🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 38 916
  • 742
  •   1
Отговори
# 135

Момичета, пожелавам ви днес Джано да ви "полази" с най-добрата новина и снимки от предстоящия му филм с Ferzan Ozpetek.

Ели, страхотен календар!
     Възхищавам се на литературните ти заложби и компютърни умения!

# 136
Наистина невероятни снимки от Италия .. От днес можете да намерите силуета на Божествения в реални размери по будките (в Италия)! Panini албумите със стикери популяризират Can Divit в цялата му слава. Италия наистина е лудо влюбена в Джан Яман!

P.s
Тези италианки.. сякаш са богопомазани .... : ((

================================

НОВИ СНИМКИ

От ТUDORS & Джан
"Мъжете от царството на Тюдорите винаги оставят впечатляваща следа със стила си."

Чоок саджак.. чоооок!! Nature Fire

От преди три часа са тези снимки.............. Как не ви е срам?! Rolling Eyes Joy
А аз бях легнала за малко...  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 19:26 от grozdence.

# 137
Предчувствам как до Нова година ще ни подлуди този мъж и със снимките на Тюдорс и със среднощните си гатанки и песни, папка вече и с песните му ще си направя, щото ми харесват, и щото той ги харесва...
Снимките са подлудили мрежата, има защоооооооо Какъв мъж! Мъж, който знае кой е и как да ни държи в напрежение непрекъснато! Тъй де, в студа да ни сгрява, не за друго. Затова ги е пазил.

Грозде, хубаво, че си успяла да си починеш, сигурно тази нощ Джан пак няма да те остави да спиш спокойно, че и комшиите покрай теб. Хубава вечер момичета! И снимки си имаме, и музикален фон за тях... за всичко се е погрижил Патрона ни! Златен ни е той.

# 138
Грозденце, снимките от Tudors са невероятни, аз ги видях, ама реших, че всички сте ги засекли, я в ИГ, я във ФБ и се въздържах. Nature Fire Иначе и Джан, и днес се разписа с една снимка, до момента де. Засякох го неволно, държа да уточня, момичета... Stuck Out Tongue Closed Eyes Да видим по-късно ще си прави ли среднощен купон, момчето!

# 139
Хората са възмутени ....... Rolling Eyes

Joy Joy ..

аха.. аха да закопчае копчето... ама йоок .. мъка трябва да има..
Одма ще ни умори ....

С такъв пилот всеки ден ще си летяяя.. така и така съм си на облака постоянно.. ама поне файда да има.. Joy Joy
Хайдее рагаци.. качвайте се на самолетаа!! Joy Тръгвамее.. ГААЗ!! Joy

P.s
ЕЛИ хайде качвай се на борда, че отлитаме бе жена!! Слагай чантата на рамо.. и тръгвай! Стига ми припада в съобщения!!

Последно повикване! Който се качил.. качил!!!

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 21:36 от grozdence.

# 140
Грозденце, място за още един има ли?
Качвам се и аз. Grinning

# 141
Качвайте се всички..
Тази вечер ще ви возя до РАЯ .............

# 142
Грозде, ти много хубаво тука ни каниш в Рая, ама милост нямаш значи! Какво като сме фенове на Джан, ние страхове нямаме ли, примерно от самолети? Пилот бил! Туй на Джан Яман фен да си, значи, и  Безмъртен, и Безстрашен, и 100 живота трябва да имаш. Не е за хора със слаби сърца, тука що пъти вече преодолявах себе си, айде, от мен да мине, масово тематично ще си пътуваме. За Джан и без туй живеем!

# 143

Стигнах ли навреме??? Flushed Брех, убих се да бързам! Само получавам известия "Качвайте се, качвайте се!" и бързам ли, бързам.. а то... приспи детето, нахрани котката... какво да правя, семейна, сериозна жена съм! Не мога като Джано ми свирне и да тичам от раз!

Айде тука съм! Да кара... към ганстерския рай Airplane

Nature FireNature FireNature Fire

Мале, мале, малеее.. вдигнах температура, получих сърцебиене и задух, изтръпнаха ми ръцете... викам си коронавирус е, а то...

# 144
ще пробия самолетаа. стената към пилотската кабина...

А тоЗ ни чака горе! Да си знаете....

# 145
Хей! Добра вечер! Летите ли с Кап'тан Джан? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Тези снимки за Tudors мисля имаха и видео. Дано не греша. Търсих го, но нещо не мога да го намеря.

Днес светът отдава дължимото на нашия човек за 2020 г. Джан е включен в класацията на 100 най-красиви мъже в света. За съжаление не е нито победител ( А го заслужава! И не, не защото съм пристрастна Innocent), нито в призовата 10-ка поне. 89 е.  Все пак губи доста места спрямо миналата година, когато е бил 53.
При толкова много красиви мъже в света, присъствието на обичайните заподозрени по дефолд и отчитайки и якия фендъм на кейпоп културата, субективизма на такъв род класации, класирането му е супер добро за тази година.
Няма да споделям видеата с класациите. Само ще сложа снимките на Джан от миналата и тази година.

А, ето. В това видео има кадри от червените снимки за Tudors

# 146
Големи жени, а какви ги разправят.. докъде са се докарали .. Аллах.. Аллах ..

P.s
Данир остаФ ти таз класация.. като ги гледам в стотицата какви ги има .. "мъже" по 1.62см..  с 36 номер обувка.. и такива със снимки от осми клас.. Все едно Пена, Гина и Станка от шестия етаж са били жури...

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 00:02 от grozdence.

# 147
И аз това се чудя ,защото нищо че треперя от страх в самолета не съм никак пристрастна за красотата на Единствения. Но явно за да го видиш истински трябва да му се отдадеш изцяло. Но все пак.. светът е в краката му, феновете завинаги в сърцето му, победите и успехите, световните тепърва му предстоят. Все пак той Патрон ли е? Патрон е нашият Ангел, с мисия световна ли е? Той тепърва започва и е класи над всички!

# 148
Големи жени, а какви ги разправят.. докъде са се докарали .. Аллах.. Аллах ..

Да, бе!

Той нека така да ни гледа

Скрит текст:

Така да ни се усмихва

Скрит текст:

Така целувки да ни праща

Така да гушка

Скрит текст:

Така да се разсъблича

Скрит текст:

Така да целува

Скрит текст:

Пък нека разни въпроси да задава...

Цитат
P.s
Данир остаФ ти таз класация.. като ги гледам в стотицата какви ги има .. "мъже" по 1.62см..  с 36 номер обувка.. и такива със снимки от осми клас.. Все едно Пена, Гина и Станка от шестия етаж са били жури...
Грозде, това е положението в световен мащаб от години. Живи и здрави да са.
Важното е, че Джан за нас си е номер 1!

# 149
Олеее Божеее, якооооооо!!! Съвсем се обърнаха нещата, "мъже" 162см, с тесни дънки и 36ти номер обувки, носещи тениски XS.... Почистени вежди, без грам косъм по себе си, дори бради, ето това е днешния идеал. Дами, не искам да засегна никоя, обаче аз не харесвам мъже без грам косъм по себе си... Въпрос на мнение, но няма ли го косъма на ключови места, не ми е мъжко!!! Е, тази тема е за Джан, той не е част от тези мъжоподобия, според мен, поне на външен вид (макар и да се поддържа), а мисля и като човек, и разсъждения, от това, което съм чела за него от интервютата му.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт