Въпроси за ученическите пособия и вълнения разни

• 14 770
  • 264
  •   1
Отговори
# 15
камелия радвам се че ти допадна идеята  Blush
И ти ли си поплака..  Rolling Eyesщото си мислех вече че аз не съм в час  Crazy

# 16
Момичета ние се взехме и в момента си пише домашните  newsm10
Изяла си е сандвича от кутията и половината сок от шишето  Wink а с 50-то стотинки си купила 2 дъвки  Joy Joy
Всичко е наред,доволна е,щастлива и няма търпение да дойде утре и да ходи на училище  Grinning
Чакам вас да кажете как е минало  Hug Hug

# 17
       Здравейте и от мен! Hug
 Всеки момент очаквам моят първокласник да бъде доведен от баба си ,тази седмица ще учат само до 10.30.Сутринта ,на път към у-ще му купих един кроасан  от опакованите и му го сложих направо в раничката,в случай,че първите дни още нямат закуска.Иначе мисля да процедирам като миналата година,когато беше предучилищна в същото у-ще-т.е.-слагам му само шише с вода,закусва там(не е претенциозен),а каквото не изяде изрично съм му казала да го хвърля още там...защо да го носи вкъщи и да си цапа
 раницата!? Пари не мисля да му давам тази година,евентуално може да му слагам плод или нещо дребно като напр. суха паста,ако му се дояде.Но всичко си зависи от детето и от вашия режим.Нашия например си го прибираме наобяд и затова не ме е страх,че ще остане гладен.
Заинтригуваха ме обаче тези чашки за вода по рисуване,дето не се разливат,някой знае ли къде ги има?  Praynig Че то иначе и разлятата вода може да нанесе не по-малки поражения от мазна баничка например... А иначе на родителската ни казаха да приготвим по парче мушама .Ами това е ,което се сещам засега Thinking  

# 18
Здравей Инче!
Радвам се че и при вас всичко е нормално  Hug
Чашката специално ни е подарък и съжалявам,че не мога да ти помогна,но все някоя мама ще ти отговори  Simple Smile
А домашно имате ли?

# 19
  • ново
Здравейте Hug
И ние се прибрахме преди малко и вече пишем домашното по бълг. език /прави чертички/.
Сутринта бях сложила закуска в раницата, защото безплатните ще започнат от другата седмица, но закуската е непокътната Wink. Като отидох да я взема, тя отиде до лавката и си купи солети. Вода и бях сложила в шише, изпила е почти половината. Тази седмица ще са до 11,20 ч.
Най-важното е, че е доволна и много ентусиазирана Laughing
Идеята за седмична тема е чудесна  bouquet

# 20
Здравейте Hug
И ние се прибрахме преди малко и вече пишем домашното по бълг. език /прави чертички/.
Идеята за седмична тема е чудесна  bouquet
Еееей..чудих се дали ще се включиш и ти (помня те от предишни темички за първолаците)  Hug
Оформя се една хууубава първолашка темичка  Peace

# 21
Чета ви с удоволствие и вълнение...

Моето момиче звучеше въодушевено по телефона, каза, че й харесва много, но повече подробности не знам!

Взе я баща й и след като обядват, ще бъде на урок по английски.

Очаквам я около 14.30 и ще се включа с информация.

Тези чашки за рисуване ме заинтригуваха и мен.

Виждам, че dara е от Пловдив и много моля да каже, откъде ги е набавила.

А какво мислите или пък са ви казали за дните, в които има физическо?

Да отиват с екипи или ще се преобличат на място.

Никога не съм била привърженик на ходенето по анцуг и гуменки, но ако ги задължат, или нямат съблекални, ще трябва да се примиря...

Специални поздрави за Весела 77...от една мама родена в Троян!    bouquet

# 22
Привет! Взехме се и ние. Доволен е от госпожата.
Не си е ял закуската, но веднага си купи кроасан и го изяде по пътя за в къщи.
Купихме купони за стола, че от утре на занималня Cry
В гугъла намерих ето такава чашка.http://plasy.com/?81&02&96493 Само мамите да кажат дали е тази дето не се разлива водата.

# 23
В гугъла намерих ето такава чашка.http://plasy.com/?81&02&96493 Само мамите да кажат дали е тази дето не се разлива водата.

И аз купих такава чашка от една книжарница. Наистина не се разлива, но трябва да е пълна до средата, защото ако е цялата се разлива малко.

# 24
  • ново
Verdad, мерси за поздравите Hug
На нас ни казаха за гуменките да ги надпишем, и ще стоят в училище, за да не пълнят раниците допълнително. Учителката каза също, че докато времето е хубаво ще играят навън, без екипи. От съседката, чието дете е втори клас в същото училище знам, че са имали физическо 3 пъти седмично и ходят облечени с анцунг.

# 25
  • Пловдив
Чашата я купих от книжарници Пегас. Специално на мен ми е много близо тази, която е под Дома на техниката. Но във всяка една книжарница от веригата е възможно да ги има. Струваше около 3-4 лв. мисля.

# 26
Verdad  камелия радвам се,че всичко при вас е  Peace
Verdad сигурнонямаш търпение да си гушнеш момиченцето  Hug
А за физическото ни казаха (поне на нас)че не е желателно да ходят облечени с екипите по физическо на училище,ама защо-не питах.

# 27
Благодаря на dara и mrenka!

Момичета, дадоха ли ви списък на почивните дни (официални празници, междусрочни ваканции, зимни, пролетни и др.) на първолачетата?

Ако не са - мога да ви ги предложа.

Мисля, че се отнасят за всички и поне за мен е удобно за по-дългосрочни планове.

# 28
  • ново
Благодаря на dara и mrenka!

Момичета, дадоха ли ви списък на почивните дни (официални празници, междусрочни ваканции, зимни, пролетни и др.) на първолачетата?

Ако не са - мога да ви ги предложа.

Мисля, че се отнасят за всички и поне за мен е удобно за по-дългосрочни планове.

Аз ще се възползвам от предложението ти Simple Smile Благодаря предварително  bouquet

# 29
Моята първокласничка е втора смяна, т.е. след малко е на училище, сутринта беше на занималня. Аз и сложих стотинки в раницата и един кроасан за следобедна закуска. Днес ще играят и физическо, но при нас е задължителна униформата, така че освен раницата с учебниците трябва да носи и раница за физическо  ooooh!.
Аз пък снощи голямо чудене се чудих, всички учебни тетрадки и буквари ли трябва да носи  newsm78? Ами само по български са буквар, читанка, учебна тетрадка 1, пръв приятел на буквара, още една учебна тетрадка 1...абе 5-6 се събират. Дано да кажат кога какво трябва да се носи!

Общи условия

Активация на акаунт