🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 39 589
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Ели, нали.... То толкова красота бива ли, не знам. Grinning
Много сладка муцунка е. Animal Bear
Направо като го видя в бяло ииии..... Joy Blush
Тази нощ сънят трудно ще дойде май, май след такава красота.. Grinning
А пък за глобата, бълха го ухапала нашият с тия 400 Е. Grinning
Те подивелите италианки да бяха постегнали малко властите на реда у Рим, ма не би... Sunglasses То безразсъдство тяхното. А за Джан, мисля, че всички сме наясно защо макар и уморен излезе да се снима с тях. Прекрасник, който иска да е част от феновете си и това го прави уникален, различен от "великите звезди", и толкооова голям. Heart
Между другото прочетох, че вчера май и Мат Дилън е бил отседнал в същия хотел. Ама интерес към него, йок.. Grinning (ако е вярно де). Правилно, щом Джани-то е там. Joy

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 23:09 от Angel87

# 511
Оф, беее... тръгнах да си лягам, ама пусто любопитство пак ме доведе до Джан и оп, още една снимка...

За участието на Джан в „Имаш поща” мярнах, че го отлагат за 16 януари.

# 512
  • София
Видях, че Ели е пуснала снимката, публикувана от Ферзан Озпетек, но я повтарям, за да сложа и текста, който е публикувал. Защото е много хубав.

Никой не влиза случайно в живота ви, или е изпитание или подарък ... Благодаря Джан!

# 513
Значиии много късно пиша, обаче възмутена съм, еййй значи, аман от нахалитети, момичета... Grinning
Във ФБ групата прочетох, че внучката на Адриано Челентано - Алесандра Челентано, видите ли писала под поста на нашия сладурко, че й се се искало да я бил уведомил за пристигането си в Рим.
Ма булка, ти къде спа бре тия дни... Joy
Второ що да те уведомява, да н'си Кралицата на Англия, я... Grinning Тя таз' на лаврите на името от дядо й май лежи.
То и аз искам вила на Малдивите, дет' се вика, с Джани да си гоооворим по цяяял ден тааам ( може и без вилата) ....Joy
Пускам и снимка на госпожата, ми н'мъ кефи...

Има и други в интернет, за която от вас иска да я види. Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 02:34 от Angel87

# 514
  • София
И още малко за снощното меле, за което са глобили Джан.

от Хотел Eden, Рим

Хората, които бяха пред хотела, стояха пред входа от сутринта в 8 сутринта до нощта. Персоналът на хотела предложи горещ чай, тъй като температурите бяха много ниски и много деца присъстваха, грижейки се за всички.

Полицията огради района с бариери, поставящи феновете в една линия, за безопасността и спазването на дистанцията. Всичко беше уредено за феновете да се приближат един по един към художника, за да направят снимката.

Когато #CanYaman излезе, цялата тълпа разчупи редици около него без възможност за движение.

Преобладаваща любов, която остави всички без думи.

Всички присъстващи бяха изненадани, тъй като хотелът е домакин на знаменитости всеки ден, включително Мат Дилън в същия ден.

Вътре във фоайето беше забранено да се спира да се снима, за да не се нарушават разпоредбите, всичко беше организирано майсторски от персонала на хотел Eden и от охраната на актьора, който по всякакъв начин се опитваше да запази всички в безопасност.

И мнение на фен:

Бих искал да напиша нещо тази вечер; това не е присъда, не е критика, това е просто мисъл без намерение да се водят спорове, а само да се изрази мнение. Бих искал само да кажа, че съжалявам за последните новини, съжалявам, защото накрая името ви се включи, съжалявам, защото тълпата хора бяха там с часове, въпреки че вие не бяхте там , но никой не направи нищо, за да се разпръсне и сега се искат доклади за откриване на разследвания за неоправдани събирания; Съжалявам, защото в Италия НЕ спазваме правилата в кръвта си, съжалявам, защото вярвам, че винаги сте ТОЛКО ДОБЪР и НЕ ИСКАТЕ ДА РАЗOЧАРOВАТЕ никого дори да е ВЪВ ВАША ВРЕДА. Накратко, съжалявам за много неща, единственото нещо, на което НЕ СЪЖАЛЯВАМ, е да видя усмивката ви да блести като на този кадър.

# 515
Гуд морнинг! Nature Snowflake

Много хубаво послание на Ферзан бей, аз въобще не съм разбрала, че е написал нещо към снимката. Ама като видя Джан и губя връзка с планетата Земя Grinning Благодаря, Лили, че сподели Blush

Прав е Ферзан, няма случайни хора в живота. Ето, Джан влезе в живота на милиони хора по света, включително и в нашите. За кой друг ще седя в 7:30 сутринта в НЕДЕЛЯ и ще пиша, че е уникален, мил, добър, сърцат, кадърен, красив, сексапилен, абее... БОЖЕСТВЕН!!! Grinning

Гледайте! Съръшенство! Каква усмивка! Припадам...

