Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 154
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен / София
Скрит текст:
На мен озета и описанието на тази Балджа хич не ми харесват. Затвърждават предположенията ми на къде отива сериала. Не мога да ги разбера! Има толкова много материал за анализ какво се харесва в един сериал, кога започва да залязва, кога се покачва рейтинга...нямат ли някакви анализатори и маркетинг специалисти?! Имам усещането, че тази хиена ще закопае сериала. Дано не съм права!
Последният епизод беше толкова хубав. Искам повече такива епизоди!
За съжаление не е вярно .Явно комшиите харесват интригите и вредителките Grinning Аз съм фенка на Забранената ябълка сезон 1 и 2 .Да ви кажа Вратата ми напомня малко на него с умерен хумор и европейско звучене .През тези 2 сезона сериалът имаше хубав рейтинг , мисля между 5 и 7 , спомогна много за кариерата на 5 та главни герои . После след сезон 2 и досега стана супер интригантски и сеирджийки сериал , НО противно на очакванията рейтинга му става все по висок , а кучките ,които са главни героини са страшно харесвани , въпреки ,че се бият една друга с компромати и удари под кръста , даже и убийства  Разбира се поднесено с черен хумор , големи деколтета и голи баджаци на зрели жени и даже скубане на коси .Така ,че драгият турски зрител си обича интригите , какво да се прави Stuck Out Tongue
+1

# 271
  • Кърджали

# 272
Привет, бамбини People Dancer
Ееее как не можаха да назначат за PR едно нормално момиче, от обикновено семейство, завършило с отличен, борило се за тази позиция без налуднечиви мисли, защо всички трябва да са разглезени богаташки, свикнали да получават това, което желаят.
Аз разбирам, че трябва да има такива интрижки, за да има повече серии, разбирам, че Еда трябва да поревнува , но не е честно точно такъв образ да е обект на ревността ѝ.
Серкан, ревнуваше, да, но от кого, всички младежи бяха в живота на Еда за по няколко часа, добре де, мениджърът на певицата беше за ден и половина като общото им време заедно беше не повече от 3-4часа. Единствено Ефе се задържа, но той от самото начало показа, че няма интерес към Еда, като жена, държа се  с нея като по-голям брат. Серкан много бързо осъзна това.Така поне го видях аз.
Балджа ще е обсебена и разглезена интригантка. В никакъв случай няма да впечатли Серкан, камо ли да се надява на любов, но той ако е така мил и търпелив, както към Селин отново ще даде повод на Еда за съмнения. Да, ще кажем, че тя трябва да е сигурна в неговите чувства, той се промени толкова много заради любовта си към нея, но в живота няма нищо сигурно, нормално е да се обърка, ако той покаже особено внимание, работа в късните часове в домашна обстановка.  Всяка една жена би се замислила, особено ако съперницата е така настойчиво обсебваща. Да  ви кажа честно, колкото и да знам, че човекът до мен ме обича много, ако заваря новата колежка в дома му късно вечерта, няма да ми стане приятно и луди бръмбари ще размътят мозака ми и ще ми доведат съмнения, ще ми светне лампата, сигурно неоснователно, но все пак няма да махна с ръка и да си кажа, е това е нормално. Хиена мръсна!
Ама слагам розовите очила и си чакам поне половин епизод на много любов, глина, вдишвания и целувки по врата, танци, влюбени погледи и закачки.

# 273
  • In the light side of the Moon!

Алекс, с нов проект ли е свързана тази снимка?
На таквоа инфо попадам в туитър, но не се уточнява нищо.....

# 274
  • Кърджали
В сторито му е, не пише нищо друго.
Възможно е да е свързано с Aynen aynen, нали ще снимат няколко серии за дигитална платформа.
За други нови проекти не съм чела нищо.

# 275
  • София
И последно - попаднах на няколко статии от рускините за интервю на Мурат Далкълъч от преди няколко дни, в което казва, че след запознанството си с Керем Ханде много се е променила и раздялата му с нея била заради Керем. Някоя от вас да има инфо за подобно интервю? Пред турско издание е. Може би Алекс може да потърси, защото на езиците, които аз търсих, нищо не намерих. :/
БРО аз до сега не съм попадала на такова интервю на Мурат. Пък и не вярвам той да го е казал. Ханде също няма да каже нищо лошо за него. Даже самата тя лично потвърди новината в социалните мрежи и каза:
"Въпреки раздялата, двамата ще останаем приятели. Мурат беше до мен в едни от най-трудните моменти в живота ми. Той е прекрасен човек и мой приятел и искаме да останем приятели, както преди. Молим Ви да уважавате нашето решение"...
Само те си знаят истината за раздялата. Такъв е живота. Те си дадоха втори шанс, но явно връзката им се е изчерпала. Не вярвам Керем да е причината, защото двамата с Мурат се разделиха в началото на м. юли 2020г.

