Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 082
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
В подсказката на Неслихан за 22 епизод имаше пръстени - дали Енгин и Пъръл ще се сгодят? В трейлърите не ги показаха? И също сцена с кон...

# 166
  • Кърджали
Добро утро!
Аз съм сложиларозовите очила и не искам да повярвам че ще стават големи поразии. По*скоро си мисля че ще е катл историята с душа, ние едно мислим, то друго излиза. Серкан пиян не се подлъгали да свърши глупост, та на трезва глава ли...

# 167
  • Пришълец
Добро да е! Smile
Дами, дръжте розовите очила наблизо, няма да е каквото изглежда. Обикновено така ги извъртат нещата, че после се смея сама над предположенията си.
Обичам го това сериалче, умело балансират-нито твърде много драма, нито само ашк, че да ми нагарча от сладост.

Синеоките - едни са ми много симпатични (Къванч Татлъту), други леко зловещи (Онур Туна). Въпрос на вкус и възприятия, разминаванията ни в това отношение да не ви впечатляват. Wink
Или както ги определихте Ханде и Мелиса с красиви баджаци - и според мен е така, но на други може да им се сторят кобилести. Stuck Out Tongue Closed Eyes Разни хора, разни идеали.

# 168
Помните ли Фикрет Гало от Любов под наем.... Не знам защо на като си мислех за Балджа се сетих за нея. Дали е заради излъчването на актрисите, дали за това, че и тази Фикрет залиташе по Йомер...., както Балджа изглежда ще се влюби в Серкан

Тази Фикрет Гало беше персонаж като Ефе, в смисъл - появи се и изчезна, ама участва в 13 епизода.

# 169
Здравейте!
С появата на Балджа ханъм Айше май внася някакъв баланс. До 20 епизод Серкан ревнуваше от Ефе, сега идва ред на Еда да ревнува. Не знам какво са замислили сценаристка и режисьор , но ще става весело. И в очакването баба Мардин да се появи, а може би въобще да не фигурира физическата и поява.

# 170
  • Плевен / София
Здравейте!
С появата на Балджа ханъм Айше май внася някакъв баланс. До 20 епизод Серкан ревнуваше от Ефе, сега идва ред на Еда да ревнува. Не знам какво е замислила сценаристка и режисьор , но ще става весело. И очакването баба Мардин да се появи, а може би въобще да не фигурира физическата и поява.

Честито ново аватарче....
Аз все пак бих искала да видя тази мардинска баба на "живо"...Настръхват ми косите какви ще ги свърши...да не е като Азизе от Вятърничав....

# 171
Гости, благодаря! Не съм гледала Вятърничев, не знам и коя е Азизе...
Ами за мен образа и е на героя под прикритие. Реално е там с някакви действия, но физически е скрита между страниците на Айше Кутлу. И защо да иска да отмъсти на Серкан? Вината му е само, че носи фамилията Болат. И след толкова години в зоната на здрача да иска да навреди на единствената си внучка, не знам. По скоро тя ще е катализатор в отношенията между Серкан и Еда, макар за мен нямат нужда от това. Просто Еда, трябва малко да порасне и да мисли един ход напред, а не както казат по старите " каквото в глава, това и на уста". И в стремежа си да промени Серкан, по скоро може би той ще промени нея.
Тандема Балджа§Селин, ако позволи Серкан ще разтроят Еда. От друга страна, ми се струва, че ще е за кратко. Ако пък тръгне и Еда със приятелките си по врачки е тогава ще стане интересно... Коя с кого накъде...

# 172
  • Плевен / София
Гости, благодаря! Не съм гледала Вятърничев, не знам и коя е Азизе...
Ами за мен образа и е на героя под прикритие. Реално е там с някакви действия, но физически е скрита между страниците на Айше Кутлу. И защо да иска да отмъсти на Серкан? Вината му е само, че носи фамилията Болат. И след толкова години в зоната на здрача да иска да навреди на единствената си внучка, не знам. По скоро тя ще е катализатор в отношенията между Серкан и Еда, макар за мен нямат нужда от това. Просто Еда, трябва малко да порасне и да мисли един ход напред, а не както казат по старите " каквото в глава, това и на уста". И в стремежа си да промени Серкан, по скоро може би той ще промени нея.
Тандема Балджа§Селин, ако позволи Серкан ще разтроят Еда. От друга страна, ми се струва, че ще е за кратко. Ако пък тръгне и Еда със приятелките си по врачки е тогава ще стане интересно... Коя с кого накъде...
Да обясня страха си...
Скрит текст:
Азизе е била прислуга в богат мардински дом и се залюбва със сина, ражда син, но в един пожар тя получава много изгаряния, много нейни близки умират. Азизе мисли, че синът и също е умрял тогава...Започва едно отмъщение след чакане от над 30 години и сега вече се разбра, че сина и е жив, но тя без малко да стане причина за смъртта му...Та такива ти ми работи стават с желаещите за отмъщение...
За разкош...от снощният архив на домакинята...

