🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 39 591
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ели, нали знаеш, че при нас е валиден принципът на Мечо Пух? Колкото повече - толкова повече. Grinning

Едно надникване.Wink

Пълна лудница!
https://scontent-sin6-3.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/133650826 … 79859bb4f2555384c

https://scontent-sin6-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/137291162 … bc4edef18e124a753

Ако част от тълпата реши дружно да си го вземе и завлече Джан в къщи, карабинерите и полицията нищо няма да могат да направят. Mr. Green Дали да не идем до там? Joy

===========================================================================================
В предаване по италианското радио rtl1025 е имало кратко обсъждане на прочутата вечеря на Джан Яман с Лука Бернабеи, Андреа Ди Карло, Джунейт Сайил и Илкер Билги. Някой, ако знае италиански, мога да сложа линковете към видео клиповете, и да ни преведе какво говорят тези от радиото.

===========================================================================================
Някой си е направил труда за едно шеговито сравнение.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 10:13 от profi_1

# 496
Добро утро, момичета, при нас изненадата беше - Бяла приказка. Толкова сняг не сме имали от години, а вчера беше 6 градуса. Дърветата щом са го задържали и са натежали и продължава да вали - значи си е студено днес. Не знам, не смятам да проверявам, но се радвам с децата от прозореца.
Момичета, рекламата явно я заснеха вече, нали щяла да бъде 4 части, аз си я разделям така: Ресторанта и мацката със зелената рокля, АТВ-то, както казахте сигурно разнос ще рекламират и е уау, където се разминава с момичета и е пак е уау, където е качен на нещо високо и прави скок и пак е уау. Сега какво защо и как ще видим когато го видим. Но вярвам ще си променим мнението и за реклами и за спагети и за всичко. Взе ни ума това момче.
Сега аз не разбрах днес ли ще е Джан или другата седмица в предаването?
Момичета, умората си е умора и Джан си е чаровник. Но за отслабването аз мисля, че е заради роля. След толкова дни почивка не мисля, че е резултат от нещо друго. Той винаги контролира теглото си с тренировки и заради роли, казвал го е.

Един цветен и усмихнат Джан за където е мрачно и сиво. Просто много обичам тази снимка.

Аз защо реших, че снимките са свършили, снимат си хората, кафе си пият явно, и така. Ще има още снимки и изненади.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 13:59 от sonnni

# 497
  • София
От Илкер, от днешните снимки.
Кой се беше притеснил вчера, че нямало да има макарони в рекламата. Ето, тук има цяла кутия. А Илкер е прочел критиката, взел си е поука и е сложил чинийка с макаронки в ъгълчето... Joy Joy Joy

# 498
Привет, момичета на Джан!
Прочетох с удоволствие какво сте писали тук. Снимките обикалят из всички фен страници, така че съм в крак с историите.
Дано днес да е по-спокоен деня за Джан, че вчера беше голяма лудница около него.
Представям си колко изцеден е бил след цял ден снимки, след всичките дубли, които е трябвало да повтори при заснемането на рекламата.
Оценявам колко много му е коствало след натоварения ден да излезе при феновете и да им обърне внимание. Дали е правилно решението, негово или на екипа му, е отделен въпрос.
Иначе Джан е прекрасен! Прекрасен!
Гледам снимките и клипчетата и ми прави впечатление, че доста е заслабнал.
Далеч е от визията на Дивит, за тази на Йозгур да не говорим, по-скоро е като Ферит, Ялън и Тарик.  Да, възможно е отслабването му да е заради бъдеща роля, но на мен така ми харесва много. Може би за Сандокан пак ще понатрупа повече мускулатура. Ще поживеем и ще видим.
Доста дълго гледах Джан на АТВ-то и установих, че мнооого му отива пръстенът на точно този пръст. Пфуууу, престъпно много Simple Smile
Освен това за човек, който е казвал ,че не харесва аксесоари ми прави впечатление, че напоследък в реалния живот доста използва такива. Пръстени, верижки, гердани. Мисля, че имаше такива снимки и от Руби.

Ново послание чрез Илкер и Джан.
Ако не съм го споделила тук, да кажа, че двамата могат и допълнителен бизнес да захванат.

А в ТТ фенове оприличават Джан с това сладичко меченце

# 499
Привет! Hug

Наминавам да пусна някои любопитни факти,които видях....WinkBlue Heart

Списание Snob казва #Janyaman носи мини богатство .... яке на стойност 6.640 TL и очила на стойност 1.240 TL
#CanYaman_dizinews

„Хората, които докосват твоето сърце, са винаги с теб“

в очакване да се снимат с Джан...

