Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 107
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Забравих да кажа колко харесвам Сейфи -с тия детски добри сини очета, направо се разтапям като се появи и се заусмихва срамежливо. Много сладък образ!

# 211
  • София
Много хубави образи имаме в сериала, това е факт! Някои ги бях подценила в началото, но с течение на епизодите се развиха и изпъкнаха. Simple Smile
Забравих да кажа колко харесвам Сейфи -с тия детски добри сини очета, направо се разтапям като се появи и се заусмихва срамежливо. Много сладък образ!

# 212
Ехеее, щом бабата ще се появи в края на 27ми епизод, значи ще имаме още доста за гледане, това са само поводи за радост! 🎉🎂
Аз съм потънала в един проект, отделно в разни таблици и сметки.. снощи работих до 2 вечерта и днес малкия стана в 6.. прекрасен ден, нямам думи.

# 213
  • Кърджали
БРО, нали питаше, не съм чела днес, не ми остава нещо време, но снощи коментарите бяха общо взето от това "махни си ръцете от  Серкан". Героинята още оф фрага е намразена жестоко.
Но към сериала - има критики, че не са оставили да се порадваме на героите влюбени и щастливи, че да избързали с вкарването на тази героиня, че може би пък е време Еда да поревнува. Общо взето същото, което пишем и ние тук.изявления " няма да гледам." почти не съм мяркала

# 214
Хоп, троп, изпреварих mi_si 🤭

Като агенти под прикритие са тези стафиди 🙃

Кооой ти каза на теб да заставаш между тях??????????

# 215
Ехааа била съм в това заведение последния път като бях в Истанбул🥰 Много хубав чиизкейк правят😇

# 216
  • София
Мерси, Алекс! Kissing Heart

Надявам се да няма спад в рейтинга, напротив. Simple Smile

Ето ви един прекрасник за настроение:

# 217
Хоп, троп, изпреварих mi_si 🤭

Като агенти под прикритие са тези стафиди 🙃

Кооой ти каза на теб да заставаш между тях??????????

🤬 Чудя се коя от двете искам първо да й разбия муцуната🤬
А нашичките са чок гюзел❤❤❤❤❤

# 218
  • София
В отговор на коментар #214 на систъра пиша какво виждам аз:
1. Щастливи Еда и Серкан, които се наслаждават на новия етап във взаимоотношенията си. Мисля, че са загърбили старите грешки и гледат напред. Прекрасните ми те! Heart
2. Приятелките и лелята, които все още подхождат с недоверие към Серкан и не са доволни май, май от сближаването между нашите.
3. Селин, която подвила опашка, пак лицемерничи пред Серкан. Еда, която наблюдава отстрани, готова да й скочи като бясна котка на мишка.
4. Балджа, която опипва почвата. Дава си сметка коя е Еда и каква част заема в живота (и в сърцето) на Серкан. Но се надява да пробие. Погледът й е доста лукав. Определено тази особа ще ми лази по нервите много повече от Селин. Това предчувствие имам. Wink

# 219
  • Пришълец
Светълчо, искрено се посмях на думите ти Серкан да не е наследил лоши гени от баща си. Тц, на него не му шарят очите, но Еда да ще си бъде нащрек все пак Sweat Smile

Перчема е време да го подкъсят, ама не се сещат Scissors
Ефе-то чисто визуално не мога да определя допада ли ми, имам тук-там някоя забележка към вида му, но иначе след Серкан най ми допада Ферит, чаровен е Heart Eyes А с Джерен много си отиват.

Падна ми батерията, но се връщам, за да допълня, че Сейфи бей май тук е всеобщ любимец. Има ли някоя от нас всъщност, на която да не ѝ допада героя? Аз примерно не харесвам Мелек, единствено нейното ”зетко” ме кефи Sweat Smile

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 16:42 от Маргарита Н.

# 220
https://www.fox.com.tr/Sen-Cal-Kapimi/22-bolum-ozeti

Романтичната вечер на Серкан и Еда завършва със спешно обаждане. Селин, която се ядосва, защото е хваната в ъгъла, има съвсем различни планове. Fearful Серкан идва при Еда със съвсем различна молба след наученото. Еда няма друг избор, освен да приеме. Smirk

Междувременно в живота им влиза нов човек и кара всички да бъдат объркани и да поставят под съмение себе си и това, в което вярват. Трябва ли да промените човека, когото обичате? Ако обичате, правилно ли е да принудите другия човек да се промени?

Айдан влиза в чисто нов път след решението си, с подкрепата на Еда и Серкан. Дори и без да иска, Айфер трябва да бъде с Айдан по този път. Joy Техните тържества след победата водят до изненадващо предложение за брак. Wear Ring

Еда, която смята, че е започнала да бъде несправедлива към Серкан, смята, че е нейният ред да направи крачка. Решението на Еда да почука на вратата на Серкан една вечер води до резултат, който не е очаквала. Scream

Serkan ve Eda’nın romantik akşamı acil bir çağrıyla sona erer. Köşeye sıkıştığı için deliye dönen Selin’in çok daha farklı planları vardır. Serkan öğrendiği şeylerden sonra Eda’ya çok farklı bir taleple gelir. Eda’nın kabul etmekten başka çaresi yoktur.

