Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 114
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
аз го пуснах това описание за Балджа  https://www.fox.com.tr/Sen-Cal-Kapimi/oyuncular/rol/944/Balca-Kocak
в Гугъл транслейт, не се сдържах Satisfied и ето това разбрах:

Красива, стилна, впечатляваща и интелигентна жена, добре образована, разглезена от семейството, неудовлетворена от живота. Постигнала е всичко, което е поискала, като си науми нещо не се отказва, вманиачена по астологията, обсебена от мисълта за Серкан, защото звездите й говорят, че е мъжът на живота й, когото е чакала с години. Смята Еда за една малка пречка между тях. Scream

Ха, ще дойде с нагласата, че Серкан е неин  Expressionless

Е, Балджа и Серкан имат допирни точки - увлечението по звезди Nature Sparkles

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 17:11 от kukli4ka456

# 226
Звездите й го говорят, ако Еда й иззвездели един хубав, тскъв, цигански... Дали ще слуша още звездите.
Ма тя нашата е звезда принципно 🧐
Бро излезна права...

# 227
  • Монтана
аз го пуснах това описание за Балджа  https://www.fox.com.tr/Sen-Cal-Kapimi/oyuncular/rol/944/Balca-Kocak

Красива, стилна, впечатляваща и интелигентна жена, добре образована, разглезена от семейството, неудовлетворена от живота. Постигнала е всичко, което е поискала, като си науми нещо не се отказва, вманиачена по астологията, обсебена от мисълта за Серкан, защото звездите й говорят, че е мъжът на живота й, когото е чакала с години. Смята Еда за една малка пречка между тях. Scream

Обаче ще ѝ преседне на гърлото!...Сигурна съм!
Любовта между Еда и Серкан ще победи!

# 228
Еда да е пречка между тях, ти да видиш... Еда ако чуе, Балджа ще изхвърчи бързо-бързо. 😃

# 229
Значи този озет хич не знам как да го чувствам... Радвам се, че Еда е разбрала, че беше малко попрекалила със Серкан.. И като отиде и почука на вратата му, той ще й предложи брак🥰🥰🥰 Защото Сириус иска да се  ожени за нея... не за друго🤣

# 230
Балджа като е обсебена от Серкан, да не вземе пък да го отвлече, така непринудено , продиктувано от звездите и черните дупки в мозъка и.
И Супер Еда тогава на ход....

# 231
Да споделя на каква клюка попаднах: фенове на Керем са свалили всичките му целувки с досегашните му партньорки (филми и сериали) и са установили, че най-страстни били с Бамби. 80 % от коментарите са, че
Скрит текст:
Serkan sucking Eda’s mouth as if she was a lollipop
. Предполагат, че нещата им се получават, защото тренират и извън снимачната площадка Revolving Hearts

П.С. Дано Сириус захапе за д...... Таралежка в събота, за да си знае мястото и да остави нашите на мира Simple Smile .. Че звездите ще и го говорят .....

# 232
  • Кърджали
Mi_si, виждам че някой го е пуснал през Гугхл, но ето и от мен.
Първо създай хаос, после подреди.
Красива, шик, остроумна и много умна жена. Добре образована, глезена от семействотл си, недоволна, свикнала да получава всичко в живота си, но така и не открила любовта на живота си.
В период в който не знае какво иска е посетила астроложка, която буквално я контролира. Не излиза извън думата ѝ. Това ѝ влечение към астрологията ще я вкарва в различни проблеми. И най вече в решенията, които трябва да взима и които са свързани със Серкан.
Според звездна ѝ карта нейната голяма любов е с инициали С. Б и решава че това е Серкан. Смята че най накрая е открила мъжа на живота си, звездната карта не може да я лъже. Приема Еда за една малка пречка по пътя ѝ към него.
Но нищо няма да е толкова лесно, колкото си мисли.

Ох, обсебена, разглезена.. И си мисли че ще е лесно. Само дето пропуска една малка подобност - Серкан е влюбен та загубен, Еда им армия зад себе си. Да ходи да си търси друг С. Б

Видях и озета. Явно за това ще са трите желания на Серкан - ЗАЩОТО Еда е скрила тогава  от него за това кой е забърка в изтичането на договора.
Айдан ще се развежда. Някой ( явно Енгин и Пъръл) ще се сгодява. Балджа ще опитва да вкарва хаос. И май накрая ще вкара облаци в Рая.
Нно се надявам и на много любов и романтика от нашите влюбени.