Скрит текст:

# 276
  • Пришълец

Първоначално помислих, че перчема е подкъсен, но май се заблудих... Нищо, пак си е хубаво момчето Party

Нинче, яхнала си метлата и ти като нас, няма да се цепиш от колектива, я Joy
Съгласна съм с теб. Тия посещения по домовете по никое време под какъвто и да е предлог са крайно неуместни, още повече да налазва шефа... Пък той позволява да му се качват на главата, ще започне да ми липсва Робота, който само с появата си в АртЛайф ги караше да замръзнат на мястото си Joy Не като сега, разграден двор Joy

Да, Ефе не си пъхаше носа и не заставаше между Серкан и Еда, точно обратното на няколко пъти ги тласна един към друг. Даже Серкан започна да оценява положително отношението му към Еда и това, че ѝ е дал шанс, видял е потенциал...
От треньора по плуване и мениджъра на певицата действително изревнува яко. Пита Лейля пръстена на Еда достатъчно голям ли е, забелязва ли се. Joy

# 277
Марги какъв разграден двор, у Серкан е дядовата ръкавичка. Кой от където дойде и у тях отива. Мен ме хващат лудите вече у нас, освен да се отбия и аз у Серкан 😂

Сега, днес фен страницата в туитър писаха, че края на света бил на 30.12...аз малко като ударена с чиния гледах, но после писаха, че спиаснието ще излезе тогава и ми светна лампата 😂
Отделно, преди малко гледах пак от онези интервюта, където сравняват две личности, този път бяха Ханде и друга хубавелка, но... Ще ме прощава другата, но Ханде е... Богиня, не знам и това дали не съм казвала вече 😂 От тези 18, май 3-4 казаха, че гледат сериала. Е, резултат от интервюто :

# 278
С риск да разбутам кошера - очаквам, че тази Балджа изобщо няма да си губи времето и Селин ще ни се види като ангелче с крилца пред нея. Така, както Еда нацелува Серкан, след като Дженк ѝ каза, че не му подхожда, няма да се изненадам, ако тази новата звезда атакува и тя директно (да, да, не изключвам да действа с целуфан за наш всеобщ ужас). Още повече, че в описанието ѝ си е казано в прав текст, че няма да брои Еда за пречка.

Сега, докато Еда и Серкан са с неизяснен статус, а на новата звездите ѝ говорят с гласа на гледачката Сузи, ще има пълен картбланш да си пробва късмета на вратата на шефа. Разбира се, смятам, че не всичко ще е изнервящо. Тази Сузи ще вкара доста смях в сериала, според мен. Изглежда ми пълно ку-ку (в добрия смисъл на думата). И аз като Алекс ще изчакам епизода в събота, за да си формирам по-пълно мнение.

И, да, независимо дали ни харесва или не - успешен сериал = много епизоди = интриги.

П.С. Ще се изкефя, ако гонейки С.Б., настъпи Семиха Бабане Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 279
Кате, тъкмо виждам това в туитър 😂

По повод буквите 😂😂😂

https://twitter.com/fairykizi/status/1336786051734626305?s=09

# 280
Марги, яхнала съм метлата Stuck Out Tongue Winking Eye , много се дразня на такива женички.  Идва Балджа и решава, че със  Серкан са един за друг, а нашата фея Еда е временна пречка за тяхното бъдеще. Бамби и пречка, а не! Нахалница! Никакво налазване по шефа! Joy
Мелек и нейното"зетко" и аз като теб, това е единственото което харесвам в този образ.
Посмях се много със Светълчо и "лошите гени" Joy
Налбантова, щом ще се отбиваш при Серкан, следи изкъсо Рошла, да не пипа магическата чаша, че ако и при нея стане червена, не знам Joy с толкова влюбени жени батериите на Робо ще откажат и Бамби ще трябва с много целувки да го връща към живот.

# 281
Налбантова, подходящ е за нея - одобрявам Yum

# 282
Разсъждавам върху написаното от mi_si относно екранните партньорки на Керем до сега.
Това което аз забелязвам (изгледала съм всички сериали с него)е,че разликата спрямо останалите му партньорки и Ханде е огромна.С Ханде е някак толкова нежен,дори и плах ,личи си ,че изпитва нещо повече от екранно уважение към нея.Някак си се допълват и толкова лесно им се получава тази нежност,типична за двама влюбени.

# 283
  • In the light side of the Moon!
Кате, тъкмо виждам това в туитър 😂

По повод буквите 😂😂😂

https://twitter.com/fairykizi/status/1336786051734626305?s=09
😂😂😂😂🥳🥳🥳🥳🥳
Искам го този за Балджа ли е Манджа ли е каквато и да е там 🤣🤣🤣

# 284
  • София
Разсъждавам върху написаното от mi_si относно екранните партньорки на Керем до сега.
Това което аз забелязвам (изгледала съм всички сериали с него)е,че разликата спрямо останалите му партньорки и Ханде е огромна.С Ханде е някак толкова нежен,дори и плах ,личи си ,че изпитва нещо повече от екранно уважение към нея.Някак си се допълват и толкова лесно им се получава тази нежност,типична за двама влюбени.
Elinor Напълно споделям написаното от теб. Същото мога да кажа и за Ханде. Изгледала съм всички нейни проекти. Например с Толга Саръташ в "Дъщерите на Гюнеш" бяха много добра двойка, но нямаше чак такава химия, както е сега с Керем. На моменти Ханде ми се струваше някак статична. Опитваше се да си изиграе ролята, но все едно бях в театъра. Същото се отнася и за ролята й на Хаят от "Любовта не разбира от думи". Добре им се получаваше с Бурак Дениз, но само толкова. Сега Ханде ми се струва много променена. Има едно израстване при нея. Дали това не се дължи на Керем.
А това е от рекламната сесия за «Nocturne».

Общи условия

Активация на акаунт