .По 8 и нещо са...
Много сладурски, много шик, и миришат ужасно мадамски.
Valeto96, благодаря, ще ги погледна тия дни наживо.Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт