🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 38 688
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Съгласна съм с Ели. Това не е мястото, по което да пишем за скандалите около Джан, има друга такава тема, която сега няма да цитирам, но там преспокойно можете да си го обсъждате колко ви е "черен и некадърен". Тук е уютно и спокойно място, в което споделяме общи възгледи за един талантлив и прекрасен млад човек, на когото се възхищаваме. Simple Smile

# 706
Аз искам само да кажа, че в турските форуми, които четях, информацията за Джан и Дилета като никога досега е много положителна. В крайна сметка от цялата работа може да излезе нещо добро.
Колкото до това, че италианките съвсем целенасочено го игнорват... Дребни душици, какво да им кажеш на такива. Лошо е само, ако има някакви последствия за него. Но пък вчера влязах да видя Микеле Мороне, господин 365 дена. Беше ми интересно него не са ли го погнали на същия принцип. Еми явно са му вдигнали кръвното, защото и той публикуваше разни такива коментари, и даже по-остри от на Джан. Което идва да си каже, че може би тези истерии са си просто национален спорт.
Иначе да, аз съм един от хората, които се изказа за екипа на Джан последните дни. Редактирах си коментарите, защото като се успокоих, сама видях колко съм се ядосала. Можеше да кажа същото, но много по-обрано. Просто причината е, че по стечение на обстоятелствата съм специалист маркетинг и пр и като ги видях какви са ги сътворили и ми прималя.
Но да, ако искаме да имаме хубавата темичка, която си имаме, нашето малко островче на позитивизъм и добра енергия сред форумното море, да си ги бях задържала за себе си. Вече ще броя до 10, преди да пиша.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 18:50 от prolet_inchen

# 707
Ново стори от Джан. Гледа любимия си Бешикташ. Аз първо помислих да не би да гледа мача на Наполи, дето Дилета отразява Grinning

Много ми е мило, че пак ни прави част от живота си Heart Слънцето ни то! Nature Sunny

А това за общата песен на Джан и Дилета... Много романтично ми звучи Simple Smile Нека се обичат сладичките!

Джан бил последвал майката на Дилета в ИГ Blush

Скрит текст:
Уж последно се изказах, но пак ще се изкажа Grinning Сърце не трае, знаете как е! Сега аз не казвам да си затваряме очите за скандалите около Джан, защото те са част от живота му. И това не значи да не пишем никога повече за Дилета, за папараците и т.н. Както казаха няколко човека тук, още колко Дилети и скандали ще има... Но просто нека запазим добрия тон и позитивизма. Лично на мен не ми се нравят коментари от сорта "айде сега Джан си провали живота" и т.н., вярвам, че ме разбирате за какво говоря.

# 708
"Теленовелас" ХА ХА От кога този сайт има достоверна информация!
Аз по-измислен сайт ,не знам да има, тия си пишат свободни съчинения колкото искаш.
Аз не съм прочела една вярна информация от там.
Подбирайте си източниците бе хора!
Спрели птичката заради Джан, АЙДЕ БЕ!
Няма ли да ядат макарони, АЙДЕ БЕ!
Щели да му провалят кариерата, АЙДЕ БЕ!
Ма вие наистина ли вярвате на такива небивалици, я се опомнете!
Значи завистта и омразата никъде не е чужда. Много ясно, че се опитват с удари под кръста да го сломят, но Джан е достатъчно силен, за да им се даде. Джан има и сериозна подкрепа от правилните хора и неговата вярна публика. Колкото повече го плюят, толкова повече фенове набира и по-силен става. Вместо да му извадят очите, вежди му изписват.  Дълго време ще им бъде трън в очите.
Момичета още много ще се сблъскваме с удари под кръста, но не трябва да се ядосваме, защото злобата и омразата почивен ден нямат.

Щели да му провалят ролята Сандокан, АЙДЕ БЕ!
Къде ще намерят по-хубав!
Тук малко е като Джак Спароу, ама карай, все си е красавец

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 09:50 от Elizkata

# 709
Какво вижда целият свят...

Какво вижда Стефка... Grinning

Нова снимка от сета на De Cecco Heart Eyes

И една италианска красавица, която спрягат за бъдещата партньорка на Джан в "Сандокан" - Алесандра Мастронарди. Хайде да казват вече коя ще играе лейди Мариана, че голямо спрягане на тези актриси настана Grinning

# 710
Обществен форум...
Така и не разбрах защо ме нападнахте... Споделих една статия, изказах мнение. Никъде не съм писала нещо негативно за Джан Яман.
Както и да е.. Бъдете здрави!

