Изпращаме лятото с песен,МАРТЕНЧЕ посреща свойта първа есен!

• 9 741
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
  • София, център
.....Аз пък да се похваля,4е откакто малкия се нау4и да пълзи е по цял ден на земята,играе си сами4ък и ве4е не ми се налага да го разнасям напред назад.

Ама този твоя младеж златен...седи, лази...поздрави го от мен и да дойдете да ни понаучите и нас Laughing

# 181
Танче, моято злояда бебка най-много обича кашите на Фризокрем. Пробвала съм Хип и Хумана, но не ги хареса. Хит беше 5плода  на Фризокрем

# 182
Леле майчета,днес щях да припадна!!!! ShockedИмаме едно комшийско бебе,което е само с 2 дни по-голямо от Яна.Днес сутринта го видях да яде кренвиршка...и майката беше много горда от този факт! #Crazy...дори ме извика специално,за да се похвали. #Crazy ooooh!
От дечицата в квартали има едно, което яде супите на Маги от пет-шест месечно, а то сега е на десет месеца. На него отдавна му се дават банички и кифли от кварталната закусвалня.

# 183
 Веси, ти за какво искаше царевичен грис, че аз си купих. Мисля да го правя на каша, но ако имаш други идеи, сподели ги.

# 184
Веси, ти за какво искаше царевичен грис, че аз си купих. Мисля да го правя на каша, но ако имаш други идеи, сподели ги.

Да ти кажа въобще си нямам идея как се прави грис Mr. Green Същото беше и за нишестето. Като си взех и се навих да го правя питах майка ми какво да го правя, защото мен хич ме няма по тези кремчета и почти винаги не мога да ги докарам без бучки. Но вече си го правя без проблем. Ти от къде издири царевичен грис?

Танче, Маги също харесва Фризокрем. Но аз съм давала само нея за сега, така че не мога да ти кажа за други. Аз взех тази с ориз и царевица. Сега съм взела една на Блевит с ориз и царевица, но още не сме я пробвали.

# 185
  • София
Туити,аз започнах с кашата на Нестле- ориз с рожкови,Дани много я харесваше.После му взех на Фризокрем зърнена с 4 плода,яде я,но първата повече я харесваше.Тази с плодовете е по-сладка,а Дани май не си пада по сладичкото(за разлика от майка си Mr. Green),от пюретата също предпочита зеленчуковите пред плодовите.Аз пък днес купих елда и сега ще се мъча да му правя домашна каша,да видим дали няма да ме освиркат Joy.

Зоуи,браво на твоя юнак,много ме кефи!Той ни е най-пъргавия май сред мартенчетата.

# 186
Деси честит рожден ден   bouquet

Аз пък първо бях взела на фризокрем царевица и ориз а после и 5-те плода и двете не ги хареса и едвам похапваше като му сложа плодово пюре или ябълка вътре а на мен също не ми харесаха защото не се разтварят добре. На хумана банан и череша много му хареса.

Алекс също лази яко обаче въпреки това си иска да го мъкна на ръце  Tired
Другата ни трудност е ,че непрекъснато се изправя на крака а на физиотерапията ни казаха да не му давам ,но просто незнам как да го удържа  newsm78
И да се похваля ,че снощи вместо в 8.30 го сложих да спи в 10 и се събуди в 6.30 за трета нощт от както се е родил спи без да се буди  Grinning тази вечер вкарах същата стратегия и се надявам пак така да се понаспя  Crazy

# 187
Ти от къде издири царевичен грис?
Взех го от Хит. Там имаше поне четири вида, а и също голям асортимент от пшеничен. Дори един който е супер дребен и много подходящ за бебета, свикнали на пюрета. Но аз като й давам домашна оризова каша /която хич не е на брашно/ и след това и дам и царевичен грис, няма да има нужда от най-ситния грис.

# 188
Взех го от Хит. Там имаше поне четири вида, а и също голям асортимент от пшеничен. Дори един който е супер дребен и много подходящ за бебета, свикнали на пюрета. Но аз като й давам домашна оризова каша /която хич не е на брашно/ и след това и дам и царевичен грис, няма да има нужда от най-ситния грис.

Добре де на кой щанд са? Аз уж и там гледах, но нищо не видях newsm78 Аз гледах на щанда, където са разни пудинги и нишестетата. Там видях само пшеничен грис в едни розови опаковки с едно кафяво сърчице.

# 189

Добре де на кой щанд са? Аз уж и там гледах, но нищо не видях newsm78 Аз гледах на щанда, където са разни пудинги и нишестетата. Там видях само пшеничен грис в едни розови опаковки с едно кафяво сърчице.

на щанда при брашното  Peace поне в била е там

# 190
Мами, забравих да ви се "похваля", че вчера минахме всичките си постижения в мацането с пюре Laughing

http://images10.snimka.bg/001254290-big.jpg

Вече сме виртуози Joy

# 191
 Веси, мисля че беше на реда със спагети и макарони. Поне в Хит-Люлин е така. На влизане са първо плодове и зеленчуци и след това са диетични, кафе, макарони, и т.н./поне така мисля/.  Ако са на един и същи принцип трябва на е в началото, на първите рафтове. Но попитай. Аз предишният път видях от първи поглед кафявият ориз, а вчера се забърках от търсене. Като попитах жена от персонала, веднага е насочи.

# 192
  • София
Здравейте!
Аз нещо съвсем се оплетох, вече не ми стига времето за нищо... Rolling Eyes
Добре дошла на Мила  Hug
При нас захранването е пълен провал, не харесва нищо с изключение на кашата, на ядене отварям по 2-3 пюрета и нищо не хапва от тях - нито зеленчукови, нито плодови, нито месни. Вечер като седнем да вечеряме й давам по трохички хляб, не знам това води ли се за захранване с глутен newsm78 Бяхме на изследвания, хемоглобина й е 111, това е единствената хубава новина.
И нашият батко беше на градина 2 дена, а сега кашля  Mr. Green
Зоуй, твоят юнак ми събра очите, браво на него.
Хайде, лек и безпроблемен ден от мен  bouquet

# 193
Tweety ако имате проблем с акането можеш да пробваш кашите на Блевит,защото са с бифидус ефект.
Терина а твоита принцеса поне мляко не яде ли? newsm78
Веси вие на тази снимка сте супер 4исти,Дани в края на яденето е с пиуре по косата,ушите,о4ите,ръцете,краката,но само мир да има,ина4е реве,та го оставям да се клепа.ц
Зоуй, твоят юнак ми събра очите, браво на него.
Хайде, лек и безпроблемен ден от мен  bouquet
С риск да ми се смеете Joy да ви кажа какви са ни новите номера,Дани като се изправи,хванат за леглото и може да стигне до другия край на леглото ходеики  ,сега му е голяма мания да стои прав и по цял ден това прави,опитва се и да се пуска и да се задържи прав,ама колко пъти падна няма да ви казвам  .Интереснотое,4е толкова е свикнал да пада,4е даже ве4е не се разплаква,ами веднага става сами4ък.  bowuu

# 194
  • София, център
Цитат
...С риск да ми се смеете Joy да ви кажа какви са ни новите номера,Дани като се изправи,хванат за леглото и може да стигне до другия край на леглото ходеики  ,сега му е голяма мания да стои прав и по цял ден това прави,опитва се и да се пуска и да се задържи прав,ама колко пъти падна няма да ви казвам  .Интереснотое,4е толкова е свикнал да пада,4е даже ве4е не се разплаква,ами веднага става сами4ък.  bowuu

ЕЕЕЕЕЕ нееее, просто ... нямам думи! Направо го пускай на училище! Joy

Общи условия

Активация на акаунт