Любители на Котки - Тема 153

• 32 688
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Дафина, честита да си, поне 4*25 да имаш  със здраве да изкараш Simple Smile

# 571
Честита да си, Дафина! Heart Много щастливи моменти и здрави мъркащи котенца!

# 572
  • Между гори и планини
Честита Нова година! Да сме живи и здрави! Всичко друго е постижимо!
Кети проспа фойерверките, Чери и Точка се скриха в съдраната си къщичка. Чак сега видях, че е пред разпад. Явно доста я използват.

# 573
  • Варна
Честит край на 2020 г., момичета. Следващата дано да е по-читава, за всеки във важните нему дела ...

# 574
Честита нова година!

# 575
  • на брега на морето
Доня, да си здрава и успешна Simple Smile

# 576
Честита Нова година живи и здрави и много щастливи

# 577
Една муцунка в перфил и от нас. ЧНГ!

Едит: и от малките бебоци Ефи и Оливър (които вече не са чак толкова бебоци) ...

# 578
За много години, живи и здрави и все така всеотдайни към четирикраките ни любимци.
Новата година ни завари навряни под масата успокояващи котката, която си мислеше, че ще мре, страшно отбелязване беше, аз и ММ навряни от две страни до половината със стърчащи задници. Joy Много го беше страх, твърдо против съм и съм съгласна да се забрани тази заря.

# 579
  • Страната на чудесата
Честити бъдете и вие, и четирилапите ви приятели!
Нито на кучето, нито на котката им направи впечатление бомбардировката, за щастие. Но уличничетата са изживяли страшен ужас, миличките.

# 580
  • София

Ивекс, 🤣🤣🤣, цвиля от смях (съжалявам, но много образно ни го поднесе) 🤣🤣🤣

Блечко изобщо не отрази фойерверките (ама той има проблем със слуха), по едно време по- скоро видя какво се случва навън и се завря под леглото, но нямаше паника.

Ето ги и любимите ми момчета ❤

Скрит текст:

# 581
  • София

ЧНГ, момичета, момчета и котета!! Да сте много здрави и щастливи!

Мади за първи път отрази пукотевицата, ходеше насам-натам ококорена и с настръхнала опашка, тя като цяло е спокойна натура, чак се учудих. Но има животини, дето си умират от страх, много ми е жал за тях и се ядосвам на пираткаджиите.
Ивекс, и аз се разсмях, като си ви представих. Grinning
Дядо Мраз донесе на Мади някаква Фтичка от Била, детето настояваше да ѝ купи подарък. Тя уж с котешка мента, малко бях скептична, че и я напръсках за дезинфекция със спирт. Но Мади я прегърна възторжено, търкаля се с нея, скъса се да я ближе и остана доволна. Сега къде я е запокитила, нямам представа.

# 582
Не си спомням дали честитих в темата новата година, но да споделя, че и моя син посрещна новата година на двора, за да успокоява котачетата.

# 583
  • Стара Загора
За много години, момичета!

# 584
  • София
Честита Нова година! Бъдете здрави и щастливи! 🎊🎆
За моята котка беше първата новогодишна нощ Simple Smile Аз се притеснявах от това дали ще се стресне, ноо.... тя въобще не трепна и дори се качи на радиатора и гледаше зарята 😎😅

Искам да ви попитам нещо:От оня ден забелязвам, че урината и мирише кофти. Тя е на 4 месеца, пийва водичка, пишка нормално, самата тоалетна и я чистя почти веднага след изхождане. На 4 дни пък я измивам изцяло и сменям пелетите. 🙄До сега не е било така...

Общи условия

Активация на акаунт