Любители на Котки - Тема 153

• 32 682
  • 753
  •   1
Отговори
# 600

Успешна нова година!
И добро утро от една "разтечена" Марийка Simple Smile винаги съм се учудваме как могат котките да спят в такива почти невъзможни пози Simple Smile
Дали щото нямаше много гърмежи покрай нас, ама не се скриха никъде двамата с Иванчо. Тя се залепи на прозореца да гледа какво става навън, а той само въртеше ушаци.

# 601
  • София
BarbyDi, Чумито колко елегантна и стилна дама е! 😻
А сивата (Gray ще й прилича като име) красотичка няма нищо общо с първите й снимки, които видяхме. Чудеса си направила с нея! 👏
Detelistna, радвам се да те видя, момиче! Hug Мислех, че  covid-a те е сварил при мъжо и нямаш нет там, та затова не промецваш никъде. Радвам се, че си ОК!

Пантелей- пътник ❤

Отиваме да нахраним Чарла и Блеко да потича малко, че кокалите ще го заболят от лежане 😅 Нетърпелив е.

# 602
За много години, момичета! Бъдете здрави - и вие, и семействата ви, и котетата!

Барби, и от мен предложение за име - Хоуп (Надежда на английски). Всички толкова надежда таяхме, че ще се оправи и ето - вече прилича на коте Heart

# 603
Ч..Н.Г! Да сте живи и здрави и котаците ви. Ние я прекарахме на вилата и гърмежите бяха ужасни. Котките се изпокриха, а Мая изчезна и на сутринта не се появи милата. Трябваше да я скрия вкъщи, но не се сетих... Вчера се появи и бях много щастлива. Виках я много сутринта, никаква я няма. Побърках се. Ама към 10 цъфна. 😍

# 604
Аз също съм с две ръце за Хоуп! Въпреки че, за нас ще си остане Котчица! Two Hearts

# 605
Те котчиците си идват с името Simple Smile нашето момиченце, намерено в кофата за боклук на Спасов ден, дълго време беше Мъничето. Сестричката й - Косматко  Simple Smile Дадох я за осиновяване през няколко къщи и след време почна да бяга от там и да я срещам по улиците на селото. Накрая на Богородица дойде пак у нас. И някак се случи името й - Мария Спасова Wink

# 606
Ееее, как можа да ми нацелиш и името, и фамилията? (всъщност бащината фамилия...)

# 607
Wink старах се много Simple Smile
Предния беше Хари КоТър поради грешка на езика. За съжаление някъде е ял отрова по хамбарите и даде фира. Малко ме е страх като ги пускам на разходка. Гледам да не са гладни, че да не се излъжат да ядат каквото не трябва.

# 608
  • Между гори и планини

Един Памук над кокошарника в плевнята. С южно изложение, на сухо, цял ден пече слънце и е около 25°

# 609
Ако на някой тв-то е на Виваком, да си пусне филма на Виваком арена Девет живота. Ще ми прилошее от смях!

# 610
# 611
  • София
Една поредица от "Аз убих елхата"

# 612
  • Между гори и планини
Тънък намек, че трябва да прибираме коледната украса.

# 613
  • Варна
Четирилистна, радвам се да те видя! Heart Eyes
Честита нова година на всички!
Прави ми впечатление у дома, че Мила не е толкова проклета, както обикновено. Някаква добродушност я е обзела на стари години. Търпи ни като преминаваме покрай нея и я гушнем. Не към Магчето-там е непреклонна. Иначе днес свърших с хапчетата при нея.
Хванах бълха на Женя. Пак ще давам препарат тези дни.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 18:06 от Стейси Грей

# 614
  • София
Една поредица от "Аз убих елхата"

Прибрах всичко. Беше много тежко положението

Общи условия

Активация на акаунт