Как са правили любов /секс/ бабите и дядовците ни?

• 16 407
  • 263
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Някои спортове наистина са изисквали епилация. Приятел  е спортувал най-напред колоездене и са му казали, че трябва да си обръсне краката. Това, явно е, в случай на нараняване, да се почисти лесно раната. Но той се е отказал от колоезденето и е минал на лека атлетика.
Скрит текст:
Не смея да си помисля как щеше да изглежда- то сега са косъм до косъм, а тогава сигурно щеше да е "Косъм до косъм и върху косъма- косъм.

# 166
Аз с очите си съм виждала старовремски начин на обезкосмяване от жена. На дървена пръчка, като дръжка от знаменце, се навива памук, топи се в спирт и се пали! Космите от коляното надолу се опърлят. Но защо не се запалва пръчката, не знам. Може да е прекалено кратка процедурата, за да пламне и пръчката, а от там и цялата къща.
Във всеки случай изглеждаше сюрреалистично, почти като огнегълтачите от цирка.

# 167
  • пустинята Гоби
Това и аз съм го чувала - с огън се пърлят космите.

# 168
Но защо не се запалва пръчката, не знам. Може да е прекалено кратка процедурата, за да пламне и пръчката, а от там и цялата къща.

Физика - топлината отива нагоре, а в долната си част пламъкът съвсем не е достатъчно горещ, че да запали пръчката. То и при проста факла от парцал пръчката не се запалва, нали?

# 169
Аз с очите си съм виждала старовремски начин на обезкосмяване от жена. На дървена пръчка, като дръжка от знаменце, се навива памук, топи се в спирт и се пали! Космите от коляното надолу се опърлят. Но защо не се запалва пръчката, не знам. Може да е прекалено кратка процедурата, за да пламне и пръчката, а от там и цялата къща.
За кратко става, горят парите на известно разстояние от кожата. Като дете си потапях пръста в спирт и после го палех. Преди това се хващах на бас с някой приятел, че ще го направя.

# 170
  • София
Мен една приятелка ме запали за напълно бръсната около 19 г и оттогава съм така. Срещала съм всякакви странни коментари - даже един ме обвини, че съм правила аборт наскоро. 🤯🤪

# 171
  • Paris, France
Пръчката може и да е държана във вода известно време и затова да не се пали.

Мен една приятелка ме запали за напълно бръсната около 19 г и оттогава съм така. Срещала съм всякакви странни коментари - даже един ме обвини, че съм правила аборт наскоро. 🤯🤪

Бррррр. Като ученичка една приятелка ме убеди да си обръсна краката със самобръсначката на дядо ми, за да излезем и да не.ме чака да се скубя. Порязах се и оттогава бръснач не пипвам.

В Лондон съм виждала една позната да се бръсне отдолу. Клякаше над леген с вода и в легенда се стичаше кръв. Не знам как издържаше. Предложих и да я епилирам, но каза, че много я боляло и не можела да изтърпи горещината.  Не знам как някой може да си причини това. Подарих и електрическа машинка, та спря да се самонаранява.

# 172
  • София
Какво самонараняване? Нищо такова няма. Аз не трая на болка.
Акцентът беше върху странните разбирания на хората.

# 173
  • Далечният изток
Защо и как изместихте темата до бръснене, космарлаци и т.н....?!

# 174
Защо и как изместихте темата до бръснене, космарлаци и т.н....?!

Ами щото дядо ни може и да е онождал наред всякакви окосмености, ама днешните мъже искат гладко.

# 175
  • Далечният изток
М, аз пък досега четох как  12 - 15 -годишни през 80-те се обезкосмявали.... Което какво общо има с дядо ни?!

# 176
Разликата "сега и преди" е малко или много по темата.

# 177
  • Варна
С такъв кеф зачетох темата, с маслини и червено вино, ама космарлака в последните страници направо между зъбите го усещам ...

# 178
Не знам колко са бабите, които са били склонни да говорят по тази тема..
Моята (на село) ме нариаше "маскара"

Темата за космите май аз я засегнах, но беше в следствие на банята..
Демек ако си свикнал с миризмата или космите, те не ти правят впечатление.Норма е..

# 179
  • Пловдив
Преди да затворим темата за космите искам да ви покажа една снимчица!

От тук - https://filterdigest.com/%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%B0-% … 0%B5%D0%BD%D0%B8/

Та това е несравнимата Анис ал-Долех-любимата жена на шаха (седнала) на шах Насер ад-Дин Шах Каджар,управлявал Иран от 1848 до 1895 година.

Цитат от статията : "По снимките може да се разбере какъв е бил вкусът за жени на иранският монарх-всички жени са с естественото си окосмяване, с гъсти сключени вежди и добре поддържани мустаци.Добре се вижда ,че жените не са гладували и не са били обременени с физическа работа."

Та НЕЩО да ми кажете на тема косми, а? Или да вадя Фрида Кало?

Общи условия

Активация на акаунт