Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 442
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
BTW на някой друг да му омръзват много бързо лосионите за тяло? Grinning Максимално се старая да избягвам големи опаковки, защото шанса да ги довърша е малък.
За да не ми омръзват, използвам поне три душ гела и три крема за тяло едновременно и ги редувам. И аз не купувам големи опаковки и почти не повтарям, дори някой продукт много да ми е харесал. Искам да пробвам нови и нови, слава богу, изборът е огромен. Simple Smile
Към душ гелове съм много капризна,само тъмносинята Нивеа,Палмолив с маслина и Палмолив течен сапун аквариум ползвам с истинско удоволствие.
Другите душ гелове или отиват за ароматизиране на тоалетната,или в кофата директно...И не купувам други или само на Ейвън,защото с тях по-добре се разбирам и ги ползвам като гел за бръснене...
А лосион за тяло така и не ми харесва да ползвам.На лицето искам,не искам,мажа крем,че кожата ми опъва,боли,зачервява се от сухота...А по тялото за щастие няма нужда от нон стоп мазане и харесвам въпросните душ гелове,защото след тях кожата не се изсушава.И сапуните на Дав също са хубави,но ме е яд колко бързо свършват.

# 436
  • София
Моля за насоки или препоръка за кафяво червило, студен тон - лилавеещо, но все пак кафяво, балсаместо и влажно.
Примерно нещо такова като тон:

Дрогериен клас, по възможност да се намира в реален магазин?

# 437
Днес си взех и аз червилото demi matt на Catrice, цвят 090. Много е приятно като нанасяне, харесва ми и цвета. Хвърлила съм око и на 010 и 040. При мен обаче не изсъхва напълно, така ли е по принцип?

# 438
Не изсъхва напълно да,не е сух мат .

# 439
Да ми предложите бюджетен стилизант за къдрава коса от ДМ.
Благодаря

# 440
mariqivanova799, може да пробваш и тези на Рефан (душгеловете), под 4лв са и хидратират добре. След тях нямам болезнена нужда от лосион. Водят се точно хидратиращ душ гел.
Този много ми харесва https://www.refan.bg/catalog/product/hidratirash-dush-gel.559

# 441
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз съм силно впечатлена от мирозмата на душ гела портокал на Жая. Много добре са го докарали, не усещам химия. За първи път взех душ гел на тази марка, определено ще пробвам и другите. Като хидратации и подобни не знам, не съм критерий, всички са ми еднакви.

# 442
Скрит текст:
Не бяха ли няколко човека казали, че на тях не им мирише добре, а на друг, че му харесва? Или не си спомням добре.

Това някой ползвал ли го е?
Аз съм го ползвала, много ми харесва аромата. Не хидратира особено, но за лятото е супер.
А запазва ли се дълго аромата?

Кое им е гадното на лосионите на Велнеа?
Чудих се дали да си го купувам.
На моято кожа се задържа.
Днес ходих до Лили за червило Деми Мат, крайно разочарована съм, червилата не са залепени и всички видимо бяха пробвани, поне цветовете които аз харесах. Попитах имат ли на склад - нямали.

# 443
Аз съм силно впечатлена от мирозмата на душ гела портокал на Жая. Много добре са го докарали, не усещам химия. За първи път взех душ гел на тази марка, определено ще пробвам и другите. Като хидратации и подобни не знам, не съм критерий, всички са ми еднакви.
И козето мляко и шоколада са хубави.

# 444
  • Ланкър, планините Овнерог
Скрит текст:
И козето мляко и шоколада са хубави.
Искрено се надявам, че не са докарали така добре и тази миризма Grinning

# 445
Аз преди много ползвах на Жая шампоана и балсама за коса с козе мляко, много ми допадаха. Днес в Лили търсих и тяхната маска за лице с козе мляко, по спомен е за суха кожа, но точно нея я нямаше. Крема от серията е приятен, но ми идва слаб за кожата на лицето, с много суха кожа съм.
При нас имаше мостри на червилата на Катрис и другите си бяха запечатани, даже моето трудно го отворих. За Бургас става въпрос.

# 446
Не,не,не мирише на обор Grinning

# 447
  • Бургас
mariqivanova799, може да пробваш и тези на Рефан (душгеловете), под 4лв са и хидратират добре. След тях нямам болезнена нужда от лосион. Водят се точно хидратиращ душ гел.
Този много ми харесва https://www.refan.bg/catalog/product/hidratirash-dush-gel.559
Благодаря, може да пробвам наистина,може пък да си намеря нов любимец.Само не знам има ли ги и в другите магазини на Рефан,само в МОЛа съм виждала кремове и друга козметика освен парфюми.Трябва да погледна.

# 448
  • Бургас
mariqivanova799,  има козметика в магазина на РЕФАН на Богориди , както и в този на Александровска. Но не бих могла да кажа дали е пълната гама.

# 449
  • Бургас
mariqivanova799,  има козметика в магазина на РЕФАН на Богориди , както и в този на Александровска. Но не бих могла да кажа дали е пълната гама.
Благодаря,ще се разходя и ще видя.
Мисля,че не съм ползвала тяхна козметика,ще е интересно да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт