Hustagil® сироп и балсам – при първи признаци на настинка или вирусна инфекция

• 13 740
  • 400
  •   1
Отговори
# 225
Благодарим Ви за активното участие в дискусията!
Вторият ни въпрос за участие е: Притеснявате ли се тази зима повече за Вашето здраве във връзка с пандемията?

# 226
  • софия
Не. Старая се да спазвам изискванията за дистанция. Друго нищо не се е променило като поведение в сравнение с предходни години.

# 227
  • Велико Търново
Аз вече бях болна от ковид, така че сякаш притеснението е доста по-малко. Спазвам си мерките, отделно от това гледам да подхранвам организма заради зимата иии чакаме по-добри времена 😊

# 228
# 229
  • на последния етаж
Може би мъничко повече от друга година.

# 230
Притеснявам се, защото не знам как ще протече евентуално заболяване при мен, а също и да не заразя близките си.

# 231
Да, както за моето, така и за здравето на близките ми се притеснявам, т.к. има количество безотговорни хора.

# 232
Притеснявам се много! Всички у дома сме с хронични заболявания и млади, и стари! Приемаме витамини и много плодове.

# 233
Да, притеснявам се повече.

# 234
През студените месеци пием повече билков чай с мед и лимон.При първите признаци на настинка започвам с народните рецепти, давам и сиропи на билкова основа.Хустагил присъства в аптечката ни от години.
А относно притесненията,старая се да не се притеснявам, защото с притеснения мога само да навредя на себе си и на любимите си хора.

# 235
Mного се притеснявам, защото съм с астма и ХОББ, майка ми също, синът ми също често прави пневмонии. Пазим се, доколкото е възможно, спазваме мерките и препоръките.

# 236
  • Пловдив
Разбира се, че се притеснявам повече. За децата, за нас и най-вече за родителите ни.

# 237
Много се притеснявам, защото организма ми не понася антибиотици и ако се стигне до тях, не знам какво ще правя

# 238
Да, притеснявам се повече. Нося маска и си почиствам ръцете често.

# 239
  • София
Да, притеснявам се повече, защото не знам симптомите признак на какво са.

Общи условия

Активация на акаунт