Кукличке, нямат общи интереси Серкан и Балджа. Астрономите приемат така подигравателно астлогията, че ако Балджа му заговори за звезди ще ми стане смешно...
Серкан ще продължава да си образова Еда в астрономията, Сириус така настоява

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 17:33 от Aлекcандрa

# 233
На мен озета и описанието на тази Балджа хич не ми харесват. Затвърждават предположенията ми на къде отива сериала. Не мога да ги разбера! Има толкова много материал за анализ какво се харесва в един сериал, кога започва да залязва, кога се покачва рейтинга...нямат ли някакви анализатори и маркетинг специалисти?! Имам усещането, че тази хиена ще закопае сериала. Дано не съм права!
Последният епизод беше толкова хубав. Искам повече такива епизоди!

# 234
  • София

Ха, ще дойде с нагласата, че Серкан е неин  Expressionless

Е, Балджа и Серкан имат допирни точки - увлечението по звезди Nature Sparkles

Аман бе, още една Селин! Красива, стилна, впечатляваща и интелигентна жена, добре образована, разглезена от семейството, неудовлетворена от живота. Постигнала е всичко, което е поискала, като си науми нещо не се отказва! Повечето от вас искат да видят Еда да "тича след Серкан, да ревнува"! Явно и според Айше Кутлу Селин е била малък дразнител, та вкарват в играта още една от същия модел! Като по калъп правени - красиви, умни, впечатляващи..... Поредното клише! Даже няма нужда да цитирам други турски  роккоми! Започвам след прочетеното определено да се притеснявам за рейтинга! Героиня, обсебена от мисълта за Серкан?!

# 235
Дано не съм права. Но подозирам, че епизодът ще е романтичен и забавен, но изненадата накрая няма да е приятна.
Може би, когато Еда отиде до апартамента на Серкан - или ще види Балджа, че там Fearful или ще види Балджа да си тръгва от там Fearful, или самата Балджа ще й отвори вратата Cold Sweat

Това не любов, а някаква мания. Как може една астроложка да командва животът ти и да казва какво да правиш ? Persevere

И не разбирам, как Серкан е толкова спокоен със Селин?
Нали искаше да съди този, който пуска слуховете и е довел до припадъка на Еда? Rage "Морална щета" Rage
Явно това не се отнася за Селин. Неприкосновената.

Нестига, че само върти номера зад гърба му, но и ще я остави на работа. А тя го гледа с благодарност и любов Tired Face

# 236
  • София
Такива като пернатото и хиената не могат да впечатлят Серкан и преди да познава Еда...по капъп, наистина правени, никаква емоция не предизвикват в нашето момче...

# 237
Алекс, може ли да хвърлиш едно око на това Simple Smile

Озета не го ли пуснаха рано тази седмица, с какво ще ни залъгват следващите 2,5 дена Simple Smile
Открийте разликите Sunglasses

Вааййй,Серкан /Керем с това каскетчееее.....

# 238
Скрит текст:
Алекс, може ли да хвърлиш едно око на това Simple Smile

Озета не го ли пуснаха рано тази седмица, с какво ще ни залъгват следващите 2,5 дена Simple Smile
Открийте разликите Sunglasses

Вааййй,Серкан /Керем с това каскетчееее.....

С това каскетче, му липсва само омазания потник и дочените панталони и ще стане Керю комбайнера...
С лимбата нагоре по ми харесва

# 239
Съгласна съм с nrgmama относно Джемилето. Можеше къде по-интересно да го завъртят, за да има интрига.
Примерно, че Серкан спешно трябва да замине за Англия/Италия, където има проблем с някакъв проект.. Еда да си остане, това разстояние между тях да окаже някакво влияние върху Еда, да осъзнае, че не може без него.. Разни такива глупости. Дори ако ще да ревнува от секретарката, която ще е там, до него, докато го няма. Аз нямах крещяща нужда от нов образ в момента.
Не съм човекът, който да ги мисли тези неща, но в днешно време с тези клишета се изтъркаха. Една интересна история не е задължително да бъде създадена от любовен триъгълник.

Пък товс, че Еда била "малка пречка"... Просто няма да го коментирам 😂 Ханде май носи по-голям номер обувки, един шут от Еда е способен да прати онази обратно при звездите, но нямаме нужда от насилие... За сега..

Общи условия

Активация на акаунт