Изпращаме лятото с песен,МАРТЕНЧЕ посреща свойта първа есен!

• 9 714
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Е определно вьв Вис Виталис е по-ефтино,но това е фирмения им магазин,стоките им  в София сигурно са по-скьпи.

# 211
Мами, аз да се похваля, че днес се сдобихме с бънджи и Маги е много щастлива newsm44 Сложихме я съвсем за малко, защото още не сме му измислили място и искахме да видим дали въобще ще се ентусиазира от подаръка си за кръщането. Бънджито е много хубаво червено с музики, една въртяща топка и светлинки отпред. Взех го от една мама от форума, та освен всичко ми излезе и евтино.

Веси, ама вие много сте се изпонамазали. Аз рядко гледам снимки, защото все искам да напиша нещо докато мога, но вашата е направо   Hands Thumbsup. Али, дето не обича хич да яде, е сто пъти по-добре. Но сигурно, защото непрекъснато й обирам пюрето от устата, за да си го изяде.

Нели, и аз обирам с лъжица. Ако не обирах щяхме да се докараме, като малкия на Зоуи Mr. Green Въпросът е, че като бяхме на вашия етап - на няколко лъжици нямаше даже какво да обирам. Но след 70-100гр почва едно въртене, искаме де ходим на някъде, почваме да се оглеждаме за нещо по-интересно, защото това вече ни е писнало и почва едно гонене из стола ooooh! Аз избягвам да я връзвам, защото тогава е един реееев Sob и забрави за ядене повече.

Дейзи, дай ми координатите на този магазин, защото аз му се каня от сумати време, но ми е много неудобен. Какво друго има там?

Герчо, а има ли хубави гащеризончета или не си гледала за това? Аз днес не се стърпях и взех на Маги много готини доста дебело ватирани дънки чарлстон на Бг Бебе за 19лв. Взех й ги за ръст 86, но и сега ни стоят не много дълги, т.е. незнам колко са за 86см Rolling Eyes

Тася, честито ви зъбче  tooth Да вземат и нашите да избиват, че ми писна това мрънкане вяка нощ Tired

Е определно вьв Вис Виталис е по-ефтино,но това е фирмения им магазин,стоките им  в София сигурно са по-скьпи.

И за си мислех така, но уви no Цените тук и в Пловдив са горе-долу еднакви

# 212
Аз днес бях в Барт-до Вис Виталис . Имаше намаление на стари модели обувки единични бройки-има по 3лв,по5 лв,по 8лв. Сдобихме се с едни страхотни чепици от набук ,с естествен хастар супер за зимата за 8 лв.

И ние си взехме бьнджи от форума,което пристигна днес,но Марти не е много ентусиазиран. Аз май повече му се радвам. Confused

# 213
Мами, и Маги се присъедини към отбора на катерещите се Shocked

http://images10.snimka.bg/001257726-big.jpg

Тя попринцип напоследък се въртеше, като пумпал в кошницата, но сега го използва и за катерушка Laughing Тръгна да излиза от столчето по трудния начин Laughing

# 214
Веси ето тел. в Биберон - 946 16 68
ул Черковна 50 раб.време - 10.00-19.00
                                           неделя 10.00-14.00

има предимно по-големи неща - колички, кошари, столчета /работят предимно с каталози, почти няма нищо в наличност/, дрехи май има малко /не им обърнах внимание/ абе цвъкни бебешки всякакви има.

Я да ви питам нещо за зимните дрешки - какъв космонавт ще взимате - цял или панталон с тиранти и отделно яке, и другото нали все пак трябва да има някакви обувки отдолу под космонавта - да търся ли ботушки или с обикновени става, и какъв размер - може би до годинка да е космонавта newsm78абе нещо не ми е ясно

# 215
Дейзи, аз имам два космонавта. Единият е цял, а другият е гащеризон с яке. Мисля, че целия е по-удачен вариант, защото няма да ти се мърда горната част толкова. А аз питах в магазинчето където си пазарувам за по-дебели буйки за непроходили бебета и ми казаха, че имало с пух, но още не са ги пуснали. Та ще изчакама и ще си взема. Казаха ми, че стрували о/о 15лв

# 216
Аз мисля да взема един цял и един от две части. Вторият ми се вижда по-удачен за по-топлото време,а и може да се комбинира с допьлнителни панталонки или по-дебели блузки,когато е по-топло.

# 217
Румче добре дошли  Hug липсвахте ни на срещата ,но само да поспре да вали и ще повториме  Peace

Тася честито ви зъбче  Heart Eyes

Космонавти имаме 3 цяли като гащеризони единия е джинсов по тънък другия доста ватиран дебел и третия шушляков. Струва ми се че целите са по удобни. Иначе имаме и едно две якенца и мисля ,че по скоро с тях ще караме защото количката ни има много дебел чувал и ако му сложа и космонвт направо ще се пръсне от жега.

Иначе от днес ние пък се присъединяваме към отбора на падналите  Tired Алекс направи каскада от люлката при положение ,че го бях приклещила с масичката ама нещо тя май вече не успява да го спре. Добре ,че е ниска и нищо му няма само където аз си искарах акъла, а той след 10 минути рев във люлката /докато му приготвя обяда/ беше много доволен ,че е успял да се измъкне и докато отида до стаята той ухилен пропълзяваше изпод нея  Mr. Green Абе ужас добре ,че никъде не се е ударил.

Иначе днес е ужасно кисел сигурно и на него зъб ще му избива или поне аз така се надявам ,че не се издържа вече.