Bu arada hayatlarına yeni biri girer ve herkesin kafasının karışmasına, kendilerini de inandıkları şeyleri de sorgulamalarına neden olur. Sevdiğin insan için değişmeli misin? Seviyorsan karşındakini değişmeye zorlamak doğru mu?

Aydan aldığı karar sonrasında Eda ve Serkan’ın da desteğiyle yepyeni bir yola girer. Ayfer istemeden de olsa bu yolda Aydan’ın yanında olmak durumunda kalır. Kazanılan zafer sonrası yaptıkları kutlamalar sürpriz bir evlenme teklifiyle sonuçlanır.

Serkan’a haksızlık etmeye başladığını düşünen Eda adım atma sırasının kendisine geldiğini düşünür. Eda’nın bir akşam Serkan’ın kapısını çalma kararı beklediğinden çok daha farklı sonuçlar doğurur.

# 221
  • Плевен / София
Скрит текст:
https://www.fox.com.tr/Sen-Cal-Kapimi/22-bolum-ozeti

Романтичната вечер на Серкан и Еда завършва със спешно обаждане. Селин, която се ядосва, защото е хваната в ъгъла, има съвсем различни планове. Fearful Серкан идва при Еда със съвсем различна молба след наученото. Еда няма друг избор, освен да приеме. Smirk

Междувременно в живота им влиза нов човек и кара всички да бъдат объркани и да поставят под съмение себе си и това, в което вярват. Трябва ли да промените човека, когото обичате? Ако обичате, правилно ли е да принудите другия човек да се промени?

Айдан влиза в чисто нов път след решението си, с подкрепата на Еда и Серкан. Дори и без да иска, Айфер трябва да бъде с Айдан по този път. Joy Техните тържества след победата водят до изненадващо предложение за брак. Wear Ring

Еда, която смята, че е започнала да бъде несправедлива към Серкан, смята, че е нейният ред да направи крачка.
Решението на Еда да почука на вратата на Серкан една вечер води до резултат, който не е очаквала.

Скрит текст:
Serkan ve Eda’nın romantik akşamı acil bir çağrıyla sona erer. Köşeye sıkıştığı için deliye dönen Selin’in çok daha farklı planları vardır. Serkan öğrendiği şeylerden sonra Eda’ya çok farklı bir taleple gelir. Eda’nın kabul etmekten başka çaresi yoktur.

Bu arada hayatlarına yeni biri girer ve herkesin kafasının karışmasına, kendilerini de inandıkları şeyleri de sorgulamalarına neden olur. Sevdiğin insan için değişmeli misin? Seviyorsan karşındakini değişmeye zorlamak doğru mu?

Aydan aldığı karar sonrasında Eda ve Serkan’ın da desteğiyle yepyeni bir yola girer. Ayfer istemeden de olsa bu yolda Aydan’ın yanında olmak durumunda kalır. Kazanılan zafer sonrası yaptıkları kutlamalar sürpriz bir evlenme teklifiyle sonuçlanır.

Serkan’a haksızlık etmeye başladığını düşünen Eda adım atma sırasının kendisine geldiğini düşünür. Eda’nın bir akşam Serkan’ın kapısını çalma kararı beklediğinden çok daha farklı sonuçlar doğurur.
Явно пак ще има тъмни облаци над тази любов....

# 222
  • София
Подвеждат ни много с този озет. Балджа е с дрехите от партито, когато я виждаме на вратата на Серкан. А, когато Серкан говори със Сириус дали Еда ще ги изненада и се почуква на вратата, той е с дрехите ала peaky boy. Тоест се случа в различни дни/вечери. Иначе другата част от озета е супер. Очевидно нашите ще се сдобрят и Серкан няма да й се ядоса за това, че е скрила от него за изстичането на договора в пресата.

Не прибързвайте със заключенията - не знаем как ще свърши епизодът и как са подредени хронологично сцените в епизода. Не знаем и дали това, което ще види Еда, ще е нещо лошо.

А не избързаха ли тази седмица с всичко? Много рано ни пуснаха всичко. Имаме и озет, и снимки. Два фрага. Хм...

# 223
Мерси, Алекс! Kissing Heart

Надявам се да няма спад в рейтинга, напротив. Simple Smile

Ето ви един прекрасник за настроение:

Ой, това си го откраднах в папка Керем - усмивки! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 224
Алекс, може ли да хвърлиш едно око на това Simple Smile

Озета не го ли пуснаха рано тази седмица, с какво ще ни залъгват следващите 2,5 дена Simple Smile
Открийте разликите Sunglasses

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 17:08 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт