Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 207
  • 786
  •   1
Отговори
# 105
Честито Деси, много здраве и щастие.
Минах на тонове в МЦ доктора не хареса тоновете, сега пътувам към болницата за нови тонове и дали ще ме оставят под  наблюдение .
Как го мисли човек, а как стане.

# 106
Честито , Деси Simple Smile Да ви е жив и здрав Виктор и много да ви радва 💙
Не знам защо и мен много ме боля свиването на матката този път ... добре , че мина бързо , на моменти едва ставах .

# 107
Честити да са новите момиченца и момченца! Нека са здрави и благословени!

Момичета, една от вас беше споделила рецепта за бисквитки с шок. чипс от нейният блог.. Съжалявам, не се сещам коя точно.. Та може ли да я споделите отново, че само ги мисля от няколко дни, много апетитно изглеждаха! Благодаря Simple Smile

# 108
Честито, Деси! Да е жив и здрав бебчо, да има много успехи и късмет в живота, да расте послушен и обичан! На теб бързо възстановяване. 💋💙🍼🍀🎊🎉

# 109
  • София
Стискаме палци за Mariqna 1983 и Anny45 всичко да бъде наред!

Честити да са новите момиченца и момченца! Нека са здрави и благословени!

Момичета, една от вас беше споделила рецепта за бисквитки с шок. чипс от нейният блог.. Съжалявам, не се сещам коя точно.. Та може ли да я споделите отново, че само ги мисля от няколко дни, много апетитно изглеждаха! Благодаря Simple Smile

Мисля, че само Лора беше споделяла за бисквитките от блога й. Позволявам си да споделя щом много ти се хапва Simple Smile :

# 110
Деси,  честит  син победител. Да е здрав и много борбен.
Нашите момчета днес ни изненадаха по- рано.
Защо се наложи секцио, какво стана? Аз затова поне се радвам, че контракциите станаха ужасни, и се свърши вече.....Самото поставяне на упойката ме измъчи, все не заставах правилно, анестезиолога  ми се караше, и ме боде 5-6 пъти , държаха ме да не мърдам. После вече нямам спомен, явно ми е пуснал повече, разсъних се от плача на бебе, донесоха го до мен и нещо му казах, а той млъкна и взе да се ослушва....душички познават си ни.
Още не съм си го виждала, освен в този миг, това е огромно наказание да ти извадят бебето и да не го виждаш. Дано утре този ПСР е -.
Иначе имам капчици коластра, ама няма бебе.

Аз бях добре откъм болки днес, да видем утре, като ме вдигнат как ще е. И аз изпих три шишета вече, преливам си от едно еднолитрово в това с бибата....

Джена, браво на теб!

# 111
Деси,честит син!
Марияна и Ани,успех момичета ние с Коко се разнасяме по стаите и стискаме палци на всичка решили да дойдат на този свят,да им е лесно и бързо!
Изгубен ,дано наистина е отрицателен и скоро всичко да е лош спомен!
Наистина най-доброто предстои ,като го гушкам и ми е толкова пълно на душата!❤

# 112
Марияна и Ани чакаме да ни се похвалите.
Жанинче,  Яни и Мони ги записах при др. Азади в поликлиниката до общината. Готина жена е. Вчера като се чухме по телефона за бюрократичните въпроси, ме попита как е бебето и искам ли да я попитам нещо, ако ме притеснява.

# 113
Явно е била заспала , от толкова притеснения за прегледа , не ядох много. Хапнах по път, 45 мин запис и ме пуснаха , сега явно ще ходя по - често на тонове. Направихме една тренировка, за другия път ще ни е спокойно.
Иначе е 2.900 кг. Плацентата е втора степен, водите са добре, разкритие няма, контракции няма , само шийката е омекнала.

# 114
Честити бебчета Виктор и Матей! 💙🎉💙
Да са здрави и много щастливи! Бързо възстановяване на мамите 💐
Forever_smile, вървим си заедно с теб, и аз съм за 20ти и с 2 см. разкритие, поне толкова беше оня ден вечерта, а пък вчера ми падна май по-голяма част от тапата, защото и днес продължава да пада по малко. Искам вече да раждам, че вече много тежи. По няколко пъти на ден имам болки и стягане в корема и кръста, надявам се момента да е скоро 🙂

# 115
Аз нещо не се чувствам добре, изцедена съм, а почти нищо не съм правила днес.
Изкъпах се и направих баница. Само това за днес. Явно силите ми отслабват заради подготвителните контракции 😁

# 116
Само аз ли съм си и с тапа и без контракции, днес ми беше  уж термина и нищо. Само безболезнени стягания на корема от време на време. Май и аз почвам като Изгубен и Деси да си броя дните. Дано да си реши момъка да излиза сам и да успея да родя нормално, хич не ми се иска да ме режат. 😵

# 117
Изгубен с теб сме на едно дередже отново хаха.. Срязаха ме, защото доктора прецени, че бебето е много голямо, нямах достатъчно разкритие след 2часа окситоцин и шийката не беше достатъчно изгладена.. Док каза, че само съм щяла да се измъча с много разкъсвания и бебето най вероятно е щяло да излезе с вакум или форцепс.. И мен ме боде много анестезиолога..  Бяха ме свили на леглото с колене към корема и едната жена много силно ми натискашв главата и брадичката към гърдите.. С тая маска пък ептен.. И аз го видях за малко първо син като го изкараха и след това ми го показаха и само го докоснах и казах, че е много хубав.. Нямам търпение да го видя..

# 118
Деси, Изгубен, а вие къде раждахте?

# 119
Само аз ли съм си и с тапа и без контракции, днес ми беше  уж термина и нищо. Само безболезнени стягания на корема от време на време. Май и аз почвам като Изгубен и Деси да си броя дните. Дано да си реши момъка да излиза сам и да успея да родя нормално, хич не ми се иска да ме режат. 😵
Малечка, същата работа и при мен,  корема вирнат все още до гърдите високо,  контракции не усещам, дори и подготвителни, само едни пробождания ниско долу от време- навреме и нищо, води, тапа всичко си е там. Имам седмица до термин де, надявам се да има развитие тези дни. В 7 и 8 месец имах къде, къде повече болки от сега хахах...🤭🤔

Изгубен честита рожба! Прекрасно име и на мен ми е на сърце. 🍀

Общи условия

Активация на акаунт