Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 398
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
И маската за коса от серията е страхотна

За нея специално се огледах, но нямаше, поне в нашия филиал. Някой дали я е мяркал някъде?
Балсама не го взех, само защото напоследък минах на балсами без отмиване и съм много доволна. Но ако ми хареса шампоана, сигурно ще си взема и балсама.Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 12:54 от marzeliva

# 571
  • Стара Загора
Не знам защо, но и на мен Деми мат не ми хареса. Имах високи очаквания, обаче и като цвят не улучих, а формулата и аромата са ми леко странни. Не е трайно, освен това сякаш се образуваше онази лигава линия. Радвам се че взех само едно от ДМ лятото с отстъпката за РД.
Имам по-комфортни и сатенени червила от него, освен това и издържат повече.

# 572
Моля, кажи кои са,че имам проблем аз с матовитв чврвила.Събират ми се също и мн ми изсъхват устните.

# 573
Аз пък много мразя матови червила, а напоследък явно са хит и правят предимно такива. Купувам си, защото имат хубави цветове, но отгоре слагам безцветен гланц и вече не са матови.

# 574
Да ми предложите бюджетен стилизант за къдрава коса от ДМ.
Благодаря
На Балеа оранжевата серия е за къдрави коси. Има спрей, крем и пяна. Напоследък най-много ползвам спрея и после крема, който е и термозащита. Много добре ми оформя. Шампоанът от серията също е добър.

# 575
Взех и аз червилото на Ревлон в 003 цвят и много ми хареса и на мен. Цвета е супер и е наситен и изобщо не се усеща върху устните. 😊

# 576
Аз много си харесвам това на Rimmel, изсъхва хубаво и не се размазва под маска, и на Катрис ми допада, усещам го много леко, но си остава следи по маската.

# 577
  • София
Бях забравила колко е зарибяващо в тази тема! Simple Smile
Днес си купих червила на Catirce Demi Matt  цветове 060 и 070 и две червила на  Maybelline Super Stay ink crayon  - 25 и 60, tърсих 55, но нямаше.
Сега още е дно червило много ми хареса, кето е показано в темата - Revlon.

# 578
+1 и от мен за чернилата на Revlon! Имам ultra HD matte, ultra HD gel, Super Lustrous и всички са много хубави. Леки, с наситен цвят, не се размазват и са дълготрайни.

** Безплатна доставка в notino!

# 579
Катрис деми мат, в ляво 040,в дясно 090. Днес цял ден е мъгла и мрачно и нямаше как да ги хвана на естествена светлина. Така че на лампа. 040 ми е тъмно керемидено, докато 090 е по нежно нямащо за мен кафява нотка.

# 580
Скокнах до Лили за течните матови на Катрис. Взех 060, много е приятно и комфортно. Харесала съм и 080 по-натам бих взела и него.

# 581
При мен много добре се държат матовите на Фаберлик. Не съм им чела състава учи май по-добре, че останах съвсем без червила вече ...

# 582
Явно кожата ми се е променила доста в последната година и ще трябва да си търся нов ФДТ. Досега бях с Color Stay и бях доволна, но явно вече не ми е ок. Кожата ми е  с много сухи участъци - челото и отстрани на носа предимно. Явно ми трябва хидратиращ ФДТ, със сегашния добивам напукан вид в сухите участъци колкото и да съм хидратирала кожата преди това. Не знам какво да взема, понеже цял живот съм била с мазна кожа, а сега е суха до лющене.

# 583
Здравейте, имам въпрос, търся матиращ violet балсам за руса коса, не мога да намеря никъде, търсих в Лили нямаше, все шампоани намирам, но балсам не, някой виждал ли е някъде?

# 584
Веднъж взех на Виктория бюти един шампоан-оцветител в тъмно лилаво, номер не помня. Смесих малко количество с маската и стоях така 10-на минути докато изкъпя тялото. Резултатът беше задоволителен, само дозирай наистина прецизно. Отмива се след две, три измивания.

Общи условия

Активация на акаунт