Здравейте,
Slawena както отбелязахте, това е обществен форум и никой не може да Ви оспорва правото на мнение. Grinning Наясно съм, че и аз съм в групата на "нахоканите" като "специалист по любовни взаимоотношения" тъй като си позволих да изкажа съмнения относно сериозността на емоционалното обвързване на Джан Grinning  И все пак ако темата се казваше "Само за боготворене на Джан Яман" бих разбрала реакцията. Но при заглавие "свободна за размисли" се предполага, че всеки свободно би могъл да изкаже мнение, а страстите е добре да бъдат фокусирани към Патрона, а не да се подхвърлят между участниците.
    За Джан Яман не са полезни нито фенове, които са готови да го разпнат когато не върви в начертаният от тях коловоз, нито такива които отказват да приемат, че може би има проблем. Защото, ако информацията за спиране на сериала е вярна - това е проблем. И ако не се тушира може да се превърне в по-голям проблем. Абсолютно искренно се надявам това да не се отрази негативно на бъдещите му проекти в Италия.
   Мисля и предварително да парирам евентуалните нападки за влизане с цел "критикуване". Напротив, харесвам актьора Джан Яман и още повече харесвам човека Джан Яман - интелигентен, начетен отличаващ се от масата актьори без нищо като основа зад гърба си. И разбира се Grinning от моята зодия е Grinning
   За тази вечер - лека вечер и само позитивни новини.

# 711
Скрит текст:
Обществен форум...
Така и не разбрах защо ме нападнахте... Споделих една статия, изказах мнение. Никъде не съм писала нещо негативно за Джан Яман.
Както и да е.. Бъдете здрави!

Здравейте,
Slawena както отбелязахте, това е обществен форум и никой не може да Ви оспорва правото на мнение. Grinning Наясно съм, че и аз съм в групата на "нахоканите" като "специалист по любовни взаимоотношения" тъй като си позволих да изкажа съмнения относно сериозността на емоционалното обвързване на Джан Grinning  И все пак ако темата се казваше "Само за боготворене на Джан Яман" бих разбрала реакцията. Но при заглавие "свободна за размисли" се предполага, че всеки свободно би могъл да изкаже мнение, а страстите е добре да бъдат фокусирани към Патрона, а не да се подхвърлят между участниците.
    За Джан Яман не са полезни нито фенове, които са готови да го разпнат когато не върви в начертаният от тях коловоз, нито такива които отказват да приемат, че може би има проблем. Защото, ако информацията за спиране на сериала е вярна - това е проблем. И ако не се тушира може да се превърне в по-голям проблем. Абсолютно искренно се надявам това да не се отрази негативно на бъдещите му проекти в Италия.
   Мисля и предварително да парирам евентуалните нападки за влизане с цел "критикуване". Напротив, харесвам актьора Джан Яман и още повече харесвам човека Джан Яман - интелигентен, начетен отличаващ се от масата актьори без нищо като основа зад гърба си. И разбира се Grinning от моята зодия е Grinning
   За тази вечер - лека вечер и само позитивни новини.
[/quote]
Ама моля ви се как си представяте, че ще спрат сериала, заради него. Какво е направил: човек ли е убил, какво му е прегрешението, кажете ми, че аз не разбирам. Бил с жена, ми много ясно, няма да е с мъж( леле ако беше пък с мъж не ми се мисли, планетата трябваше да сменя). Той е свободен, тя също, къде е престъплението? Той няма право да живее ли? Ми дайте да го убием, че да се миряса, този човек има ли нещо за което да не виновен, даже и затова, че е жив! Ох почнах да се нервя, а преди малко точно обяснявах, че не трябва!
Хора аз ли съм тъпа, че не виждам нищо нередно в поведението на този човек?
Просто нямам думи от такива разсъждания!

# 712
Krissttinna, Slawena,

По принцип един съвет, няма лошо човек да си дава мнението, всеки има право на такова, ама е хубаво, като пише по такива форуми да е подготвен добре с информация, а не да публикува ей така чел недочел нещо, чул от някъде, като жълтина.. Sunglasses Така стават недоразуменията. Проблем дали има или няма, не сме ние "експертите" да го кажем. Джан си има екип от специалисти, плюс това този така наречен от вас "проблем" изкуствено го създадоха псевдофенове.

Скандали, както каза Ели, винаги ще има, поне докато е толкова известен, а Джан ще става и повече, защото го заслужава. Само че тук не се фокусираме върху измислиците и калта по него. И ако си бяхте направили труда поне да хвърлите един поглед върху предишни постове, щяхте да го забележите. Но пристигайки с парашута от не знам си къде си и то след поредния измислен скандал, няма как да стане, разбира се. Пък и така е по-лесно дето се вика. Не говорим за сляпо обожание, а за реална преценка. Но то пак иде да покаже, до колко сте навлязли в темата. Съжалявам, но аз също няма да си замълча.

Така и сега към фактите - не, че нещо ма в момента това е повторение на Птичката в Италия, второ не го свалят изцяло от екран, а от Прайм Тайма.

# 713
Аз чух, че Ранобудна Птичка само го преместили от Праймтайма, не са го спрели. Те италианките не са се отказали от него, макар и да има слухове, че го  бойкотират в момента. Ще им мине.  Жени са, колко ще издържат. Сега като видят рекламата за спагетите и Сандокан. И като ги засипе с една любов с Дилета ще омекнат.
Elizkata, в поведението на Джан няма нищо грешно. Той нищо лошо не е направил. Свободен е да си обича който си иска, нали на никого не вреди. Предлагам да гледаме напред, аз искам само да знам снощи го гледах това шоу Имате Поща откъслечно, Джан не видях. Не е бил, но ще бъде ли, или това отпадна поради други ангажименти? Между другото колко време снимаха рекламата? Знам, че един клип се снима за ден, максимум два. Може няколко да са заснели наведнъж.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 23:24 от prolet_inchen

# 714
Бил с жена, ми много ясно, няма да е с мъж( леле ако беше пък с мъж не ми се мисли, планетата трябваше да сменя)

Абее, не е сигурно! Може би, ако беше с мъж, по-леко щяха да го приемат фенките Grinning На принципа "щом не е мой, значи нека не е на никоя", на "някой" по-може Grinning Grinning Grinning

Сега...Както Ангел и Пролет са писали, свалят РП от праймтайма просто. В интерес на абсолютната истина и обективността ще кажа, че Медиасет ще умуват в кой час ще го местят сериала. Дано се  наумуват скоро.

И по повод това, търсих до сега информация и ми излезе следната статия от 6 ноември!!!
https://www.tvserial.it/daydreamer-cancellato-video/

Всъщност помним графиците на Mediaset, публикувани миналия вторник, 15 септември 2020 г., които предвещаваха прекъсването на сериала, същите, които Мрежата решава да модифицира по време на работа за голяма изненада на феновете! От неделя, 20 септември 2020 г. Erkenci Kus се връща към графиците на Mediaset.
След това идва нова промяна от събота 14 ноември 2020 г., сериалът спира, защото започва новото издание на Amici! Но не се притеснявайте, защото сериалът не е отменен, той продължава с новите епизоди, но само в неделя следобед !

И статията продължава в този дух. Мисълта ми е, че явно Медиасет не могат да се "начекнат" кога да го дават сериала и го местят постоянно в програмата си. И това със сигурност не е от днес или миналата седмица, ами от месеци! Да се знае, че връзката на Джан с Дилета няма нищо общо със "спирането"! Wink

# 715
Скрит текст:
Аз чух, че Ранобудна Птичка само го преместили от Праймтайма, не са го спрели. Те италианките не са се отказали от него, макар и да има слухове, че го  бойкотират в момента. Ще им мине.  Жени са, колко ще издържат. Сега като видят рекламата за спагетите и Сандокан. И като ги засипе с една любов с Дилета ще омекнат.

Да бе бойкот, само да го усетят на италианска земя и са го наобиколили пак!

# 716
Е, аз това го казах, защото имаше писания, че в Туитър били по-малко активни, защото били обидени. Затова и слухове казах. Ама реално, само да пуснат макароните и ще са на нисък старт пред супермаркетите.
То, няма какво да се лъжем... И ние ще сме... Джан ще спортува на клиповете, ние ще дебелеем... Какви ли жертви не правим в името на фенството. Иначе, аз за детето ще купя, то обича, такова, макарони...

# 717
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Последно спряганата за ролята на Мариана в предстоящата версия на Сандокан - Алесандра Мастронарди, била добре позната и обичана зад граница. Снимала е в "На Рим с любов" под режисурата на Уди Алън. Участва и два сезона на Медичите. Току-що била завършила снимките за филма на Netflix, озаглавен „Непоносимата тежест на голям талант“ /според друг превод "Неустойчивата тежест на гигантски талант"/ заедно с холивудската звезда Никълъс Кейдж. Част от снимките са били в Дубровник и Будапеща. А във филма - екшън-приключенска комедия Кейдж ще играе самия себе си. Комедията ще дебютира в Англия и САЩ на 19 март 2021 г., докато датата на пускане в Италия все още не е известна.
Слагам в спойлер сюжета, за любопитните.
Скрит текст:
Никълъс Кейдж отчаяно иска роля в новия филм на Куентин Тарантино. Той преживява период на напрежение между него и дъщеря му тийнейджър и от време на време говори за версията от 90-те години за себе си, която го порицава, че прави твърде много боклуци и губи статуса си на филмова звезда. Кейдж също е обзет от дългове и за да се изправи на крака финансово, се съгласява да присъства на рождения ден на мексикански милиардер, който му е фен. В този момент ЦРУ се свързва с актьора, за да го информира, че въпросният милиардер е ръководител на нарко картел, който е отвлякъл дъщерята на мексикански кандидат за президент. След това Кейдж е вербуван като агент под прикритие, за да получи полезна информация по време на партито. Ситуацията се усложнява допълнително, когато милиардерът изненадва дъщерята и бившата съпруга на актьора, защото той иска да ги покани да се помирят.

Пролет, рекламата е от тип сериална история. Заснети са няколко клипа. Спортуващият Джан, хапващите Джан и госпожа Герини, инспектиращата производството на спагети госпожа Герини. Може и други да има, но тях не съм ги разбрала.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 23:59 от profi_1

# 718
Цитат
Ели-Мели

Мисълта ми е, че явно Медиасет не могат да се "начекнат" кога да го дават сериала и го местят постоянно в програмата си. И това със сигурност не е от днес или миналата седмица, ами от месеци! Да се знае, че връзката на Джан с Дилета няма нищо общо със "спирането"! Wink
То е ясно като бял ден, аз не мога да се начудя на хората, които са повярвали в тази нелепица, че даже се и тръшкат. Мани,мани.

prolet_inchen Аз го гледах предаването, нямаше го, сигурно ще е другата седмица. Те и миналата година така го отлагаха.
Рекламата я снимаха 2-3 дена , доколкото си спомням май ще се състои от 4 клипа

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 00:07 от Elizkata

# 719
Какво вижда целият свят...

Какво вижда Стефка... Grinning

Охх, Стефке, Стефке, какво ти трябваше да пускаш този колаж?! Утре Теленовелас ще гръмнат с новината за бебето на Джан и Дилета. А от балкона ще слязат поне 3-ма всезнайковци, които да заплюят Джан и извънбрачното му отроче. Joy Joy

Скрит текст:
Krissttinna, Slawena,

По принцип един съвет, няма лошо човек да си дава мнението, всеки има право на такова, ама е хубаво, като пише по такива форуми да е подготвен добре с информация, а не да публикува ей така чел недочел нещо, чул от някъде, като жълтина.. Sunglasses Така стават недоразуменията. Проблем дали има или няма, не сме ние "експертите" да го кажем. Джан си има екип от специалисти, плюс това този така наречен от вас "проблем" изкуствено го създадоха псевдофенове.
Скандали, както каза Ели, винаги ще има, поне докато е толкова известен, а Джан ще става и повече, защото го заслужава. Само че тук не се фокусираме върху измислиците и калта по него. И ако си бяхте направили труда поне да хвърлите един поглед върху предишни постове, щяхте да го забележите. Но пристигайки с парашута от не знам си къде си и то след поредния измислен скандал, няма как да стане, разбира се. Пък и така е по-лесно дето се вика. Не говорим за сляпо обожание, а за реална преценка. Но то пак иде да покаже, до колко сте навлязли в темата. Съжалявам, но аз също няма да си замълча.
     Angel,

Общи условия

Активация на акаунт