Hustagil® сироп и балсам – при първи признаци на настинка или вирусна инфекция

• 13 733
  • 400
  •   1
Отговори
# 270
Притеснявам се повече за детето и родителите ми, отколкото за себе си, но да, в такава обстановка сме, притеснение си има

# 271
Да, притеснявам се повече. Заради неизвестността. Спазвам всички мерки, дисциплинирана съм, правя каквото зависи от мен.

# 272
  • плевен
Притеснявам се, въпреки, че спазваме мерките.

# 273
Не, не се притеснявам.Отговорни сме всички в семейството ми, спазваме всички мерки и до колкото е възможно подсилваме имунитета си.

# 274
  • Пловдив
Не.

# 275
  • Бургас
Притеснявам се,  въпреки че няма полза от това.

# 276
Да, определено и за себе си, за близките ми и децата ми. Спазвам дистанция, използвам лични предпазни средства, но притесненията си остават.

# 277
  • sofia
Да, притеснявам се много повече, защото много мои близки бяха вече болни и видях колко опасна може да е тази болест.

# 278
  • Варна
Да, притеснявам се повече отколкото предни години,защото все още не знаем какво да очакваме от вируса.

# 279
Притеснявах се преди, сега вече не.

# 280
Преболедувахме ковид цялото семейство. Сега остава да се тревожа за сезонните щамове на грипа. Пазим се, хапваме повече сезонни плодове. Пием витамини и се надяваме да сме здрави.

# 281
Притеснението ми е малко повече от предишни години, но се старая да спазвам въведените мерки и да подсилвам имунитета.

# 282
  • София
И да и не.. Не можем вечно да се изолираме. Предпазваме се до колкото е възможно и чакаме да отмине.

# 283
С много чай с лимон, мед

# 284
Може би малко повече от друга година.

Общи условия

Активация на акаунт