Любители на Котки - Тема 153

• 32 668
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Сиймор,на диетка е поставен Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 09:40 от red soul

# 616
  • София
Защо е на диета Сиймор?
Колко е голям? И каква му е диетата?
Тези дни ще ходим с Блеки на ветеринар за реваксинация. Той е на 3 и 1/2 години, закова 6 кг (доста е висок и дълъг). Изглежда си голям котарак, не е дебел (напипват се и гръбнак и ребра под дебелата зимна козина), но не знам вет какво ще препоръча.

И една гладничка Чарла ❤ И много щастлива да ни види, не се отделя от нас.

Започна да не бяга от Блеки и да си брани със зъби и нокти мястото вкъщи. А той като че ли започна да не се интересува много от нея- дано се сработят.

# 617
Май до няколко месеца Чарла ще споделя къщата с Блеки 😊

# 618
  • София
Честита Нова година, момичета!

Форумът ми прави някакви номера- няколко пъти ми спира следенето на темата, та имах бая за наваксване.

Барби, наистина промяната е невероятна. Дано се сработят с Чуми.

Мама Нана, Чочо вече отива към едър котарак.

Канелена бисквитка,
Скрит текст:
много съжалявам за това, което ти се случва. Обмисляла ли си среща с д-р Сигридов? Извинявай за непотърсения съвет.

Данък:

# 619
  • София
AnyHr, Стейси Грей, всъщност отсъствието ми се дължеше на хубава причина. Купих си местенце за къщичка, та беше едно обикаляне по огледи преди това, пък търчане по уреждане на документите... Сега предстои да започнем строеж, и пак в главата ми няма да има място за нищо друго. Така че със сигурност пак ще зачезвам за дълги периоди, но вие ще ме извините, знам си аз. Но темата не спирам да я чета, макар и от дъжд на вятър, но пък както се чете книга, хаха. Всъщност, радвам ви се и на вас, че сте добре.

А Ноеми къде се изгуби, момичета? Някой няма ли инфо за нея, какво се случва?

# 620
Честита Нова Година момичета!
Живи и здрави да сте вие и вашите котета!

Milasara, напълно сериозно обмислям да летя до София заради този лекар, но изчаквам Януари и Февруари да излязат задълбочените изследвания защо се случва това. Така ще имаме по— добра картина.
Извинявам се, че не е във скрит текст, но още не съм схванала как става.

Първия данък и от нас за тази година, не пипна елхата обаче каква игра пада със лешниците и орехите от чинииката на масата...дано съседите от долу спят дълбоко по това време.

# 621
Чарла е прекрасен пух  😊

Таня, как е прекрасното котенце, което спасихте край Пловдив?

Бисквитке, Много сте красиви!

Много се смея на всички клипчета и снимки за магнитното привличане на котенца с елхи.

Някой ползвал ли е услугите на ветеринарната клиника до зоопарка?

имам много данък да внасям

# 622
  • Някъде там
Да е здрава, мирна и щастлива годината и от нас.

# 623
Сиймор,на диетка е поставен Simple Smile
А как успяхте и на каква диета го сложихте този хубав котак? Че и аз вървя в тази посока с Марийка. Утре ще видя в зоомагазина какво ще ми препоръчат. Исках да я измеря, ама нямало било батерия на кантара и се отмени тегленето.
А съм имала коте, което напълня, разви диабет явно  и стигна до бъбречна недостатъчност. Не искам отново да минавам нито аз, нито котенце през това.

# 624
  • София
Таня, как е прекрасното котенце, което спасихте край Пловдив?

Някой ползвал ли е услугите на ветеринарната клиника до зоопарка?
Расте, но с много по-бавни темпове отколкото ми се иска. Simple Smile Не знам нормално ли да има толкова дребни котки. А си хапва.

Ето я:

Рижко го оперираха в ЦВК до зоопарка. И за други неща сме ходили. С противоречиви чувства съм. Определено имат много добри специалисти, но не са лесно достъпни. В смисъл, че като отидеш на нормален прием, ще те приемат новобранците, а вътре какво става, можем само да гадаем, защото посетителите са само във фоайето. На рецепцията са едни момиченца, които си предават важности. От ежедневните ни посещения заради Рижко, само една усмихната и отзивчива имаше. А цените са без коментар. Мисля, че по-високи няма в София. Но пък разполагат с добра техника. С други думи за обикновен преглед не бих отишла там, но за по-сложни случаи - да, особено ако може да се уговори час със специалист.

Четирилинке, честита придобивка! Да построите мечтания дом и дълги години да живеете в радост и щастие в него!

Дано Ноеми се разпише скоро, защото наистина е притеснително изчезването ѝ.

# 625
Честита Нова Година!
Живот и здраве на всички!
Ние си мързелуваме по празниците.
Скрит текст:

milasara,
Чочко отива сигурно към кастрация. Решил е, че любимото одеалце е женска, неудържим е при мякане на котараците навън, сигурно мисли, да мери сили с тях, наивника.  Не знам колко ще порасне с неговото злоядство, но каквото такова. Иначе е много миличък и е само моето момче, следваме навсякъде.

# 626
  • Някъде там
Ноеми не беше ли давала тук фейсбук акаунт, когато разказваше страхотните си истории, може да й пишете там, ако го имате.
За кастрацията да питам и аз, ако не се разгони до тогава, мога ли да изчакам и след годината ?

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 17:57 от daviz

# 627
  • София
Във ФБ не е писала от 20.12.2020, подозирам, че пътуват някъде извън БГ за Коледната ваканция.

# 628
Честита нова година от Лъки! Малко съм ядосан, защото не ми дават да ровя в саксията🤣🤣🤣

# 629
За кастрацията да питам и аз, ако не се разгони до тогава, мода ли да изчакам и след годината ?
Можеш да го кастрираш когато решиш. И аз мислех да чакам година, но няма да стане. Имам чувството, че животното се мъчи. Напоследък и миризмата на урината, напомня за онази при маркиране.
Това обаче е за мъжкар, за женските не знам как стои въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт