🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 39 588
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Журналята са му надникнали в договора Mask
 Може и толкова да е , може и по - малко . Милиона зел човека , бълха го охапала с глобата. Тез италианки непослушни бе , казах ви аз че Джано италиано ще  им плаща глобите . Това е аморе.
Такава любов сигурно и към местните звезди не изпитват.  Че ще си купи къща и аз така мисля ко не сега по - нататък. Турция не е за неговите разбирания.

чок саджък бе Yellow Heart
 Момичета какво ще кажете да изпием по  италианско вино с Джан  заедно с една доставена паста . Къвто е романтичен , това не е за хора със слаби сърца .

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 16:13 от femmi2

# 526

колко кадъра имаме с Джан....Blue HeartNature BoomNature Fire

# 527

Тук явно Джанко следи социалните медии и каво пише в тях
Ем, одеве забравих да кажа, че пак се е барнал. Фешън отвсякъде. То не, че винаги не е, ама да си кажа аз. Ботите пък ...
Тази тъмна блуза и онази бялата от оня ден сякаш са от една серия. И по двете има бримки. Но не са точно бримки, а някакви орнаменти по -скоро.  

Хайде, разкостих стайлинга, сега друго...Той с частен полет ли пътува? Все съм пътувала със самолет, но такива седалки не съм виждала. То не е и толкова важно дали полетът е чатен или не, де, просто ми направи впечатление.

Отново съм аз Simple Smile
Качвам и отново снимка, която е показвана, но имам какво да кажа по нея.

Няма да го мисля... Италианките са го заредили и с хапване, и с пийване, и с шокалад в добро количество, и с книги, с картини, с други джунджурии, които да постави на видно място в дома си, както прави обичайно... Само пури не виждам, но сигурно в пакетите има и от тях ххахах

Сега сериозно. Джан сияе! Представяте ли си колко много държи на своите фенове щом след уморителния снимачен ден, след срещата с феновете, има сили и най-вече желание да покаже колко много се радва на обичта, която получава от тях. Балоните с цвета на италианското знаме, с които позира са черешката на тортата направо.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 18:21 от danir

# 528
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
С толкова свръх багаж като нищо ще му трябва частен самолет. Joy

Сега сериозно. Толкова шоколад и бонбони, нищо че имаше фенове написали му бележка, че са си взели поука от преди и сега вече му носят без захар, не би могъл с месеци да изяде. На негово място бих ги дала благотворително за семейства с деца засегнати от кризата с ковид-19. Тъкмо ще прояви още един жест от характерната за него съпричастност.

# 529

Тук ни съобщават, че са се прибрали и са си вкъщи.

Сега Слънцето като си отпочине и ще чакаме включване... каквото дойде.
Хубаво преживяване беше и за нас това - Италианското. Да видим какво предстои.

# 530
колаж от Стефани и лайкнат от Ферзан Озпетек

„Беше чудесно да се запознаем и да работим заедно по този фантастичен проект“ ....

# 531
Значи прибрало се е момчето у дома. Сега ще си легне в неговото си легло и ще спи до вторник Grinning Заслужава една голяма почивка, че много емоции имаше последните дни.
Малко и ние да си починем, че и нашето не беше лесно Grinning Толкова снимки, новини, шеги и коментари изписахме, благодаря ви! Hug

Ако се чуди какво да прави подарените шоколди, може да му дам адреса ми. Ако пък иска, може и лично да ги донесе, няма да го върна Joy Моят ще го пратя за риба с мъжа на Гроздето Grinning

# 532
Добро утро,Приятели!

Благодаря Ви , че  ви имам и всяка сутрин пием заедно кафето си!
Бъдете Благословени !!!

Обувките на Джан Яман са на марката John Richardo, струват 75 $
https://www.johnrichardo.com/urun/a-viterbo/

Прекрасен ден и успешна седмица! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 533
Привет, момичета!

Голям дъжд вали при нас, истинска лятна буря Grinning побърка се това време Nature Sweat Drops

Когато ти се е изкривил врата от селфита, но ти си най-готиния актьор на света и продължаваш да радваш хората Heart

Нося ви и още една снимка от Италия Blush

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 10:18 от Ели-Мели

# 534
Привет! Hug

излизат още снимки ....

тук г-н Ферзан обеснява и  Джан не се вижда на масата....

# 535
Джан Яман- тyрския Дон Жуан , става италиански Сандокан /нашите са решили да пишат за него/

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9391755

И турската клюкарница е отразено посещението му в Италия

https://www.gecce.com/fotogaleri-italyada-can-yamana-buyuk-sok

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 13:23 от Slawena

# 536
  • На юг от тук

Ели,подарил е шоколадите на болни деца,така че за теб няма да има.Stuck Out Tongue Но сигурно чете темата,някой беше дал тази идея.

# 537
Привет рагаци Heart

От Джан в ИГ от преди малко : ))

Надписана "I momenti indimenticabili e le risate più belle @ferzanozpetek"
с авт. преводач "Незабравими моменти и най-красивият смях"

Моят коментар: Най- очарователният и незабравим мъж.. с най- красивата усмивка.. Прекрасно същество, грее като слънце.. една негова усмивка е достатъчна за да направи милиони сърца щастливи.. Heart

Благодаря ви момичета, за всичко което публикувате! Hug

# 538
Момичета, това от ТТ

Направо летя от щастие, и аз мн. гласувах тук. Толкова обичам тези сладури,че няма такова щастие за признанието, което заслужават!!!

Сега не намерих снимка с Езги, но и тази двойка са сладури.😀💓

# 539
Пак съм аз : ))

Сони Hug

➞ Can Yaman Най-добър актьор за 2020 г.

➞ Bay Yanlış Най-добра романтична комедия за 2020 г.

➞ EzGür Bay Yanlış - Ezgi & Özgür Най-добра сериална двойка за 2020 г.

➞ И още някакво "Най" за Божествения, което не мога да преведа..  "YILIN EN YANLIŞ DİZİ KARAKTERİ: Bay Yanlış – Özgür"

Деметка е най- добра актриса за 2020г.

Останалите тук.. https://www.dizidoktoru.com/ozel-haber/dizi-doktoru-okuyuculari- … -secti-h8105.html

Какво да кажа.. с 14 епизода Джан ги е разкъртил, обрал е всичко що е възможно.. Joy За най- добър актьор е ясно.. няма кой да го мине.. За най добър Ром-Ком също (щом Той участва) И за сериална двойка..(щом Той е част от двойката) Grinning абе Джан си е Джан.. какво повече да коментирам Sunglasses Heart
В Турски сериал, не знам дали вече ще го видим.. ама надали, за момента е най- скъпоплатения Турски актьор (Чачо преди 2 години е взел подобен хонорар.. но тогава Турската лира била по- незнам си каква.. не разбирам от финанси.. само от Мъже) едва ли някой ще може да си го позволи Зевса.. След Сандокан, цената му ще се удвои.. ЗА КАКВО ГОВОРИМ.. Joy От много нежелан в Турция, стигна до там, че дори не могат да си го позволят.. Grinning Бооже жива да не бях.. ще му дишат прахта Grinning

Общи условия

Активация на акаунт