Изпращаме лятото с песен,МАРТЕНЧЕ посреща свойта първа есен!

• 9 699
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
Аз пък знам, че до 9-12 мес е добре да се преварява, независимо, че пише, че е за бебета - имаше го в някакво предаване... Обаче ако има понася, давайте им. Аз още не смея - с нашия кекав стомах.... ooooh!

# 271
  newsm59 Gift Жанче Честит Рожден Ден на патерица!!!  love001 Да си жива и здрава и много щастлива с малките съкровища! Бъди обичана!!! newsm59 Gift

# 272
Честити зъбчета!
Жана, честит рожден ден!

Прасенце - аз давам непреварена девин с розов етикет от преди месец, месец и половина и вече пие по 2 шишета дневно /по 125 мл/. преди с преварената чешмяна пиеше по 10-20 мл. дневно. Или тази повече му харесва или просто му е минал периода, в които не пиеше вода.

Констванс, нямах предвид грахта. Имах предвид комбинацията - грахта е ужасно тежка храна, даваш 2 нови съставки - пилешко и домат /май това беше писала/, малко подправки /аз имам ужасно чувствителен стомах и той реагира дори на чубрица /не вярвам на бебето да е по-нечувствителен/, и тази комбинация на вечеря  newsm78  newsm78  newsm78. А и аз не ям такива неща /бобови всякакви/ ама като се сетя за такова нещо ми изниква в съзнанието манджа със запръжка. незнам, ти си знаеш, а и щом 2ма лекари са ти го казали... Моето педи обаче изпадна в паника дори като и споменах, че искам да му давам за вечеря по една лъжичка бисквити в млякото  newsm78. И вчера му дадах като последно хранене едно бурканче с каша лека нощ и ако разбере педито сигурно ще ме линчува, ама кво да правя като му обърках целия режим вчера и в 7 часа ревна като ранено животно. И тази нощ беше кошмарна - буди се около 5 пъти за вода, проплакваше насън абе мъка - незнам дали беше о ткашата ама сега съм като зомби - върнах се в първия месец след раждането  Sick.

# 273
 За изворната вода на Девин, тази с розов етикет, още когато я пуснаха на пазара, си имаше отделен етикет на, който пишеше, че е подходяща за кърмачета. Обаче пишеше и, че е желателно, да не кажа задължително, защото не помня коя дума бяха използвали, да се изварява до края на първата годинка.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 12:32 от neli_iv

# 274
 Дали някоя от вас е давала безглутеновите бисквити на Плазмон. Тези на прах, не знам дали има други.... И те ли са като кашите и кутиите с АМ-срок на годност след отварянето~30дни. Не ми се ходи до Хит само, за да проверявам.

# 275
  • Варна
Ох, момичета, направо не знам къде съм. Закъснява ми 3 дни и тази сутрин си направих тест. Познайте  EFP Shocked. Направо съм в паника. Преслав е само на 7 месеца, как ще се оправяме? Всичките ни спестявания свършиха, аз толкова исках да се върна на работа, не живеем сами, стратирам с 15 кила отгоре, въобще не ми се мисли. Правила съм аборт преди 6 години и не мога да мина през това отново. Особено сега като имам вече дете. Само като погледна детето... и все едно на него да посегна. Не знам как ще издържа с две малки деца. Винаги съм казвала, че деца с малка разлика е възможно най-тежкия вариант за едно семейство. И сега баш на мен да ми се случи. ooooh! Знам, че има и положителни страни, но просто ми е трудно да го приема. Сватбата си я планирах 7 месеца, Преслав беше планиран две години напред и сега нещо напълно неочаквано. Ох, оплаках се...С пърото бях първа от мартеничките, явно и второто ще е така. Ох, как намирам сили да се шегувам, не знам... Tired

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 09:06 от Katia_N

# 276
Добро утро!
Кате, мисля че ще се справите и то чудесно. Даже тайничко благородно ти завиждам Важно е разбира се да си сигурна в това което правиш. Каквото и да решиш/те, ще бъде най-доброто в случая. Успех!  Hug Hug Hug
Аз също давам, изворна вода на Девин от преди месец. Смятам че няма проблем, когато става дума за не много голямо количество, още повече че и лекарките на Катерина нямат нищо против.
С пожелания за весел и слънчев ден, чао

