Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 475
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
И аз имам 090, но аз приличам на мъртвец с него. 😀

Може би кожата ти е малко по-тъмна и затова да се слива или да изглежда светло. Нямам обяснение, но е факт, че и аз с по-светли кафеви изглеждам все едно съм си сложила фон дьо тен на устните.

# 406
То работата е, че съм със светла кожа, но жълт подтон, а това червило 090 е с розов (студен подтон) и на мен ми седи розово-сиво на устните. 😀
Отдавна се отказах да търся нюд червила. Нося само червени, винени, фуксия.

# 407
Все иска това което няма. Grinning На мен са втръснали до полуда неутрални и розови червила...

# 408
Момичета, как избирате подходящ молив за устни спрямо червило? Търся си молив за устни за Essence perfect shine lipstick - 05 perfect plan и Essece color boost mad about matte - 05 dangerously yours.
Не съм използвала досега молив и нямам идея Grinning

# 409
Nestle93, на мен също ми е любопитно! Трябва ли моливът да е една идея по-тъмен от червилото? Купувала съм си комплекти молив с червило, но мисля, че бяха един цвят.

Весело посрещане на Новата година! 🎊

# 410
Трябва да е един цвят за да не си личи, много ми е грозен този тренд с различния молив. Grinning

# 411
Къде изчезнаха повечето продукти в сайта на Лили? Thinking

# 412
Къде изчезнаха повечето продукти в сайта на Лили? Thinking
И аз това се чудих, защото единия ден гледах червилата на Catrice и вчера мислих да пусна една поръчка и ги нямаше.

# 413
  • Бургас
Скрит текст:
Много зависи от пигментацията и цвета на устните и кожата ти, както и от подтона ти.
И друг път съм казвала, че червила седящи по един начин на човек, могат да седят по коренно различен начин на друг.
Също така имайте си едно на ум при снимките и видеоклиповете на които се показват цветовете. Цветовете варират спрямо снимачната техника, а при видеата се използва много допълнителна, изкуствена светлина и всичко изглежда по-светло и ярко.
От тези червила аз имам номер 100
Скрит текст:
Ами на моите устни седи по-розовеещо и тъмно.
Много ми хареса този цвят на червилото.
Не съм сигурна от многото постове,които изчетох последните страници,но кое е червилото,на коя марка е?

# 414
Червилото е Catrice Demi matte. Страхотно е!! ❤
060 и 070 са моите любими.

# 415
  • Бургас
Много ти благодаря! Записвам си го.

# 416
  • Бургас
На мен от серията на Catrice Demi matte ми е любимо номер 100.Стои страхотно.

# 417
На мен от серията на Catrice Demi matte ми е любимо номер 100.Стои страхотно.
И на мен ми е любим номер 100. 🌸
За да не е спам да похваля лосиона за тяло на Биотен с кокос, по ваша препоръка взех с какао, но аромата на кокос ми е слабост и взех и него. Аромата е страхотен, завивките и халата ми миришат на него. Хидратира добре, поне моята кожа, която не е много суха.

# 418
Не бяха ли няколко човека казали, че на тях не им мирише добре, а на друг, че му харесва? Или не си спомням добре.

Това някой ползвал ли го е?

# 419
Бях пробвала някоя друга пдобна лимитка, миришат ОК, но не са достатъчно хидратиращи за мен. Аз съм със суха кожа.
BTW на някой друг да му омръзват много бързо лосионите за тяло? Grinning Максимално се старая да избягвам големи опаковки, защото шанса да ги довърша е малък. Единствената по- голяма опаковка, която взимам е на Бочко с пшеничен зародиш, много хубаво ми мирише върху кожата. Повечето в момента в който ги сложа върху мен и ми миришат едно като на лекарства, като тези на Ив Роше.

Общи условия

Активация на акаунт