Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 385
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Deutschland
Тази с маслина ли?

# 601
Маската с маслина наистина е мн.добра, мицеларната и розова вода на Агива също.

# 602
Кремът на първо ползване се усеща мнооого лек, буквално е алое вера с розова вода. За лятото може би е добре и за разтоварващи дни. Но няма някакъв кой знае какъв ефект...

# 603
Днес пробвам маската за лице със солен карамел, да видим как ще е.

Пробвах да не отмивам пилинга на Дева, държах го по дълго, той пък взе, че засъхна и се получи едно опъване на кожата, та преди да нанеса маската за лице го почистих с тампонче с мицеларна вода с вит. С. Нещо не ми се получи без отмиване този пилинг. Grinning

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 12:05 от Джаста Праста

# 604
Аз не го отмивам и ми е ок.Два пъти го ползвам вече

# 605
Аз четох и не много добри отзиви за къшана и също, че е много малко количество и бързо свършва.

Благодаря за снимката на червилото Деми мат. Мирише същото като едни гуми за молив от книжарниците, на мен ми е приятен аромата.

# 606
  • София
Имам въпрос към тези, който са си взимали от Дм тези специалните, който се слагат на краката и после кожата се обелва( нямам идея как им е името).
1. Каква марка ползвате?
2. Само след едно слагане ли започва беленето и колко дни след това?
3. Дали би отстранило по-загрубяла кожа?

# 607
Аз имам въпрос към момичетата, които използват cushon-а на Missha. С какви кожи сте? Аз към с комбинирана, зимата се засушава, но се опасявам да не ми лъщи. Вв крема ми е ок.

# 608
Аз имам въпрос към момичетата, които използват cushon-а на Missha. С какви кожи сте? Аз към с комбинирана, зимата се засушава, но се опасявам да не ми лъщи. Вв крема ми е ок.
И аз съм с такава кожа.Не ми лъщи,не слагам пудра,понеже ще убия ефекта.Къшънът дава сочност,но за лятото няма да е ок ,мисля.Повече го харесвам от бб крема.

# 609
  • Пловдив
Маската с маслина наистина е мн.добра, мицеларната и розова вода на Агива също.

На Агива е много хубав и серумът за лице с маслина. Хвалила съм го много пъти. За дехидратирана или суха кожа е  супер подходящ. Сигурно 10 шишенца, ако не и повече, съм изразходила. Много ми харесва и съставът е доста добър. Но вече не го виждам в дм и Елитис /от там го взимах преди/. Откривам го само онлайн, но не съм поръчвала.

# 610
  • София
Много благодаря на всички за пояснения та, явно и аз съм взела само пълнител.. Така ще го ползвам за момента.

# 611
bibi82, ползвай си го така, нищо не пречи. Аз от по-скъпите къшъни купувам само пълнители, защото опаковките им често са цяло произведение на изкуството и струват майка си и баща си:
Скрит текст:

Само гледай да е затворен добре, че иначе чанти и джобове стават на нищо.

# 612
  • София
Да така и мисля да направя, просто в бързината не съм обърнала внимание. Благодаря ти 😊🤗

# 613
Имам въпрос към тези, който са си взимали от Дм тези специалните, който се слагат на краката и после кожата се обелва( нямам идея как им е името).
1. Каква марка ползвате?
2. Само след едно слагане ли започва беленето и колко дни след това?
3. Дали би отстранило по-загрубяла кожа?

1. Използвам чорапите на Балеа
2. Още първият път ми се обелиха краката, но минаха близо десетина дни преди беленето да започне, след което се белих още няколко дни
3. Ако не си напълно удовлетворена от резултата, можеш да повториш

# 614
Аз на Викториа ползвах,седях 30 мин,след три дни се обелиха.
Имам едни корейски от Лили,не съм ги пробвала още.

Общи условия

Активация на акаунт