а отвън...Simple Smile

ПП Данир Hug,ме е изпреварила с 1мин. с ризката...Wink

# 500
Хайде малко Джано - хубавеца и Джано - спортистчето Wink

# 501
Здравейте съботно, момичета. Simple Smile
Да се разпиша и аз с една снимка.

Като гледам погледите и прегръдката, не ще да играе мама в рекламата въпросната Клаудия Герини. Grinning
Но кадъра е доста симпатичен по мое скромно мнение. Дали заради Джан... Nerd Кой знае... Grinning

# 502
  • София
Обаче са с чиния паста в ръка. Значи и ще се яде в рекламите, все пак. Joy Joy Joy

# 503
Ето една и от момчето директно. Как се е ухилил самооо. Grinning

Написал е " Благодаря ви от сърце за всички тези прекрасни подаръци. Обичам ви!"

# 504
снимката по-голяма без надписите...затрупан е с подаръци....Simple Smile

фотнали са се извън рекламата...

статия,откъдето е снимката....
https://www.notizieweblive.it/news/intrattenimento_2021-01-09_ca … et-della-de-cecco

https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241387%2F5a7ac … l_wall_-173526015

======================

допълвам още по-отблизо да го видите...Wink

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 18:08 от Zlatina3

# 505
Хайдеее клюките тръгнаха съвсем...

Джан Яман се мести в Италия.
Актьорът търси къща. Турският секс символ е готов да се премести за постоянно в Италия след последните подписани договори.

Джан разписва книгата „Ранобудна птичка” Animal Bird

Ах, колко много подаръци е получил Джан и колко много е щастлив Heart Заслужава го!!!

# 506
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пристигането на Джан на мястото в последния ден за снимките на рекламата.
https://scontent-sin6-3.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/136365345 … 4a90638dd42122c4e

Чак за постоянно живеене в Италия е малко рано да се мисли и говори. Но за снимките на Сандокан със сигурност няма да стои в хотел, а ще наемат подходящо жилище заедно с мениджърите му.

====================================================================================
Последни новини!
Съобщено от агенция АНСА
Турският актьор Джан Яман е глобен за нарушаване на разпоредбите срещу Covid. Според наученото, глобата от 400 евро е взета за събирането вчера пред римския хотел, където се събраха десетки фенове: с обкръжението на актьора и с хотела, според източници от полицейското управление беше договорено Яман да влезе през задната врата, както всъщност направи. По-късно обаче актьорът, според същите източници, бил излязъл без предупреждение от главната врата, където някои фенове се тълпяха за автографи. Присъстващите отвън полицейски сили ги изпратиха.

https://www.ansa.it/sito/notizie/cronaca/2021/01/09/assembrament … 00443d19934e.html

В линка със статията има актуални снимки. Тази им е стара, но са я ползвали за заглавна.
Превод на статията с Гуги.
Скрит текст:
Турският актьор Can Yaman е глобен за нарушаване на правилата срещу Covid. Според наученото, глобата от 400 евро е взета за събирането вчера пред римския хотел, където се събраха десетки фенове: с обкръжението на актьора и с хотела, според източници от полицейското управление беше договорено Яман да влезе през задната врата, както всъщност направи.

По-късно обаче актьорът, според същите източници, бил излязъл без предупреждение от главната врата, където някои фенове се тълпяха за автографи.
Присъстващите отвън полицейски сили ги изпратиха.

Шефът на полицията Франко Габриели поиска доклад за "незабавна и подробна" реконструкция на случилото се в хотела, където няколко десетки младежи се събраха за присъствието на турския актьор, в столицата за реклама на режисьора Ферзан Йозпетек . Изображения, разпространени в социалните мрежи в тези часове. Според наученото Габриели изрази остра критика към инцидента, тъй като беше създадено неоправдано събиране, и отново подчерта необходимостта от „максимално внимание“, така че подобни епизоди да не се повтарят: подобни ситуации, шефът би подчертал на полицията, "не само излага много непредпазливи хора на зараза, но дискредитира ангажимента на полицейските сили".

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 21:37 от profi_1

# 507
А такааа! Ама какво са 400 евро за нашия човек, той колко стотици хиляди ще вземе от Сандокана Grinning Да не го мислим  Джан Grinning Интересното е, че турските медии все още не са ни обявили колко пари ще вземе от рекламата на спагетите! Спите, комшулар, спите!

И какво излиза сега - Джан им плаща на фенките да идат и да се правят на фенки, после ще им плати и глобите Joy
Искам и аз да съм му италианска фенка, значи! Не стига, че пари ще взема, ами ще се и отъркам подобаващо в него Grinning

# 508
Ето ви един сладур в бяло. Blush

Ма няма кой да му зашие бримките на пуловера на момчето, бря... Joy

# 509
Ангел, тъкмо ида с този красавец в бяло... Брях, съвършенство!

Много е хубав! Пу-пу! Толкова ми хареса, че си го обградих с едно нескопосано сърчице на Пейнта, ама много ми легна на сърцето на тази снимка Joy

И една от Ферзан бей Wink

Ще го закърпя, споко Grinning

Общи условия

Активация на акаунт