Нашите любими торти – глазури, покрития и фигурки за тях – 140

• 69 017
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте!Може ли да ме насочите как да направя тъъънка заливка като на тези от снимката/ купени са/. С разтопен шоколад е много дебела заливката.Ганаша има малък срок на годност.Поне това което аз правя със сметана - бързо се разваля.Като правя вкъщи домашни вафли и сухи пасти искам заливката да е тънка като на купените...

# 421
  • WonderLand
Шоколад с добавено малко слънчогледово олио.

# 422
  • русе
Здравейте, откъде да поръчам картонени кутии за торта?

# 423
  • София
Здравейте, откъде да поръчам картонени кутии за торта?
Искате ли на лично да Ви препоръчам? За кога ви трябва?

# 424
Здравейте,писах и в русенската тема,но да пробвам и тук Simple Smile .От къде мога да си купя фондан/в Русе/ по-малки разфасовки,около 250-300гр,тъй като,ако е повече няма какво да го правя.В кауфланд и лидл няма.

# 425
Vergini, ако не ти трябва от днес за утре, поръчай по интернет от някой от сладкарските сайтове - Хитрини, aromashouse, Сладката къща, КукиБуки, Сладко хоби, Рокейк...
По принцип доставките им са до 1-2 дни.

# 426
В Едеа в мола има, но не съм сигурна какъв грамаж са
Здравейте,писах и в русенската тема,но да пробвам и тук Simple Smile .От къде мога да си купя фондан/в Русе/ по-малки разфасовки,около 250-300гр,тъй като,ако е повече няма какво да го правя.В кауфланд и лидл няма.

# 427
Здравейте дами! Искам да направя торта с подобна украса
https://i.pinimg.com/564x/9d/ac/b2/9dacb25b051e1c56897d6464a96b8dff.jpg
...Бихте ли ми помогнали със съвети това розовото с което е измазана тортата отстрани някакъв оцветен маслен крем ли е? Въобще какъв крем е подходящ да се измаже така гладко и отгоре да се полее с шоколад?

# 428
арсен, маслен крем, сметана, швейцарски белтъчно-маслен или някакъв чийз крем оцветен с боя. Всеки можеш да ползваш в случая.

# 429
Здравейте,

Имам едно питане. Не знам дали е редно да питам тук, но не знам къде другаде бих могла да го направя във форума.

Искам да направя торта като от едно време. Ванилови блатове, които бяха много сочни, маслен крем и шоколадова глазура. С маслените розички отгоре. Мммм, невероятно вкусна беше, макар че по днешните стандарти е нездравословна вероятно. Blush От доста време се каня да я направя, но все не стигам до нея. Та въпросът ми е  дали някой от вас е правил такава торта и дали може да ми даде изпитана рецепта.
Благодаря предварително на всички! Hug

# 430
ММ и сестра ми отдавна искат такава торта , ама и аз нямам рецепта. Включвам се към молбата, още повече , че имам и рожден ден другата седмица Wink

# 431
Скоро ядох торта с фурми и почти нямаше блат, а пухкав крем. Мисля, че това което се вижда на снимката е орехов блат.....
Дали някои може да разпознае тортата и да ми даде рецепта?
Скрит текст:

# 432
  • Пловдив
Аз съм съвсем начинаеща момичета. До сега съм използвала само прахообразни боички и консумативи от масовите магазини. Искам и се обаче да поръчам някакви Гел бои, фондан подложки и други, като те не трябва да са в големи разфасовки. От Пловдив съм ако е от значение но мога да поръчам и онлайн. Вие коя фирма ще препоръчате да ползвам като бюджетен вариант, тъй като съвсем не съм сигурна в своите възможности и резултати.

# 433
dan4e rk, няколко поста по-нагоре съм дала линкове към сайтове за сладкарски неща. Разгледай ги, сравни цените на това, което искаш да си купиш и си прецени от къде да поръчаш.

# 434
Здравейте, ще правя торта с картинка отпечатана върху фонданова хартия. Може ли да ми кажете с какво е най-удачно да измажа преди да поставя картинката. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт