Аз съм фенка на Забранената ябълка сезон 1 и 2 .Да ви кажа Вратата ми напомня малко на него с умерен хумор и европейско звучене .През тези 2 сезона сериалът имаше хубав рейтинг , мисля между 5 и 7 , спомогна много за кариерата на 5 та главни герои . После след сезон 2 и досега стана супер интригантски и сеирджийки сериал , НО противно на очакванията рейтинга му става все по висок , а кучките ,които са главни героини са страшно харесвани , въпреки ,че се бият една друга с компромати и удари под кръста , даже и убийства Разбира се поднесено с черен хумор , големи деколтета и голи баджаци на зрели жени и даже скубане на коси .Така ,че драгият турски зрител си обича интригите , какво да се прави 

Не като сега, разграден двор 

, много се дразня на такива женички. Идва Балджа и решава, че със Серкан са един за друг, а нашата фея Еда е временна пречка за тяхното бъдеще. Бамби и пречка, а не! Нахалница! Никакво налазване по шефа! 

с толкова влюбени жени батериите на Робо ще откажат и Бамби ще трябва с много целувки да го връща към живот.

Препоръчани теми