Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 128
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Като свършат звездите, които и шептят " СБ" ще си тръгне Балджа. Ако някое действие извън времето и пространството не и ускорят заминаването 👿

# 256
[quote author=Светълчо link

Само прическата му ме дразни на моменти, някак триъгълен му оформят перчема и аз, като г-жа Айдан, се дразня от развалянето на симетрията.Simple Smile Но и на Ефе има някакъв дисбаланс в прическата, и тя ме дразни.

Отде ги взимат комшиите тия готини момци, да се чуди човек.)

Пак се връщам на Керем - нещо много любовно, меко, нежно се появи у него напоследък (май след "договора") и това много ми харесва. Май не съм виждала такъв Керем досега...
[/quote]

По порасналия  перчем вече започва да ми прилича на Уди кълвача... И самият Керем се чуди по лайфовете как може да му измайсторят такава лимба😊😊...

Иначе всеизвестно е, че в гените на комшиите тече и славянска кръв. То не са били жени в харемите, то не са били пленени робини... Иначе къде сред арабите светлокоси и светлооки... Затова са им готини момците, щото са каращисани... 😊

За успокоения, благ и мек Серкан - 👌

# 257
  • София
Аз пък въобще не мисля за финал. Според мен ще продължим и след Нова година. Ако рейтингът е добър, можем да откараме дори и през новия летен сезон. Само ако паднем под 3, ще ни спрат. Но отсега предвиждам едни 30-40 епизода поне. Wink

# 258
Аз пък въобще не мисля за финал. Според мен ще продължим и след Нова година. Ако рейтингът е добър, можем да откараме дори и през новия летен сезон. Само ако паднем под 3, ще ни спрат. Но отсега предвиждам едни 30-40 епизода поне. Wink
Дано си права, на същото се надявам и аз! Иска ми се да стане най-успешния ромком

# 259
Пристигането на Еда, когато чуе, че на Балджа звездите и го говорят.

# 260
Добър вечер, момичета!
Според мен серията ще е хубава, защато ще има много Еда и Серкан заедно👩‍❤️‍💋‍👨
Ще започне с целувка 👩‍❤️‍💋‍👨, после ще обядват в ресторанта, ще ходят на партито на Айдан, с глина ще се цапат😜, Серкан ще иска тя да му изпълни 3 желания, нещо с коне ще си имат работа, в офиса Балджа ще посрещат, все заедно цяла серия. Ще има целувки, погледи, усмивки, докосване, целувки по шията!
Смятам, че ще останем доволни😍😇❤️

# 261
  • София
И Серкан, и Еда ще са “очаровани” от Балджа, ако разберат какво й говорят звездите! Смятайте, че директно й се слага усмирителна жилетка и я пращат зад граница минимум. 😅 Алара от Навсякъде ти свърши в психиатрична клиника в Щатите, така че на тази не й предвещавам по-добра съдба. 😈

# 262
  • Бургас
Ами, не че искам много, но като я видя Балбббббб, се сещам, че сигурно са я харесали от ролята й /главна !/ с Еркан

Гледах първи епизод от любопитство и не повторих, но видях изкусителка, която е готова да мине през всичко, за да постигне Целта си.....

Ще бъде ли Еда толкова несигурна в любовта на Серкан, колкото очакваме ние? Сладко, като него ли ще ревнува или ще прави сцени? Ще приеме ли Еда новата  с цялата си доброта или ще се усъмни в добрите й намерения?

Ще разпознае ли Серкан професионализма от флирта? Ще остави ли Еда да се измъчва от ревността си, забавлявайки се или ще постави ПР-ката на необходимото разстояние? Ще остави ли детската си "предателка" ненаказана или ще изчака подходящия момент?

Това искам да науча след около стотина епизода! Казах!

# 263
Добър вечер
С нетърпение очаквам епизода в събота , дано в новия епизод нещата между Серкан и Еда се оправят тоест най-сетне да се съберат и да сас си заедно независимо ако реши тая новата да ги разделя. Дали Еда ще изпревари тази новата пиарка и ще почука първа на вратата на Серкан. Вие как смятате?

Енгин, Пъръл и Айфер

Красивата Ханде от новата й фотосесия

# 264
  • София
Керем и Ханде, когато със систъра ги попитахме дали Еда и Серкан ще се разделят заради Балджа:

Ето клипче за сравнение, вие си правете изводите > https://www.instagram.com/p/CIlWwSjJnJu/?igshid=391efqtogv6v

И последно - попаднах на няколко статии от рускините за интервю на Мурат Далкълъч от преди няколко дни, в което казва, че след запознанството си с Керем Ханде много се е променила и раздялата му с нея била заради Керем. Някоя от вас да има инфо за подобно интервю? Пред турско издание е. Може би Алекс може да потърси, защото на езиците, които аз търсих, нищо не намерих. :/

# 265
  • София
И Серкан, и Еда ще са “очаровани” от Балджа, ако разберат какво й говорят звездите! Смятайте, че директно й се слага усмирителна жилетка и я пращат зад граница минимум. 😅 Алара от Навсякъде ти свърши в психиатрична клиника в Щатите, така че на тази не й предвещавам по-добра съдба. 😈

