Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 386
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте момичета! За много години!
Поръчах си от Нотино къшана на Миша, но дойде без гъбичката за нанасяне.. Така ли е по принцип или защото беше на разбродажба и е нормално.. Благодаря!

# 586
Явно кожата ми се е променила доста в последната година и ще трябва да си търся нов ФДТ. Досега бях с Color Stay и бях доволна, но явно вече не ми е ок. Кожата ми е  с много сухи участъци - челото и отстрани на носа предимно. Явно ми трябва хидратиращ ФДТ, със сегашния добивам напукан вид в сухите участъци колкото и да съм хидратирала кожата преди това. Не знам какво да взема, понеже цял живот съм била с мазна кожа, а сега е суха до лющене.
Colorstay го има и във вариант за суха кожа. Щом ти харесва формулата може него да пробваш. Иначе на първо четене мога да препоръчам на Макс фактор 3 в 1. Той е с матов завършек, покривен е и на моята суха кожа не прави проблеми. Но уточнявам, че му смениха формулата и новата не съм я пробвала. Говоря за старата.

# 587
Поръчах си от Нотино къшана на Миша, но дойде без гъбичката за нанасяне.. Така ли е по принцип или защото беше на разбродажба и е нормално.. Благодаря!
Не е нормално. Ако е цяла опаковка, а не просто пълнител, трябва да дойде с гъбичка, без значение на разпродажба ли е или не е. Моите винаги са идвали досега с такава. Поръчвани са директно от Корея обаче, ако има някакво значение.

# 588
Не е така,не съм и виждала пълнители в Нотино Пиши им

# 589
Момичета, днес ‘отскочих набързо’ в ДМ. Ето ги похожденията ми. Червилото е  maybelline Chocolate Truffle, вдъхновено от темата тук.
Не съм го пробвала още, но цветът изглежда супер.
От темата са и млякото за коса, и ексфолианта за устни с кокос.
Кремът на Агива с алое и розова вода изхлежда многообещаващ, съставът му е супер.

# 590
Хепи, покажи го как стои това червило. Отдавна го заглеждам, а все няма тестер.  Grin

# 591
  • София
И аз моля за снимка на червилото. Оная вечер много му се чудих, но изкуствената светлина в магазина ме отказа.

# 592
И аз имам същия проблем. Предполагам номер 21 си поръчала? Аз ще пробвам с гъбичка за фон дю тен, предполагам че няма да има проблем. Пише + пълнител

# 593
  • Бургас
Момичета, SPF 50+ е слънцезащитния фактор. Вие сте поръчали пълнител и явно той не е комплектован с гъбичка. Идеята е първоначално да закупите това:
https://www.notino.bg/missha/magic-cushion-dlgotraen-grim-v-gbic … pf-50/p-16001508/
и после,когато продукта свърши да поръчате пълнител, който да поставите в кутийката и да ползвате, както излиза от написаното, с гъбичката, която е била в продукта с опаковка.
Аз поръчах показаното от мен. Беше си с тампонче.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 00:20 от pafal

# 594
Момичета, първо трябва да купите това:

В дупката, която виждате, стои пълнител, който съдържа фон-дьо-тена. Когато свърши, го подменяте с нов като този от снимката два поста по-нагоре (само него!!!)
А първоначалната опаковка идва с ето тази гъбка, която също може да бъде подменяна при желание (въпреки, че издържа на мнооого пранета). Струва 1-3 долара в корейските сайтове.

Този принцип на ползване важи за абсолютно всички къшъни.
Надявам се да съм била полезна.

# 595
https://www.notino.bg/missha/magic-cushion-dlgotraen-grim-v-gbic … pf-50/p-16001508/
Ето това имам,гъбичка,огледало,фдт ,всичко си му е там.

# 596
Ехх, аз както винаги не съм обърнала внимание.. Благодаря ви за поясненията. С гъбичка за фон дю тен ще го нанасям за сега, защото не знам и колко ще го ползвам (home office съм) и не ми се купува още един. Само тази част празната надали има от къде да закупя..
И отново да кажа, че сте страхотни, имате отговор на всеки въпрос.

# 597
Здравейте, имам въпрос, търся матиращ violet балсам за руса коса, не мога да намеря никъде, търсих в Лили нямаше, все шампоани намирам, но балсам не, някой виждал ли е някъде?
Освен някой фризьор да помолиш да ти поръча от доставчик. Например, има една италианска марка Una.

# 598
Ето от Нотино, много съм доволна от шампоана: https://www.notino.bg/matrix/total-results-brass-off-podkhranvas … dratirassh-efekt/

Скрит текст:
Здравейте, имам въпрос, търся матиращ violet балсам за руса коса, не мога да намеря никъде, търсих в Лили нямаше, все шампоани намирам, но балсам не, някой виждал ли е някъде?
Освен някой фризьор да помолиш да ти поръча от доставчик. Например, има една италианска марка Una.

# 599
Мисля че няма да ти хареса крема на Агива, честно казано имат нужда още да озреят още за такива продукти. Като гледам и в темата за празните опаковки, все пълен го изхвърлят. На тази марка какво ли не пробвах, само тези захарни скрабове ми харесват, и естествено зелената маска за коса, която е безупречна.

Общи условия

Активация на акаунт