# 218
   Добро утро момичета!!!
   Вчера с това дъждовното време ни се свиха душите в къщи. А и гледам сега показва навън, че е тринадесет градуса, направо невероятно как набързо се застудява времето. Май от сандалите в ботушите. Laughing А аз още не съм се настроила за дебели дрехи и ходя още по потник и без чорапи в къщи, кога ли ще ме свие гърлото, че май доста съм податлива към настинки.
   На Дани вчера цял ден му тече носа, но нослето му остана отпушено защото секретите са много течни. Снощо малко по бабешки му натоплих крачетата в солена вода и набързо му обух топли чорапки и за сега гледам, че е по-добре. Grinning
    А за космонавтите смятам, че за мен ще е по-удобен от двете части, а и по-практичен, ще може да се използва и в комбинации с други дебели дрехи.
    Гледах във Варна за бебешки обувки и ми се скри шапката около 45.00лв обувчета 17 номер. Но не питах дали има за непроходили бебета, но като си мисля че декември ще правим 9 м ибаткото тръгна на толкова, може би ще ни трябват обувки за разтъпкване. Laughing

# 219
 Честити 7 месеца на панерица на Тино /Konstans/ и Яна /nadeto7/  ura.
 А сега актуалното честито Боби /Sunnypolly/  newsm59.
 Относно космонавтите, и аз мисля да взема от две части и то по-голям, защото дебелите връхни дрешки от новородена още й стават. Те са като космонафт, но не са от шушляков плат, а от нещо като кадифе. На първо време ще вършат работа

# 220
Веси, аз забравих да пиша, че в Захи има "затапени" гащеризончета до 1.5 годинки, което май е 86 см размер та няма проблеми да намериш и ти - даже се учедвам, че трудно намираш при положение, че Иван е по-викос и досега винаги съм намирала на всички марки newsm78, защото той спи само с такова дори и лятото, защото се стряска като му се допрат босите крака и пищи. Иначе в Захи са си същите грозновати дрешки памучни, рипсан плат, абе квито материи имаше миналата година като купувахме за новородени и сега са същите. Иначе ние от кръщенето събрахме страхотни гъзарски дрешки - дънки, джинси, пухенка без ръкави, есенни якета - 2 броя, страхотни ватирани блузи и т.н и навсичкото отгоре все едно всички се бяха наговорили за цветовете - навсюкъде има оранжево и мога да ги комбинирам произволно едно с друго. За обувките - незнам къв е тоя №17  newsm78. Аз вчера му купих едни страшни обувки, оито са гумена подметка и нагоре е като чорап със гумен симба от цар лъв и са №20 и като гледам май ще ги носи съвсем кратко време, защото и сега са му тамън... Иначе съм взела едни боти №19, които са по-дебели за 30-ина лева и под космонавта не смятам да слагам обувки, защото е затапен отдолу  има  ръкавички. Цял е и май това е по-удачния вариант. Разпитах майките около мен - те всички са с по-голями деца и имат повече наблюдения. Ще взема направо ботушки с вата за по-топлото време, когато няма да е с космонавта.

# 221
Розичка честито християнче,незнаех,че бебо  Иван е вече кръстен  bouquet  bouquet  bouquetоще немога да изчета всичко което сте писали Embarassed Embarassed Embarassed

какво става с Ради,Жанчето и Ази newsm78чета доста назад и още не съм видяла техни постинги newsm78
Жането идва ли до бг  newsm78

милички препоръчайте магазин с готини бебешки джинси,дънки и тем подобни есенни дрешки
Тася ти навремето бе препоръчала V -baby и сега им видях готини дънки в един сайт-някой пазарува ли от там newsm78

# 222
  • In the jungle out there..
Мила, първо - добре дошла Hug Много ни липсвахте с Бобчо Heart Eyes В Бейби Нова на бул. Пушкин има страхотни дрешки, скъпички са но са много фешън Mr. Green

# 223
момичета, мерси за милото посрещане  Hug
гледам, че говорите за космонавти вече - аз си мислех да изчакам още малко, за да го видя колко ще порасне, защото и без това ми е трудно да преценявам размера на дрешките. а вие от къде ги купихте - аз гледах само на едно място и не ми харесаха много.

а за обувките - не знам моето мъжленце ли е с големи крака или какво, ама леля му вече 2ри чифт обувки му носи от белгия, които са му малки, а са за възрастта му newsm78 освен това вие лесно ли обувате обувки? Кики като си изпъне крачето на падьом (изпъва си свода и пръстите надолу) и ми е много трудно да му сложа каквото и да е  #Crazy

Миличка, аз съм купувала доста от V-baby и съм много доволна, но не съм пазарувала online, а от магазина им в красно село, защото ми е много близо. от там съм взимала много хубави панталонки, като дънки, но и потплатени - точно за сега.

Тася, Кате (калаза) вие след кашата от ориз и рожкови какво дадохте? аз мисля плодчета да прибавям този месец и от следващия да почна зеленчуковите, обаче не са ми още много ясни нещата  Grinning
целувки от нас  Heart Eyes

# 224
Хайде пак да се отчета - след 3 дневна борба да създам албумче с по-актуални снимки вече успях!!! Малко са разбъркани ама кво да прави човек - едни се публикуват, други не - изобщо 3 дни мъкаааааааа.... Ние сме на Евроком кабел  и нета е ужасен!!!!  Направо полудявам вече!!! Някой ползва ли IDSL и доволен ли е? И изобщо какво ползвате, че направо се изтормозих - преди със стария комп някак не се тормозех толкова, защото беше някакъв гаден Селерон и толкова си можеше ама сега с новата машина направо се изнервям на тоя бавен нет! Някой ползва ли Лозеннет  newsm78.

http://snimka.bg/album.php?album_id=64562

Общи условия

Активация на акаунт