Прeкрасно! И ненавременната поява и намеса между двамата влюбени в сериала "Любов под наем" на световно известната дизайнерка от турски произход Фикрет Гало приключи с нейното заминаване обратно за САЩ! Значи и тук клишето е едно и също - нежеланите натрапници заминават за Америка! И в този сериал въпросната Фикрет Гало (за тези, които не са гледали сериала) си въобрази, че главния герой по право принадлежи на нея, и тя беше обсебена от идеята за него, и то само защото имаха кратка интригуваща среща като тийнейджъри! Надявам се само да не се налага да търпим номерата на новата героиня в нашия сериал Балджа дълго! Иначе започва да става отегчително! А никой от нас не иска това!

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 03:56 от nrgmama

# 266
  • In the light side of the Moon!
Здравейте момичета,

много рано ни пуснаха и озет и снимки, не че кой знае, колко снимки излизат ама....

Та и моето виждане за предстоящия епизод е точно като твоето Лейди Лаура.... ще имаме един прекрасен епизод, пълен с нежни погледи, целувки по бузите и челото разбира се, щот повече като последната целувка можем и да не видим, ще имаме нежно докосване овлажнено с глина...ииии такааа. Аз за такова съм се настроила и никаква Балджа няма да ме ядоса, ако ще и цял полк астроложки да доведе със себе си Sweat Smile

И последно - попаднах на няколко статии от рускините за интервю на Мурат Далкълъч от преди няколко дни, в което казва, че след запознанството си с Керем Ханде много се е променила и раздялата му с нея била заради Керем. Някоя от вас да има инфо за подобно интервю? Пред турско издание е. Може би Алекс може да потърси, защото на езиците, които аз търсих, нищо не намерих. :/

Това и преди го e казвал мисля, защото в едно интервю беше зададен тозно този въпрос на Керем , че Мурат така и иначе бил казал и Керем ако добре си спомням беше отговорил, че това не е вярно, че се съмнява Мурат да мисли, че той е причината за тяхната раздяла, след като и самия той знае много добре, че това им е професията и само си вършат работата..... Нещо от сорта каза, беше в интервю дет тъкмо сядаше в колата да потегли и журналистите го заговориха, той излезе oт колата и доста си поприказваха. Има го преведено на английски.

# 267
  • София
Меги, гледала съм въпросното интервю с Керем (май вече не остана клипче с него, което не съм гледала 😅), но говорим за интервю с Мурат от преди няколко дни за турски вестник / списание. Казал е, цитирам буквално: “Причината за раздялата ми с Ханде беше Керем Бурсин. След запознанството им тя много се промени, което повлия на отношенията ни.” Рускините са го споделили в няколко различни групи. Затова питам дали някой друг е попадал на тази информация. Интересно ми е дали действително има такова интервю.

# 268
  • Кърджали
БРО, хвърли един бърз поглед на турските сайтове, няма такъв репортаж /новина. (Ако имаше такова, щеше да е цитирано на поне още сто места, та няма как да не го забележа) По принцип Мурат Далкълъч не отговаря на въпроси свързани с Ханде. Официалната версия за раздяла та е " разделихме се приятелски, бля бля бля", полуофициалната, че Ханде не искала още да има деца, а съвсем неофициалната и най-разпространи версия приписва раздялата им на фактора Керем Бюрсин.
Учуди ме това, което са писали рускините, защото съм попадала на репортажи в които Далкълъч категорично отказва да оюговори за Ханде и причините за разздялата им (и така е правилно за мен свършило, няма нужда да се обсъжда), Ханде също не ѝ е приятно да чува такива въпроси.

# 269
На мен озета и описанието на тази Балджа хич не ми харесват. Затвърждават предположенията ми на къде отива сериала. Не мога да ги разбера! Има толкова много материал за анализ какво се харесва в един сериал, кога започва да залязва, кога се покачва рейтинга...нямат ли някакви анализатори и маркетинг специалисти?! Имам усещането, че тази хиена ще закопае сериала. Дано не съм права!
Последният епизод беше толкова хубав. Искам повече такива епизоди!
За съжаление не е вярно .Явно комшиите харесват интригите и вредителките Grinning Аз съм фенка на Забранената ябълка сезон 1 и 2 .Да ви кажа Вратата ми напомня малко на него с умерен хумор и европейско звучене .През тези 2 сезона сериалът имаше хубав рейтинг , мисля между 5 и 7 , спомогна много за кариерата на 5 та главни герои . После след сезон 2 и досега стана супер интригантски и сеирджийки сериал , НО противно на очакванията рейтинга му става все по висок , а кучките ,които са главни героини са страшно харесвани , въпреки ,че се бият една друга с компромати и удари под кръста , даже и убийства  Разбира се поднесено с черен хумор , големи деколтета и голи баджаци на зрели жени и даже скубане на коси .Така ,че драгият турски зрител си обича интригите , какво да се прави Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт