Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 175
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Дъждът спря, слънцето се показа Simple Smile и за настроение две "приятелчета" Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.youtube.com/watch?v=vkxjmSuDz3I

# 391
  • София
Гледам Фокс вече рекламират усилено Son yaz. Мисля, че ще започне в сряда на мястото на Феникса. За там го гласят. Simple Smile Харесва ми и как целият каст на нашия сериал са солидарни в НЕхаресването на новата героиня и не са си споделили новия фраг, защото тя заема огромна част от него. Joy По принцип винаги го споделят. Ама тоя път - не! Sweat Smile

# 392
Гледам Фокс вече рекламират усилено Son yaz. Мисля, че ще започне в сряда на мястото на Феникса. За там го гласят. Simple Smile Харесва ми и как целият каст на нашия сериал са солидарни в НЕхаресването на новата героиня и не са си споделили новия фраг, защото тя заема огромна част от него. Joy По принцип винаги го споделят. Ама тоя път - не! Sweat Smile
🤣🤣🤣 Така трябва.. солидарност със зрителите🤣
https://www.instagram.com/p/CInRtQsD73J/?igshid=4rshf5qqppiv
Той ще ме целува така... пък аз ще си държа устата затворена и ще се дърпам🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 393
Бюрсинче, явно не само в драматичните моменти дава всичко от себе си 😂 Гледах и аз наскоро някакви му такива любовни моменти... с друга, разлипна от дългокраката Сърничка. Прави едни движения, за сега при нас не е бил такъв настъпателен 😂😂 Явно пази партньорката и внимава да не я счупи 🤭

Гости, не разпознавам себе си така и се зачитам в собствените си коментари, за това го махнах. Пък и се ядосах на втория фраг и тази къдрава Стафида.

# 394
  • Плевен / София
Гости, не разпознавам себе си така и се зачитам в собствените си коментари, за това го махнах. Пък и се ядосах на втория фраг и тази къдрава Стафида.
Жалко, на менми  беше хубаво да го глледам докато те четях, но ти си знаеш най добре....

# 395
  • София
Това, че се дърпа... въобще няма да го коментирам. Добре че е сериал! В реала ще се дърпа, ама друг път. Но аз такива сюжети, ‘дето спиш с единия брат, после с другия не ги трая. Дето само се менкат помежду си. Дори не разбирам актьорите как влизат в такъв образ. Друго си е в ромком. Не знам... то си е до вкус де. Но на мен много по-интересен ми е образът на Серкан Болат, например. Опитах се да гледам някои от другите сериали на Керем. Само заради него. Но просто не ги издържам тези драми. Не ми е по възможностите. Sweat Smile И сега нещо за Бурджу Бириджик. Слагам го в спойлер, че не е по темата ни.
Скрит текст:
Много я харесвам! Визуално най-много като Дъла в Kuzgun. И прическа, и как я обличат. Сега го дават по бТВ и с Баръш Ардуч са страхотна двойка. Много повече харесвам тях, отколкото Баръш и Елчин, например. Лично мнение. И още нещо забавно - явно в Турция хората се къпят с дрехи:

# 396
  • Кърджали
Аз обичам драм сериалите. На Керем са мк сред леките драми, макар че Ийит Кълъч дето беше постнат тука как целува в един момент ми изпили нервичките. Въх, ако ми беше пред очите нямаше да обърна внимание на чара му, щях да му зашлевя един.
Емоджитата още не ги пуснаха нали? Макар че то след фрага и озета няма смисъл.

# 397
  • Пришълец
Heart Eyes Heart Eyes
От кой филм/сериал е това?

Цитат на: Nalbantova
Е чак да не е осъзнато привличането... Вие тук от две серии осъзнахте, ще сте привлечени към него, а Ханде, дето толкова пъти трябва да се върти около него, няма да осъзнае 😂
Кажи им, кажи им... Може да не е признато, но със сигурност е осъзнато, щото е взаимно. Mr. Green Пак нека нямат връзка, то тогава даже привличането между двама се усеща още повече...

# 398
  • София
Един малък гаф, който рускините са забелязали > https://www.instagram.com/p/CIiLl5-hGxi/?igshid=br7ekwmi9cgl

Както казах, аз не обръщам внимание на тези неща. Но е забавно, когато ти ги покажат. Малко като в Господари на ефира се чувствам. 😅

# 399
Здравейте в момента съм на 11 епизод и искам да ви питам относно това че във фирмата на Алптекин преди години е станал инцидента с двамата човека които са починали заради срутването и си мисля че са родителите на Еда ако е така някой ще ми каже ли в кой епизод ще разберат Серкан и Еда

# 400
Бамби е № 1 за месец ноември според DigiLUP Simple Smile

# 401
Скъпа Веси. Спойлери даваме срещу преведена сума от 6.99лв без ДДС. Ако желаеш два, има отстъпка и цената е 12.98, отново без ДДС.
Бъзикам се 😉
Серкан ще разбере в края на 13епизод, а Еда доста по-късно - 20.
И да, естествено, че са нейните родители.

# 402
Дъждът спря, слънцето се показа Simple Smile и за настроение две "приятелчета" Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye

Тя - усмихната, чаровно-прелъстителна, с перфектните форми и физически данни на една истинска жена-сирена, обръщаща се съблазнително към НЕГО.... Той - следящ нейните грациозни движения, настъпателен, понесен от аромата и невидимата нишка, с която една морска сирена го притегля към онова - синьото дълбоко... Пък нека да няма нищо между тях.... Както го кажат, така да е ...  Всякак сме съгласни... Yum

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 20:40 от mury9

# 403
  • Пришълец
Налбантова сЯ ще я санкционираме задето ти дава грешни сведения, Веси Joy
Серкан наистина в края на 13-ти разбра, Еда в края на 19-ти мисля...

# 404
Kissing Heart Здравейте, цветенца!

Flowers Hibiscus Да ви кажа ли - възхищавам се от вас! В тези трудни дни намирате време за всичко - за работа, за мъжете и децата си, за близки и приятели, за домакинството и най вече да влезете в нашия красив уютен дом!
И още да ви кажа ли - безценни сте, силни сте и съжалявам, че не познавам половинките ви, за да го кажа и на тях! Heartbeat
Човек, колкото повече задължения има, толкова е по организиран и вие се справяте по най добрия начин!
 Благодаря на всички, които допринасят за настроението в нашия дом, на Диди и Галка за покрива, който ни приютява,
на Алекс и Али, че ни отварят очите за онова, което е незримо за повечето от нас, за всички ваши творения, изпълнени с толкова прекрасни чувства!
Flowers Leaves Изглежда, че поста ми отново ще е дълъг, може би досаден, но ... " ще продължавам да пея ... ", защото не може да бъде друго, след като сте влезнали под кожата ми.
Champagne Бях стигнала до шампанското, което изпих заедно с вас заради великия фраг на всички времена с най прекрасната целувка и ще продължа оттам. Изписали сте темата, изписали сте и втора, има нови вълнения покрай разни дами със сини очи, нахлули драстично в сериалчето, за да ни поддържат нивото на адреналина! Нищо! Нека ги има, с кой ли не сме се справяли, че и сега да не можем! Има я нашата Еда с целия си арсенал от остър ум, красота и желание за щастие и любов. Има го мощния
" корпус за бързо реагиране ", който винаги е готов да застане зад нея при всякакви обстоятелства. А знаем, че Еда е неспасяема, когато някой посегне на любовта й, дори само с поглед. Особено сега, след тази целувка, която показа, че любовта заслужава всички предизвикателства, които са се изпречили пред нея. Нищо, че изготви договор за отношения. Това беше предтекст, за да подреди живота на двамата. Има го и Серкан, който ще преплува океана в името на своята любов. Има майка, която взе живота си в ръце и ще застане зад любимите си. Какво от това, че ще има особи, които ще се опитват да жилят. Те не са фактор, нито могат да променят хода на историята. Да използвам определенията, които сложи Bella за лошите - троянския кон Ефе, г-ца Кудкудяк карантинираната, жреца на любовта Алптекин, сега се появи и тази новата психясала натрапница - все ще ги има такива в живота, но важното е всичко друго да бъде като едно цяло голямо сърце, готово да понесе лишения и бури, но да остане непоклатимо в името на една щастлива история за любов.
Flowers Fallen Leaf  Изгледах 20 епизод, много сте написали за всеки момент от него. Ще пиша само за някои сцени, които са ме вълнували най много.
Flowers Tulip Серкан! Видяхме, че е готов да се бори за своята любов, но много се изненадах, когато само за пет минути направи първите крачки за това - да се освободи от бурените и да разчисти живота си. Направи това, което не бе направил за години назад - каза на Алптекин, че никога не е имал баща и никога не е бил в живота му, на Селин - " не можеш да се намесваш в живота ми... ние не сме приятели, нямаме никаква връзка ... никога не съм бил влюбен в теб  ".  Това са думите на  мъж, който е готов на всичко, за да защити любимото си момиче. Той разбра, че през годините се е справял с работата си, бил е перфектен професионалист, но за сметка на това не е успял да се справи с личния си живот. Семейството му е било само за пред обществото,  " идеалната жена " е била само мираж, че ще може с нея да изживее живота си. Оставайки сам дни наред, Серкан изживя своя катарзис и разбра, че любовта му е най ценното нещо и за нея трябва да се бори. Трябва да се кажат думите, които да убедят, да се покажат чувствата, които да се приемат. Nature Droplet " ...Това е страна на изгубените сънища. Там, където живея и умирам ... в ада на неизказаните думи ".
Пречистване, осъзнаване, надежда ... Еда ... и всичко друго остава назад, защото една звезда се е появила и грее с ослепителен блясък и те привлича като магнит.
Еда показа голямата му заблуда, че освен логика, може да има и друг свят - на щастие, любов и сърце, което бие с друг ритъм, в което може да има място за двама.  Еда направи това, което никой до сега не е направил - показа му, че
 в неговия безкраен космос има звезди, които не е открил с телескопа си. Nature Fireworks
Тя му помогна в нещо, с което никой не е успял да се справи - освободи майка му от затвора, в който е останала толкова години. Еда го освободи от оковите, които сам си бе поставил. Сега ръцете му са свободни да сътвори най великото си архитектурно творение. Да изгради живот, в който има място за двама и в който ще бъде най големия щастливец на света. Знаем, че ще го направи, дори вече е открил формулата.
Flowers Rose Еда! - има своите безценни приятелки, които са до нея в най трудните  моменти. " Любовта е много ценен брилянт ", "... ако в любовта има грешки, може да се простят " - каза Мело. " ... любовта си струва всичко " - каза Джерен.  Еда също взе смели решения и подреди по друг начин фигурите в играта на шах. Тук е момента да кажа за договора от десетки страници. Според мен Еда искаше да покаже на Серкан, че не всичко се решава с контрол, но в същото време самата тя направи същото. Искаше да бъде значима, да бъде фактор, но не успя да осъзнае, че Серкан не е човек, който ще се остави на опасно течение. Подписа договора без да чете, но знаеше, че това е начин да бъде с нея, до нея. А после видяхме как този договор от потърпевш, го превърна в щастливец, защото в любовта няма победители. Само победени, но и щастливи. Серкан и Еда направиха restart в отношенията си и това ще ги отведе до приказката с hepy end.
Flowers Sunflower Направи ми впечатление кампанията за децата и се питам защо Серкан остави назад холдинга, фирмата, работата си и свика целия си екип за този проект. Той винаги е участвал в благотворителни мероприятия, правил е дарения за каузи. Но сега какво ще покрепя - майка си ... или Еда ... или любовта ... Може би си заслужава да подкрепиш най любимите, а не да бъдеш бизнесмен за света. Мама Айдан показа на всички, че може да бъде отличен организатор, да намира нестандартни решения и да бъде подкрепа на сина си. Ревюто беше върховно - най красивите грации пред очите на любимите. Вълнение и блясък в очите на мъжете и най влюбените погледи сред този бляскав разкош от красота.  И тук отново ще използвам любимата си фраза от студентските години -
" Второ място! Първи са шампионите! " Да, работата е на второ място, защото има излъчени шампиони.
Flowers Herb Стана много дълго. Само да напиша нещо за баба Семиха и после се връщам да ви чета. Минали са години, в които бабата на Еда е била сама. Всичко е останало в миналото - грешките, загубата на любимия син, живот с любимите дъщеря и внучка. Дали сърцето на една самотна стара жена ще позволи да огорчава живота им, или ще поиска да ги върне при себе си? Ако наистина следи отдалече живота им, то трябва да знае, че Еда обича Серкан. Каква полза е да съсипва живота й с отмъщения. Ако сценарият предвижда нейното появяване, то моята логика показва, че трябва да очакваме една жена, която ще помага, ще подкрепя, а не да руши. Самотата й е била достатъчна, за да разбере къде е нейното място. Но знаеш ли, разни хора сме, понякога има антилогика.  Положителна или гадна ще бъде бабата от Мардин, да видим какво е приготвила г-жа Кутлу.

Revolving Hearts Няма да пиша за асанс*ора. Най красивото място.За тях и за нас - една експлозия от чувства! Асанс*ор ли бе, да го опишеш! Stuck Out Tongue Winking Eye

Flowers Herb Сега да ви изчета, за да влезна във вашия ритъм. Още веднъж благодаря на момичетата, които не ме забравиха, за снимките и думите ... Kiss

Sparkling Heart Сърцето ми става ей толкова голямо Heartpulse, когато мисля за всички вас!

Общи условия

Активация на акаунт