Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 105
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте искам да попитам колко епизода ще е сериала

# 196
Това вероятно е от закуската на 25 ет. при шеф Александър. Някак напрегнати изглеждат. Ще трябва да повторят терапията в асансьора Kissing Smiling Eyes И вероятно наистина след това ще е репликата на Серкан, че капризите отдалечават любовта...

# 197
  • Пришълец
На този въпрос все още никоя от нас не може да даде категоричен отговор Grinning

# 198
  • Плевен / София
В момента сериалът се снима и всяка седмица в събота се излъчва заснетата серия. Никой не може да каже със сигурност колко ще са сериите. Имаше информация за 25- 26, но рейтинга също влияе на бройката Grinning

# 199
  • Кърджали
Никой не знае. По едно време се говореше, че ще са 26-27 (действието се развива така, че да приключи в 26-27 серии). Възможноне обаче ако се задържи добър рейтинг да решат и да го удължат.

С Гости сме писали едновременно.

# 200
  • Пришълец
На Веселина сме отговорили в три последователни мнения, всяко пуснато с минута разлика от предходното. Наговорили сме сякаш Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 201
  • Плевен / София
На Веселина сме отговорили в три последователни мнения, всяко пуснато с минута разлика от предходното. Наговорили сме сякаш Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Важното е, че не сме се разминали в мненията си...Хайде да ви черпя по кафе....

# 202
хах даа ами много ви благодаря за информацията

# 203
  • София
Здравейте и от мен! Включвам се във връзка с броя епизоди. Относно този коментар на Алекс: ”Никой не знае. По едно време се говореше, че ще са 26-27 (действието се развива така, че да приключи в 26-27 серии).” Да, говореше се за финал в 26 еп., но според мен действието въобще не предполага скорошен финал. Ако има такъв в близките 5 епизода, то той би стоял нелогичен и прибързан в сравнение с темпото, с което се развива двйствието до момента. Имаме доста сюжетни линии, които тепърва трябва да се развият. Например, отношенията между Ферит и Джерен, мнимият годеж между Ердем и Лейля, трябва да видим някакво развитие в образите на Фифи и Мело, Селин също трябва да поеме нанякъде, бабата още не се е появила, сем. Болат се разпада, но аз очаквам някак си да позакрепят отношенията между баща и син, Айдан да намери щастието си, Айфер също, отделно имаме нова героиня - нейната история трябва да се разкаже (за това са нужни поне 2-3 епизода). Затова не виждам как сериалът ще приключи в 26 епизода. Според мен минумум 30 са нужни за хубав и издържан финал. За да не изглежда приключен набързо сериалът, както стана с Навсякъде ти и много други. Wink

# 204
  • София
Привет момичета! Flowers Hibiscus

По информация от рускините актрисата/певица Нихан Шахенк също влиза в нашия сериал от 22 еп., като тя ще играе ролята на Сузи, най-добрата приятелка на Балджа:

Не знам доколко информацията е достоверна, в събота ще разберем!

Бърборанке, точно Алара имах предвид и нейния баща г-н Йълдъръм, който в края на сериала беше основната причина за фалита на архитектурната фирма, но си права за моята грешка по отношение на нейната поява (появила се е още в еп. 3)! Благодаря ти за корекцията! Heart

Хубав ден! Nature Partly Sunny

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 15:22 от nrgmama

# 205
Бамби е № 1 в İnstagram Gift Heart

Топ 5 актьор/актриса с най-много последователи в Instagram:
1.Hande Erçel: 17.520.094
2.Burak Özçivit: 16.354.192
3.Demet Özdemir: 11.841.571
4.Fahriye Evcen: 11.230.922
5.Neslihan Atagül: 11.015.705

И официално от HELLO Türkiye magazine:
"Много скоро"

Излезе класация за "Най – търсените сериали в Гугъл – Турция за 2020 година"
Ние сме 4-ти Simple Smile

1.#Sadakatsiz
2.#MucizeDoktor
3.#MasumlarApartmanı
4.#SenÇalKapımı
5.#AlevAlev
6.#KırmızıOda
7.#BayYanlış
8.#MenajerimiAra
9.#BirBaşkadır
10.#Aşk101

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 15:03 от mi_si

# 206
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте!

Хареса ми на мен последната серия. Живна сериалът. Имаше много смешни и забавни моменти, пък и поизбягалата романтика се върна, доволна съм.
Много харесвам Керем в тази роля, не съм очаквала, че ще е толкова добър в комедийна роля. По много интересен начин е забавен и интересен, много ми допада.
Серкан бей е много харизматичен и чаровен, елегантен и секси.Simple Smile Само прическата му ме дразни на моменти, някак триъгълен му оформят перчема и аз, като г-жа Айдан, се дразня от развалянето на симетрията.Simple Smile Но и на Ефе има някакъв дисбаланс в прическата, и тя ме дразни.

Много се радвам, че ще се разделим със Селин. Беше ми досадна и безинтересна тази героиня. Хубава актриса, но някак бездушна и нежива. Дано тази нова Балджа да не е прекалено интересна (за Серкан, имам предвид) и да ни развали романтиката. Но не вярвам. Стабилен мъж е Серкан бей. (Дано не е наследил лоши гени от баща си:smirk: в това отношение.)
Пък и не ми се иска прекалено да се залага на ревността като съспенс, мого е банално. Макар че Серкан бей е много сладък като ревнува. (Ама от този Джан имаше право да ревнува, голям сладур. Отде ги взимат комшиите тия готини момци, да се чуди човек.)

Леля Айфер, горката, направо здравето ѝ взеха в този епизод. Много сладък образ е тя, никой не би отказал такава леля.
Пак се връщам на Керем - нещо много любовно, меко, нежно се появи у него напоследък (май след "договора") и това много ми харесва. Май не съм виждала такъв Керем досега...

# 207
  • София
Алекс, можеш ли да споделиш какви са настроенията в социалните канали след втория фраг? Защото тези, които аз прочетох и разбрах, не ми харесаха... Иска ми се да дадем шанс на Айше и историята. Да видим какво са ни подготвили и да не се настройваме предварително. Може това, което видим, да ни хареса и излишно да сме хабили нерви. Simple Smile

# 208
От страницата на сериала

.https://www.instagram.com/p/CIk_H6Sqwc-/?igshid=1fyiracm38hkz

От днес

# 209
Неофициално: от Туитър - Италия
"Има избрана актриса, която ще играе бабата на Еда. Персонажът и ще се включи в сериала в края на 27 епизод"

Общи условия

Активация на акаунт