# 173
  • София
Flowers Four Leaf Clover Гюнайдъъъъън! Flowers Four Leaf Clover

Няма да се косим, момичета! Преспах и ми размина. Явно наистина нервите ми вчера бяха опънати поради служебните дела и това се отрази. Сега съм спокойна и вярвам в Айше и екипа. Не мисля, че ще ни вкарат в същия сценарий като със Селин. Балджа е тук, за да внесе промени и развитие в действието на сериала. Сигурна съм, че фраговете отново ни подвеждат и в събота ще се смеем на реакциите ни от вчера. Но... Смятам, че продукцията много сгреши с втория фраг. Сигурно са си мислели, че ще повишат интереса на хората и ще събудят любопитството им с новата героиня, но вместо това феновете са ядосани, мрънкат, че са очаквали да гледат влюбени ЕдСер, а вместо това получават Балджа и порция нова драма. Масово пишат, че рейтингът ще падне, защото нямат желание да гледат това. Лошо. А ще е още по-тъпо, ако епизодът всъщност е романтичен и нищо не е това, което изглежда. Отново са объркали схемата с трейлърите. Или все още не знаят какво вълнува зрителите по отношение на нашия сериал. Тъпото е, че всички вече са си написали сценария за епизода и не искат да гледат, защото са настроени за най-лошото. Надявам се феновете в Турция да не мислят така, въпреки че като гледам емотиконите в постовете им, явно и те недоволстват. Надявам се с озета да успокоят всички. Задължително трябва да е хубав и да не навява нищо драматично. Даже, ако са умни от продукцията, ще се активизират сега, за да настроят публиката по-позитивно за новия епизод. Да пуснат някакъв тийз. Нещо. Както уравнението на Фокс за еп. 20, което не се оказа вярно, но все пак ни сугестира и гледахме, очаквайки 80% ашк.

Хади, бай, бай сега! Hug Kissing Heart

# 174
А Гости, сакън. Айше ханъм даже и да не си помисля такъв сценарий, че ще минем вече в друг жанр. И без това ми идват в повече Селин, Балджа и други подобни доброжелатели. И все пак да не забравяме, че гледами дизи, половин епизод щастливи, 3-4 като куче и котка.

# 175
Гюнайдън! Ама никакво време нямам да ви чета, заринали са ни с куп задачи Sad И малко изпускам епизодите, но хвърлям едно око да видя как върви сериала. Днес ви отделям малко време да ви подосаждам. Grinning (големи сте писатели, вчера влязох да погледна какво се случва с вас, хоп нова тема)
Нямам какво да коментирам по епизод 21-ви, тъй като много малко съм гледала от него, но разбира се отделих време за финала. Аййй да не ви казвам как ми запърха стомахчето, толкова интимна сцена, че даже ако не и най-добрата досега. Доволна съм от развитието на рейтинга, явно хората са искала все пак и те любов.
Дотук с епизода. Набързо преминавам през фрага. Не обвнинявам толкова Балджа, ами Селин. За пореден път показа каква е гадория и видя, че не може да пробие и бам пробва по друг начин да прави пробив... Но имам вярата, че нашите ще се справят и това препятствие.
Съгласна съм със Slawena - аз много исках да се внесе герой, който да накара Еда да полудее от ревност, че ми стана тъпо все Серкан да тича подир нея.

Идват празниците и се надявам да наваксам с епизодите. Няма какво повече да ви занимавам, освен да ви пожелая приятна и спокойна седмица. Heart

# 176
Здравейте Heart Eyes аз се чудех тази новата от къде ми е позната .А тя е играла в Черната роза , казвате .
Помня актрисата , едната дъщеря - кротката в онзи сериал  , но Балджа ми изглежда по стара във фрага  , а явно не е Grinning
Актрисата ми харесва външно , но сигурно героинята ще я проклетисваме  доста Stuck Out Tongue Winking Eye
То и онази Перушинестата е хубава , ама Smiling Imp . Аз искам Селин да остане .Колкото повече персонажи и интриги ( кратки , бързо да се решават ) , толкова по-интересно .
Моля ,припомнете ми рейтинга от събота .

# 177
Ново от Ханде Simple Smile

Днес са започнали снимките на 23 епизод Simple Smile
И за настроение Gift Heart
1 еп.

21 еп.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 11:23 от mi_si

# 178
Започна ли са 23 епизод да снимат

# 179
  • Плевен / София
Моля ,припомнете ми рейтинга от събота .

Общи условия

Активация на акаунт