А тази Челентано ханъм къде се е юрнала и тя... Боже, боже Joy Наборка на кака Клаудия мяза. Къде се бута при този млад жребец! Не стига, че Джан се мъчи да задоволи желанията на половин Италия да се отърка в него, ами сега и лично да ходи да ги търси JoyJoyJoy Ама, разбирам я жената, така действа Джан на психиката, губиш логика и разум Joy

Един друг въпрос ме мъчи от снощи... Кога Андреа ди Карло ще си махне перчема от лицето???? Joy Не, че някой го гледа него, ама на всичките снимки виждам Джан и с периферното си зрение един кичур коса върху нечие лице....Grinning

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 08:48 от Ели-Мели

# 516
Добро утроо!

Напускали сте красоти,преводи и пояснения!Благодаря! HugВсеки иска да се докосне до Джан! WinkTwo Hearts

Тази усмивка как да не я повториш или потретиш....Blue HeartNature FireNature Boom

Сетиха се......Турска преса, #janyaman беше залят с подаръци ...

Желая ви приятна и топла неделя у дома! HugTwo HeartsNature Sweat DropsNature Snowflake

# 517
Добро утро. Приказка в бяло, ден втори, този път го заснех, че вчера бързо се стопи.

И Джан - усмивката ни, красотата ни, Слънцето ни, без глави до него, без коси до него, феновете са се справили.

# 518
Добър ден от мен в снежния неделен ден.
Идвам да ви пусна новостите около нашето слънце, в случай, че не сте ги видяли. Grinning Днес е по-активен, явно се е отдал на почивка. Simple Smile

Превода е “Благодаря ви много за времето, което ми посветихте, прегръщам Ви завинаги, Велики Учителю!”

Тук "Големи приятелю, благодаря за всичко."

И последната, която не е от неговия профил.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 12:22 от Angel87

# 519
  • София
Джан преди минути е репостнал снимки с Клаудия Герини и поста на Ферзан с хубавото послание. Не ги слагам пак, защото са слагани и двете снимки вече.

А преди час Илкер е пуснал снимка от летище. Да не би да си тръгват вече? Нали на 12-ти щяха да пътуват. Или само той си тръгва, кой знае. Едва ли е отишъл само да пие кафе на летището.

# 520
Привет, момичета на Джан!

Джан явно наистина напуска Рим.
Видях клипче във фейса. Не мога да споделя копирания линк тук. Успях само да го запазя за себе си и толкова.
В ИГ и youtube все още не видях видеа, че Джан си тръгва . Предполагам, че съвсем скоро ще има, защото това си е новина.

Ето обаче една снимка на Джан от летището с мъници, на които се радва.

Аз си мислех, че Джан ще се задържи повечко в Италия. Нали трябваше да снима някакви интервюта за токшоута? Снимани ли са? Кога? Да не би да се е разсъхнала работата? Все въпроси, които ми изкачат след като видях Джан как се отправя към терминала за полет.
Сега връщайки се в Истамбул явно ще трябва да бъде под задължителна карантина. Отново ли ще ни побърква с нощни изпълнения? Какви? Още въпроси...
Те, тaка, в очакване на включване от вкъщи  Grinning  

И още една снимка с Ферзан.

A, ето! Знаех си, че няма да отнеме много време и ще качат видео.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 13:43 от danir

# 521
Данир, ако имаш предвид участието му в „Имаш поща”, него го снимаха при предното гостуване през септември. Аз честно казано нямам идея колко време е трябвало да стои сега Джан в Италия. Но той си снима рекламата и се прибира. Нямам информация за други планирани неща.

# 522
Привет! Hug

пристигането на летището....Чао,Джан се чува...

https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241397%2F86ace … l_wall_-173526015

с дечицата

още от сета на снимките...

цялата снимка....

# 523
Джан е много сладък тук Heart Eyes

Линк към клипчето:
https://www.instagram.com/p/CJ1v3QSJiE-/?utm_source=ig_web_copy_link

# 524
Данир, ако имаш предвид участието му в „Имаш поща”, него го снимаха при предното гостуване през септември. Аз честно казано нямам идея колко време е трябвало да стои сега Джан в Италия. Но той си снима рекламата и се прибира. Нямам информация за други планирани неща.
Мисля, че имаше още нещо, което мернах някъде в нета, но може и да съм се пообъркала.

Сега, понеже много те дразнят нечии перчеми се опитах да ги премахна хахах. Сложих и едно сърце.
Със здраве да си ползваш остатъка.

Уффф, брее, много хубав Джан в Рим!

Общи условия

Активация на акаунт