Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 390
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Имам въпрос към тези, който са си взимали от Дм тези специалните, който се слагат на краката и после кожата се обелва( нямам идея как им е името).
1. Каква марка ползвате?
2. Само след едно слагане ли започва беленето и колко дни след това?
3. Дали би отстранило по-загрубяла кожа?
Използвам чорапите на viktoria beauty. След 3-4 дни започва беленето. Много е впечатляващо, на парцали Simple Smile. Стои се с чорапите 2 часа. Дали би отстранило по-груба кожа мисля, че да

# 616
  • Пловдив
Тези душ гелове на Нивея от Cley серията изсушават ли кожата? Имате ли впечатления?

# 617
Розовия съм ползвала,не е изсушавал при мен.Много бавно свършва ,доста е гъст и приятен на аромат.

# 618
Аз ползвах зеления и останах много доволна.

# 619
  • Deutschland
Мъжът ми твърди, че колкото по-дълго стоиш с чорапите, толкова по-добре се обелва всичко. При него е впечатляващо, направо чаршафи, не парцали. Стои по два, три часа вечер с тях. Ползва от Али чорапите, както и от един немски дискаунтър.

# 620
Имам въпрос към тези, който са си взимали от Дм тези специалните, който се слагат на краката и после кожата се обелва( нямам идея как им е името).
1. Каква марка ползвате?
Използвам чорапите на viktoria beauty. След 3-4 дни започва беленето. Много е впечатляващо, на парцали Simple Smile. Стои се с чорапите 2 часа. Дали би отстранило по-груба кожа мисля, че да
Може ли снимка на чорапите? 😊

# 621
Влизам да похваля един бюджетен измиващ гел за лице - Bioten Detox. От както го използвам забелязвам значително по-малко черни точки и лицето ми е по-чисто. По-силничък е и подходящ за нормална към мазна кожа, аз го използвам 2-3 седмично, не всеки ден.

# 622
Търся Ролер за лице от ДМ /кварцов/,в Дм Търново няма.Може ли съдействие за откриването му?

# 623
  • София
Благодаря много за отговорите за чорапките! Ще се пробват

# 624
1. Каква марка ползвате?
Може ли снимка на чорапите? 😊

# 625
Онзи ден пусках снимка на покупките от дм и в тях имаше и въпросните ексфолитащи чорапи на балеа... Така, същата вечер ги използвах стриктно по показание. И двата "чорапа" се сцепиха отпред на пръстите. Не е като да имам 50 номер стъпала, а 37,не е като да съм играла ръченица с тях. Както и да е. Едва изтраях тази гнус, лепкава, мокра, срудена 1 час на ходилата си, върху които сложих вълнени търлъци, за да не изтече съдържанието през скъсаните отвори на пръстите, както и да ми е топло. Парене и вид щипане усещах само по горната част на ходилото, където кожата е нормална, тънка и нежна. По петите, където се предполага, че трябва да се чисти нещо, нямах никакви усещания за парене или друг вид дискомфорт. След указаното време измих, подсуших и намазах с мазен крем. И до днес си ги мажа. Прекалено е рано за какъвто и да е вид белене на кожата, ок, това разбирам, но петите ми станаха груби, остри и дерещи кожата на краката ми, ако спя и се докосна със стапало по другия крак. Принудена съм да спя с чорапи, заради тая глупост дето си причиних. Петите ми не бяха никак зле, за което и писах, когато коментирах снимката си с покупките. Просто не желаех да ползвам пемза за поддържка всеки ден в банята, защото ми отнема и това време, а и понякога забравям. Явно ще съм първата недоволна от тези "чорапи" за ексфолация. Сега е абсурд да обуя и чорапогащник, защото кожата на стъпалата ми ще го скъса. Отгоре на всичкото настинах, държейки краката си 1 час в този студен, мокър гнус. Сега ще почакам да видя въпросното епично белене на кожата и ако няма отивам на педикюрист да ми оправя пораженията. Влизам ей така да си се оплача. Вярна е приказката "да бе мирно седяло, не би чудо видяло". Ама и аз да пробвам модерните работи, да не е да остана по назад. Проклета мода 😂

# 626
Ползвах такива
чорапи
преди седмица.Аз нямам
иплаквания, но и не съм
ходила с тях, лежа си 1 час. То е найлон, нормално да се скъса.Не мисля, че
са направени за разходка у дома, докато ги държим.
Нямам грапава кожа, нито каквато и да е промяна , а вече 6-7 дни минаха.
С предните на Виктория
бюти беше същото.Само дето по спомен започна белене доста по-бързо, а с тези на Балеа явно ще трябва да почакам.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 09:43 от ДХ3

# 627
Ох, не знам защо, но аз имам големи задръжки спрямо тия ексфолиращи чорапки. Веднъж бях посегнала към тях и като се зачетох в указанията за ползване, на момента се отказах. Ами там все едно беше обяснено как се ползва биологично оръжие - не пипайте това, не правете онова, ма ръцете мийте, ма очите не докосвайте, ама може алергия, ама не може не знам какво. Четох, четох и си викам - Абе, ко ми трябва лозе на баир?! И се отказах. Joy

# 628
  • София
То това и по шампоаните го пише... предполагам, че от всичко може да се алергизирате. То всичко до което се докоснеш вече трябва да си измиеш ръцете след него освен от бебешките шампоани, които не са люти.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 09:45 от I.Kravaeva

# 629
То за миенето на ръце и непипането на очи е ясно, но така беше описано, че едва ли не, ако не си осторожен при ползването на продукта, ще предизвикаш трета световна война. Joy Все едно ще боравиш с химично оръжие. Joy Застраховат се хората, но лекинко бяха прекалили. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт