Любители на Котки - Тема 153

• 32 685
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
Хайде и другата мацка да покажа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 586

Барби, знаеш че съм фен на Чумито, но другата маца е с уникална разцветка и е много радостно, че и двете й очи вече са избистрени. Дано в скоро време да е съвсем здрава.

# 587
Мила, доброто да ти се връща, възхищавам ти се.
И двете са прекрасни.

# 588
  • Между гори и планини

Това Котчица ли е? Мамина душица 🥰
Гледай каква жажда за живот, Барби ми то наистина е друго коте! Виж очите са добре и сигурно вижда, каза, че и слуха ѝ се е оправил, и обонянието... Красавица ❤️ много съм щастлива, че я остави и подмина!

# 589
  • Стара Загора
Благодаря ви Heart
Не искам да качвам снимката от първата вечер, че не е приятна гледка.
Оказа се, че е на по-малко от година и все още сменя зъбки. Hug

# 590
  • Между гори и планини
Тя съвсем млада значи, душичка мила! Изглежда гальовна и добричка. Да я нагушкаш от мен!
Сигурна съм , че първата ѝ снимка е ужас, то само описанието беше ...

# 591
Честита Нова Година и от нас!
Много здраве и щастливи мигове за котаците  и техните стопани!

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 17:33 от djasra

# 592
Честита Нова Година, мили момичета, на вас и вашите пухкави съкровища! Бъдете здрави и щастливи!

Една Мая в Новогодишната нощ:

И след Новогодишната нощ:

Joy Joy Joy
Пп Тази година Мая се поуплаши от пукотевицата. Как се беше сгушила до мен милата и при всеки пукот телцето и потреперваше. Пфуу, мразя тия  "бомбаджийски" истерии.

Доня Дафина, Честита да си! Бъди жива, здрава и щастлива и с все такова голямо и обичливо сърце в което има място за всяка душичка нуждаеща се от обич! Hug Flowers Four Leaf Clover

Ивекс, лудетино, така ме разсмя. Joy Hug

Барби, Господ да ти връща доброто, което правиш. Прекрасница си ти! Kissing Heart
Чума Лиса е с уникално изражение на последната снимка. Обичам си я аз. Heart А на новото котенце пожелавам дълъг, щастлив и спокоен живот със своята обичлива спасителка. Hug Flowers Four Leaf Clover

# 593
Джаста, Мая направо се е алкохолизирала покрай празниците😄
Не знам как Мъри е понесла канонадата, защото остана сама. Но след прибирането беше спокойна, надявам се да не е била много стресирана.

# 594
  • София
Честита 2021 година! Нека да сме здрави, щастливи и заобиколени от любимите си хора и пухкави дечица!

Доня, честит рожден ден на патерица! Heart

Барби, прекрасна котчица! Да оздравява скоро и да стане приятелка с Чумито! Heart

Ивекс, разсмя ме. Имам позната с малко кученце, което много се страхува от гърмежите. Малко преди полунощ всички се затварят в банята. Дори показа снимка как са направили тоалетната на масичка и са си сложили шампанското и чашите върху нея. Joy

Нашите се изпокриха. Показаха се чак около 1,30. Преди малко пак имаше фойерверки. Преслава спеше до мен, събуди се и се скри някъде в другата стая.

Срам ме е да ви кажа какъв късмет се падна на къщата. Simple Smile Ново коте! Joy Joy Joy  Мъжът ми сложи този късмет, защото все се шегуваме с голямата дъщеря, че ще ѝ подарим една от нашите котки, че Дейзи да си има другарче. Обаче "злото" се връща, където не го очакваш. Joy

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 01:11 от Тaня67

# 595
  • Пазарджик/Лондон
Честита Нова Година и от нас.
С Бела гледаме коледни филми:

# 596
Честита Нова година на всички с един сладък плезльо. ❤️

# 597
  • София
Съвсем окъснях, но - ЧРД на Доня, бъди здрава и много щастлива!!

БарбиДи, чудесно изглежда госпожичката, много ви се радвам!

# 598
  • София
Здравейте, котешки мами и пухкавите ви дечица! Честита Нова Година, и нека тя ви донесе непомерни количества здраве и късмет!
Не съм се мяркала в темата от 100 години поне, та реших да намина, в случай, че някой ме мисли.
Добре съм, държа се над тревата и нямам намерение скоро да минавам под нея😜😂
Лолитката ми е добре и тя, но се разглези злокачествено. Само върви по мен и реве да си легне, само че не къде да е, а върху скута ми. Тя въобще така си спи, което означава, че съм прикована на дивана почти по цял ден. Но пък ме възнаграждава за компенсация с най-мазното мъркане на света. Нали то е лечебно, заради ниско херцовите трептения, та кьорава болест не смее да се завърти около мен. А мяца спи с корема нагоре, та ръцете ми са все потънали в пухчето й. Нейната любов ми компенсира донякъде това, че заради ковида не мога да пътувам при мъжа ми, нито той при мен. Ох, дано скоро се оправят нещата...
БарбиДи, момиче, толкова се радвам за теб и писанката. Да ти предложа име за нея: от последните й снимки, вече чистичка и относително добре изглеждаща, на мен ми заприлича, кой знае защо, на руска княгиня. Затова - Олга, на галено Олечка! Дано ти хареса.
Мира Иванова, преди няколко страници пишеше, че твоят мъж ви бъзикал, дамите в къщата, че не сте с малки дупета🤪. Моето предложение е да му кажеш, че според немски психолози мъжовете, които си падат по малки дупета, свързвани с момчешката фигура, са с неосъзнати гейски наклонности😜😂😂😂. Втори път няма да посмее да мъцне за размери на дупета!😅😅
А аз посрещнах НГ с глава, завряна под дивана, където котешкото ми момиченце се беше навряло от страх от пукотевицата, за да я успокоявам. Няма ли да има край вече, всяка година едно и също. Не може човек да си пожелае желанието за 00,00 часа.

# 599
Честита 2021!
Да има здраве!
Само весели моменти с пухкавите ни съкровища!
Шарки, Щаси те чака 😊

Общи условия

Активация на акаунт