# 277
  • Sofia
Катенце, ами какво друго да кажа освен ЧЕСТИТО!
Не се стряскай чак толкова (лесно ми е на мене, нали  Mr. Green, ако бях на твое място, сигурно и чувството за хумор щях да си загубя ... ). Пък и това, че не живеете сами в случая би могло да ти е от полза при гледането на двете дечица. И ние с брат ми сме с разлика година и половина и добре, че сме живели с баба ми и с дядо ми. А положителните страни действително ще ги видиш по - късно. Всъщност, успех, каквото и да решите, въпреки че оставам с усещането, че вече си решила или поне клониш повече в едната посока Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 09:35 от honey_bee

# 278
 Katia_N, не се плаши а иди на лекар. Казват, че тестовете не винаги са точни, но ако си бременна честито.

# 279
  • София, център
Katia_N ще се справиш...

За преваряването на водата ...всеки сам си решава, аз съм от тези по-лежерните ,които не искат да се вталясват... Laughing

За Плазмона - има и не на прах, но те са глутенови!...

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 10:46 от adiland

# 280
За водата: аз от 2 месеца давам непреварена Девин с розов етикет, защото четох, че изворната вода не било хубаво да се преварява. А и ние имаме машина за вода в кухнята и ми е удобно, топла, студена каквата си искам Peace
Кате каквото и да решиш ние сме с теб Hug ПОвече като те видя  bouquet

# 281
Кате, аз само мога да кажа честито   bouquet!!! Много ти завиждам! Животът не е хубаво да е толкова планиран - аз лично планирах всичко в живота си и като планирах детенце го чаках 2 години и половина! Сега тайничко си гледам бременните по улиците и даже влизам често в септемврийската темичка - те сега  раждат и тези емоции ме изпълват отвсякъде... С удоволствие бих бременяла отново, но в момента не се решавам на тази крачка - вече работя на мечтаната заплата, правя ремонт имам планове за покупка на второ жилище, и изобщо не мога да се реша на това, но ако така ме изненада сигурно щях да подскачам от радост!!! Успех каквото и да решиш да знаеш, че много си те обичаме и сме с теб! Пък и разходите сега няма да са ти толкова големи - имаш толкова много неща от Преско!

# 282
Кате, ЧЕСТИТО!!! Аз също, като Герчо се заглеждам с носталгия по бременните жени, но и нас ни чака ремонт, пък и трябва да понапълним малко сметките в банката. Но каквото и да решиш решението ти ще е правилно, в това не се съмнявай Hug

Мами, от вчера си имаме вече християнче bishop Церемонията беше много хубава и въобще не я претупаха, както ми се оплакаха някои мами. Маги се държа много добре, въпреки че й се спеше доста. Беше й супер интерено и беше опулила едни очи smile3556 Само малко се разрева, като я вдигаше срещеника нагоре и надолу, защото нея я е страх от това упражнение. Освен това не можахме съвсем да се съблечем, защото Маги се сети в колата на път за църквата да се наака newsm62 Получихме и много хубави подаръци и се затрупахме съвсем с дрехи. Ето и някоя и друга снимка:

http://images10.snimka.bg/001270988-big.jpg - с кръстницата ми леля Ани
http://images10.snimka.bg/001270991-big.jpg
http://images10.snimka.bg/001270992-big.jpg
http://images10.snimka.bg/001270994-big.jpg
http://images10.snimka.bg/001270995-big.jpg - тортата   chef

Миличка, Бобчо още повече е заприличал на теб Grinning И на снимката с лъжица в устата е много сладък Laughing Каква "очарована" физиономия е направил само Laughing

За водата, аз давам все още преварена, но може да питам утре педито и за тази с розовия етикет.
А бисквитите на Плазмон и аз ги загледах тези дни и се чудех дали да взема, но също ще питам педито дали има смисъл. Повечето мнения във форума са, че няма нищо полезно в тях и ги дават рядко.

ЖАНЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! newsm59

# 283
  • Варна
Благодаря ви, момичета! Hug  Вече започвам да свиквам с мисълта. Явно ще ставаме четирима. Сега ще си запиша час за преглед, да видим какво става.
За бисквитите-аз понякога слагам в плодовото пюре следобед, като така редувам с кашата. А и с тях въведох глутена (без да разбера).
Веси, честито ти християнче! Да ти е жива и здрава хубавицата! Heart Eyes
Разгледах всички снимки. Много са сладки Тино и Бобко. Heart Eyes
Много си ви обичам всички!Ч Не знам какво щях да правя без вас!  bouquet

# 284
Весе, Честито ти християнче!!!

Кате, това е супер новина, страхотно, направи си ти завиждам, благородно, разбира се, ние също опитваме, ама....все още нищо.Тъкмо ако няма грешка Преско ще си има най-добро приятелче и спътник за цял живот!

Общи условия

Активация на акаунт