Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 421
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Мързеливке, има и лосион за тяло, но аромата не е като на маската за лице, уж е същия, но не е, има разлика, а и не е траен аромата. Жалко, защото маската за лице ми идва да я изям с лъжичка и мислех, че лосиона ще е също така пристрастяващ, но не би.

# 541
И аз съм фен на Мустела, страхотен аромат имат.

# 542
  • Пловдив
Мързеливке, има и лосион за тяло, но аромата не е като на маската за лице, уж е същия, но не е, има разлика, а и не е траен аромата. Жалко, защото маската за лице ми идва да я изям с лъжичка и мислех, че лосиона ще е също така пристрастяващ, но не би.

Благодаря, Джасте! Аз си взех шампоана, балсама за сега ще го пропусна. Жалко, че лосиона за тяло не е с аромата на маската за лице. А като действие как е лосиона?

# 543
Здравейте,
Не знам дали е коментирана точно тази мицеларна вода на Нивеа.
Наложи се да взема някаква, защото моята свърши и нямах време да обикалям.
Закупих я от ДМ.
Преди малко напоих памуче с въпросното чудо....е, такова нещо никога не ми се беше случвало.
Такова парене, такава болка, че дори клепачите едва си отварях. 😳
Какви ли не неща съм мазала по лицето си, все да съм разбрала, ако е алергична реакция. Отдавна страня от евтини продукти, направих тотална грешка, давайки шанс на този боклук. 🤯

# 544
Аз я харесах .Изобщо не ми е парила

# 545
  • Пловдив
Lady04, възможно е да е от алоето. На мен ми парешв от един крем с алое на Балеа, тук няколко потребителки споделиха същото за същия този крем.

# 546
Препоръчайте ми хубав ексфолиант за лице за комбинирана кожа, с доста черни точки. Искам да е с твърди частици, които не се разтапят лесно. По възможност до 10 лв.

# 547
Споделям с вас на каква находка попаднах последните дни. Ревлон имат нова серия (?) червила - SuperLustrous, може и просто да са само нови цветове, но на опаковките и стелажа пишеше, че е ново.
Червилата са в гилза и са 2 вида - Matte и Shine. В момента са намалени на 11лв. и се изкуших.
Взех за проба 003 - Pick me up. Чудесен нюд, с розов подтон.
Бих го оприличила като много добра имитация на прословутото Velvet Teddy на Mac. В момента нямам второто, за да ги сравня, но цветовете много се доближават.
Червилото е меко и кремообразно, много пигментирано - не се налага повтаряне. Финиша е матов. Не е дълготрайно като матовите течни червила на Мейбълин, които могат да изкарат сигурно 3 дни на устните, но пък го подновявам единствено след хранене. Пия вода, кафе и пуша - не мръдва. Не изсушава изобщо устните!

Останалите цветове също бяха много красиви, но исках да взема само 1 за проба, тъй като не съм ги използвала до този момент.
Няма много суочове в интернет, тук-там се намира нещо, както и на клипове в youtube.

Това е цвета, който аз взех https://www.instagram.com/p/CJYziS4HI6z/
Така като разрових в интернет, май е Mauve it over (пълно е със снимки с него), но със сменено име. Дори номера е същия - 003.

# 548
Аз си взех Catrice Demi Matt 090, но изобщо не се харесвам с него и сега се чудя какво да го правя. И се отпечатва много. На снимката където го гледах много много ми харесваше, на мен ми стои по различен начин.
Знаете ли 040 и 090 почти един и същ цвят ли са?

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 23:08 от fsyyy

# 549
Аз забърсах 060. Пробвах го само 1 път. На снимки и в гилзата е червено, но на моите устни много бие на цикламено. Казвала съм го много пъти, но как изглежда едно червило върху някой, зависи от цвета и тона на кожата и устните му. Колкото до това, че не засъхва и оставя отпечатъци, имам други червени матови, които не мръдват дори под маската, но това не е от тях определено. Ще се омажа до уши ако сложа маска върху него.

# 550
Освен цвета, и формулата не ми харесва как ми стои на мене, харесва ми примерно Golden Rose lipstick crayon.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 23:57 от fsyyy

# 551
Освен цвета и формулата не ми харесва как ми стои на мене, харесва ми примерно Golden Rose lipstick crayon.
Добри са последните, но от многото им цветове и нюанси, нито един не ми допадна. И лошото е, че тестери нямат масово.. Може би щото са 3 лв..

# 552
  • Бургас/Пз
Колкото до това, че не засъхва и оставя отпечатъци, имам други червени матови, които не мръдват дори под маската, но това не е от тях определено.
Може ли да споделите кои са тези червила, които ползвате под маската Simple Smile

# 553
На мен почти всичките ми червила не мърдат под маската, но ползвам еднократни маски - платнените ми залепват винаги.

# 554
Мементо, къде са намалени червилата на Ревлон?

Общи условия

Активация на акаунт