Изпращаме лятото с песен,МАРТЕНЧЕ посреща свойта първа есен!

• 9 699
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
 Стела/Anetka/, честита половин годинка   party006 пожелавам ви леко и лесно захранване  smile3521

Честита половин годинка и на Алис/daizy/   ura

# 256
Герчо,Констанс страхотни сладури сте на снимките Hug Hug Hug Hug
мисля,че и бебе Тино и бебо Иван приличат на майките си Hug
 Hug
Констанс откога слагаш Тино в проходилката Hug
много сте хубави-пупу Hug

Илианче и аз много се радвам,че вече сте си тук с Лоричка Hug Hug Hugчестито зъбче  bouquet
Веси и на вас честито зъбче на Маги  bouquet  bouquet

gabi66 вчера показах на Бобката снимките на Симонка -повярвай гледаше със зяпнала устичка,следващия път ще го снимам.мъжа ми каза да я взимаме вече снахичката при нас -тоолкова я хареса  bouquet Joy

# 257
Борива, Пинокио е на пазарчето на дружба 1 точно срещу пощата. Аз работя в Гео Милев и като ме свие шапката видаги отскачам до там да му купувам играчки и т.н.

честити ви месечинки!

# 258
милички сега успях да кача снимки от вилата и няколко от оня ден,как Бобчо"яде" Joy

http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=65029

паролата е vila

днес да се похваля му дадох заешко и той взе,че го хареса bowuu
маминки знаете ли кога ще може да почнем да предлагаме мин.вода с розов етикет newsm78,че бобчо не пие вода а аз постоянно преварявам за всеки случай и ми писна Embarassed

# 259
Мерси, мерси, честито и на вас HugДа ти е жива и здрава момата Веси Hug

Та в крайна сметка се почерпихме по случай рождения ден с морков, първо отпушихме дупето с едни еднократни клизмички, а по-късно отмаахме 3 лъжици с морков, не беше очарована, както се и очакваше, ма това е hahahaта сега право напред.

Прекрасни снимки Констанс и Мила, момчетата са толкова сладки и вече почват да си приличат на големи деца, изражението им е друго Hug

Сега да споделя и аз, ходихме до въпросния нов т.нар.МОЛ - Скай сити, малък е, но мен прекрасно ще ме устрои с Фантастикото на пъривя етаж, че все нямахме откъде в квартала да пазаруваме, Хиполенда, май наблягат на евтинкото, отнесохме една пижамка и моля за внимание два Чорапогащника Joyадски се ядосах. защото си видяхме столчето за хранене с 35 лв.по-евтино, щях да се изям просто. Да се надяваме,че ще го заредят малко по-добре, щото бедничък им е асортимента, а от дрешките пък почти няма размери.

# 260
Герчо, ами да ти кажа преди да взема решението да му дам да хапне се допитах до 2 педиатъра, на своя глава никога- (единия е отгледал и мен и сестра ми) и други майки,за които съм сигурна , че много добре си гледат децата.А на двамата доктори имам  доверие и се допитвам винаги и до двамата,защото единия е за ранното захранване,а другия точно обратното и като съгласувам мнение с тях решението ми е някъде по средата
И двамата ме питаха дали съм давала пюре, в което има грах, а аз съм давала такова на ХИП - "Различни зеленчуци" и "Нежен зеленчук с ориз"  и при това положение можело малко да дам и така направих!

Мила,слагам го отдавна(около  6-ия месец), но преди само за 5-10 мин и не стъпваше директно на замета ами на платнище , което  се закача над колелцата .Сега го оставям за по 15-20 мин ,но се движи само на заден ход като раче.

А снимките ви са чудесни  Бобчо  и Иван  и Маги са много сладки... пу-пу

А и на всички бебета са много, много сладки - май мартенските бебчета са най-готините във форума...хи-хи

# 261
  bouquet  bouquet  bouquet Честит рожден ден, Жана! Желаем ти всичко най-хубаво х 2   bouquet  bouquet  bouquet
Страхотни са бебоците, наистина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честит празник на малките бебоци!  newsm67

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 20:11 от lily_b

# 262
  • София, център
Честит празник и от мен на малките, сладки бебета и техните готини майки... Laughing
А къде точно е този Скай Сити?

Майко, май изоставаме яко ... с месо,жълтък...ама я се спрете малко та да ви задминем Laughing

А на prasentze  бебето е просто такъв сладур с тези дръпнати очичкииии.... много обичам такива очи!!!

ОООООО да се похваля днес ни донесоха от Германия бял сладурски космонавт... а пък аз утре ще си купя още един , малко по-тънък и розов, та да си имам да пера....

# 263
4естит рожден ден жана newsm51
Явно беб4етата са се наговорили по едно и също време да им избият зъб4ета и ние се сдобихме с трето зъб4е.Дани днес е невероятно спокоен,въпреки 4е сутринта се пльосна по о4и на пода и сега е с подуто око и цицина.Ина4е по4ти не плака,не му направи голямо впе4етление,ама така е като се пуска и иска да стои сам изправен.В4ера за първи път прояви желание да пие вода,нало4и се яко и пропусна едно ядене.
Мила Бобчо е много сладък Hug Hug

# 264
 newsm59 на Zhana
 Честито на всички сдобили се със зъбче tooth, било то първо или поредно  Laughing. Ние още не сме в тази група и се чудя като се случи дали ще ме хапе по време на кърмене. Това е единственото нещо, което може да ме накара да я отбия преждевременно.

# 265
Zhana  newsm59! Да си жива и здрава и много да те слушат малките красавици!  bouquet

# 266
Жана ,честит рожден ден  nbirthday много здраве късмет и збъднати мечти.

# 267
  • Варна
Честит рожден ден, Жана! bdbaloni
Честито за новите зъбчета!  bouquet
Ние се завърнахме днес от пътуването. Преслав се представи отлично. Мирува през цялото 5 и половина часово пътуване в едната посока. Само дето реши да ака по два пъти в колата на отиване и връщане, та беше малко приключение преобуването, защото колата беше пълна. На отиване валеше дъжд през цялото време. Схемата беше сложна. Баща му намира мост или друго сухо място, слиза от колата заедно със свекъра, аз минавам опред, свекито ми подава Преслав през седалките и го преобувам на предната седалка. И така общо 4 пъти. #Crazy На няколко пъти щеше да пупне, докато се върти, не мога да го обуя, ужас... ooooh!
Върнахме се и започанаха проблемите. Обривът му се появи отново. На всичкото отгоре сега на последното хранене ми повърна на фонтан. Shocked Никога не го е правил досега. Не знам случайно ли беше, но напоследък на 2-3 пъти ми повърна обилно с големи балони въздух, а беше спрял. И сега съм в голяма питанка. Утре ще звънкам на педито да го водя на дерматолог, ще я питам и за това. Много се стреснах. Дали, защото пие по-голямо количество мляко и гълта много въздух? newsm78

# 268
здравейте, мамета, Честито на всички празнуващи!

и ние напредваме със захранването, макар че още не съм дала каша на Пресияна. Но поне по ваш съвет, като видя, че не харесва някое зеленчуково пюре, го смесвам с такова, което харесва и  си го изяжда цялото. Например така направих с тиквичките на Хип - смесих ги с тиква, а днес пък смесих пащърнах с моркови и картофи, защото чист пащърнак си е доста безвкусно . Вече давам по цяло бурканче от 125 гр и след това я кърмя да си вземе дажбата и за млекцето, колкото иска. Анетка, пожелавам ви лесно захранване и дано Стели да хареса всички видове пюренца!
прасенце, много хубави снимки! а за изворната вода с розов етикет, май пише , че може от самото начало да се дава, нали е за кърмачета. Мои познати майки също така ми казаха. Аз вече съм давала няколко пъти тази на Девин, но Пресияна по принцип не е любителка на водата. Всъщност има ли минерална вода с розов етикет? виждам, че всъщност това питаш...

Нели, не се притеснявай, зъбките почти не се усещат докато я кърмя, ние си имаме два доста големи вече. Е, все пак усещането е малко по-различно, но не е болезнено, освен ако не реши да те хапе, ако я сърбят  Laughing

# 269
  • София, център
Аз от както е родена Мария давам Девин (изворна ) с розов етикет...с малки изключения!
Не я и варя  от 2-3 ти месец, смятам че е голяма... (много голяма  newsm62 )

Общи условия

Активация на акаунт