Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 085
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Гости Hug , мерси за инфото - радвам се , още искам Heart Eyes

# 181
Честит празник на всички, които днес празнуват! Бъдете здрави и щастливи вие  всички, които са около вас 🌷

# 182
Ново от сета днес

# 183
  • Пришълец
О, да, днес също е празник. Ако имаме именички под прикритие - със здраве да си носят хубавите имена Kissing Heart
Налбантова, забравих да кажа вчера, че много ми хареса  видеото с нашите озвучено с песен на Енрике Иглесиас. Heart Eyes

Фили, Илайда,Чевик и ти като мен си я спомни от Карагюл. Не устисках да го изгледам докрай съсредоточено, историята хваща за гърлото, но насилието ми дойде в повече. Unamused Мая Шамверди беше героинята ѝ, кротка и уравновесена, за разлика от близначката си.  Ще ми е интересно сега да я видя в друга светлина.

# 184
О, да, днес също е празник. Ако имаме именички под прикритие - със здраве да си носят хубавите имена Kissing Heart
Налбантова, забравих да кажа вчера, че много ми хареса  видеото с нашите озвучено с песен на Енрике Иглесиас. Heart Eyes

Фили, Илайда,Чевик и ти като мен си я спомни от Карагюл. Не устисках да го изгледам докрай съсредоточено, историята хваща за гърлото, но насилието ми дойде в повече. Unamused Мая Шамверди беше героинята ѝ, кротка и уравновесена, за разлика от близначката си.  Ще ми е интересно сега да я видя в друга светлина.
Марги Hugи аз го изоставих както теб , прекалено шалварест ,заради Ебру го започнах  , запомних сестрите , защото бяха хубавици ,а най ме впечатли Севда Ергинджи с играта си - играеше едно невзрачно селско момиче , любима на сина на семейството .
Тази красива Синеочка ще я видим каква ще бъде . Дали като Ефе или голяма дразнителка Satisfied

# 185
Анил е качил това клипче зад камера:

https://www.instagram.com/p/CIkpcuaA8rI/?igshid=cpi493vuwr7k

Правили са допълнително пушек с машина за пушек.. ама защо им е пушек?

Ako това е част от снимките. Изглежда пръстените от подсказката наистина са за годежа между Енгин и Пъръл

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 12:42 от kukli4ka456

# 186
  • София
Аз си мисля, че ще видим предложение за брак - Енгин ще предложи на Пъръл. Simple Smile

# 187
  • Пришълец

И мърдащи Sweat Smile

Фили,
Скрит текст:
между другото само тая девойка не блесна така ярко, поне аз не съм разбрала след Карагюл да ѝ е провървяло особено.
Не че ги следя и останалите, но от прочетеното тук-там разбирам, че младите този сериал ги изстреля доста. Ти спомена Севда Ергинджи, допълвам с Айча Айшин Туран, Хилял Алтънбилек, Мерт Язъджъолу - всички с главни роли, но Илайда Чевик няма техния късмет.

# 188
Simple Smile

А това трябва да е УЖ цялото клипче
https://twitter.com/i/status/1336623380389392385

# 189
  • София
Само да вметна, че това очевидно е зад кадър. 😏 Забавляват се нашите! 😎

# 190
Какво да правят Stuck Out Tongue Winking Eye .... няма да си губят времето ... Gift Heart Heart
Само да вметна, че това очевидно е зад кадър. 😏 Забавляват се нашите! 😎

# 191
  • Кърджали

Много готино. Песента е свежа, весела, текста ми хареса много...

# 192

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 13:32 от sani1212

# 193
  • София
И отново нашичките са с дрес-код. Този път черно-бяло.      

# 194
  • София
Забелязали ли сте, че Керем всеки път като седи, казвам Керем, защото това си е от него, не е от ролята му, е някак нервен. Не седи така спокойно, ами все едно всеки момент ще скочи и тръгне нанякъде. Прави ми впечатление, когато го дават в офиса или в такива сцени като тази. Вижте позата на краката му. Винаги е такъв един напрегнат - седнал е, ама не му се седи. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт