8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 125
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Аз бих ги оставила да пробват, ако много искат. Е може би три денонощия ще са ми много, но една нощ например...Не ми се вярва да издържат и толкова...но бих ги оставила!
Нашите не са чак геймъри Simple Smile Обичат да играят, но в свободното време, а много такова няма след тренировките. Ваканциите дори са двуразови...е в нормални времена, не като сега Simple Smile

# 556
Аз бих ги оставила да пробват, ако много искат. Е може би три денонощия ще са ми много, но една нощ например...Не ми се вярва да издържат и толкова...но бих ги оставила!
Ами пробвай! И ще останеш удивена от способностите на човешкия организъм! Мозъкът ги зарежда яко с допамин и си издържат като стой та гледай Simple Smile

# 557
Ston e напълно права за (гр)адския  транспорт. Във Варна от години линиите не отговарят на нуждите и хората свикнаха да се организират и да си водят и взимат децата от училище и не само малките, а и гимназистите.
Ежедневно родителите в отдалечените квартали се комбинират по 2-3ма и сутрин единия вози децата, на обяд друг ги прибира.
След като във Варна е така представям си какво е в по-малките областни центрове и дали ГТ извън София и Пловдив е фактор изобщо. 2-3 линии през час изобщо не са ГТ и не виждам кой ще стои по спирките и ще ги чака.
При нас най-удобният автобус е 7-ми номер, който в делничен ден е 20 мин, почивните на 30 мин. Че аз до центъра стигам за 25 мин пеша, а с ел тротинетката и за по-малко

# 558
Честито на печелившите! Мария, Дени, да ви донесат много късмет тези вълшебници!
Бисе, не спирай с джуджета Simple Smile Всички очакваме снимки на цялата тайфа. Видяхме само три, а те са 7-8-10. И ни носят настроение Simple Smile И всеки е различен и с история Simple Smile

# 559
Моли, точно заради нещата, които си написала няма да позволя на малкия да зареже гимнастиката. Той отвреме навреме си мисли за такива неща. Ами няма. По-добре да е няколко часа дневно в залата и да тренира, вместо да прекара това време пред компютъра или с безцелно шляене по улиците. Ученето му ще е все същото. Затова се радвам и че наборът се запали да тренира отново, дори и да не е състезателно.

# 560
  • София
Почти не разбирам какво говорите по темата за геймърството.
Знам, че съществуват Playstation и Xbox, но в моите представи се ползват от 50-100 души най много в световен мащаб. Joy
Никой никога не е играл у дома.
В зората на тая мания преди 20 години имаше някаква игра (Цезар ли беше, не съм сигурна) и ми обяснявахa, че страшно много ще ми се хареса понеже съм архитект. Ми хубаво, започнах, построих някакво село там. И едни компютърни хора започнаха да се разхождат. Една минута. Две минути. Пет минути. Ми с това приключих, егати скуката. Grinning
Мъжът ми е играл в този период на някакви неща с коли, ама за кратко, дъщеря ми изобщо не проявява интерес - тя е по комуникацията и затова са ѝ важни социалните мрежи.

# 561
  • гр.София
Регалия цитират Дидева днес за деня на Питагоровата теорема.
(Някаква гордост ме напъна)

А у нас на стената съм я закарфичила с огромни букви. Както и табло с формулите за разлагане.  Горкото дЕте, седми клас още го преследва от стените.

# 562
Бисе , Моника , , Момичета , разплакахте ме ! Безкрайно благодаря на всички ! Не съм очаквала , че ще реагирам така  Cry
Нека всички да сте здрави , вълшебствата да не излизат от домовете ви , да сте все така мили и добри Човеци !
Звънче , благодаря ти мила , но не съм направила нищо съществено ( може би само малко изненада и радост в очите на твоето Мрън )!

# 563
Аз не само че съм пробвала да оставя децата да играят колкото искат на компютър, ами и почти никога не съм ги ограничавала. В резултат - когато са на другия ден са на училище сами си лягат най-късно в 23.00 часа. Ако не са на училище - по-късно, като много често завършват с гледане на филм, всъщност.
И аз съм играла навремето. Като студентка никой не ме е ограничавал. Като ме налегна работа не само че се самоограничих, но и просто не се сещам. Laughing
Пристрастяванията имат друг произход, при тях човек има друг наличен проблем, който не се решава с наказания.

Ston e напълно права за (гр)адския  транспорт. Във Варна от години линиите не отговарят на нуждите и хората свикнаха да се организират и да си водят и взимат децата от училище и не само малките, а и гимназистите.
Ежедневно родителите в отдалечените квартали се комбинират по 2-3ма и сутрин единия вози децата, на обяд друг ги прибира.
След като във Варна е така представям си какво е в по-малките областни центрове и дали ГТ извън София и Пловдив е фактор изобщо. 2-3 линии през час изобщо не са ГТ и не виждам кой ще стои по спирките и ще ги чака.
При нас най-удобният автобус е 7-ми номер, който в делничен ден е 20 мин, почивните на 30 мин. Че аз до центъра стигам за 25 мин пеша, а с ел тротинетката и за по-малко
Така е.
В много градове няма проблеми с транспорта, често учениците ходят и пеша или ги  возят с автомобили.
Всеки град да си гледа себе си. Нещата са доста различни по различните населени места. Затова си има местно самоуправление, което у нас, за жалост, често пъти е само фигуративно.

# 564
Дени, имаш ЛС😉

Боже, колко ми е далечно геймърството.
Като неандерталец съм.
А, Супер Марио съм играла😀

Моника няма ограничения за устройствата.
Преди имаше- до 22: 30 ч и тел. се оставя в друга стая.
Сега я оставяме сама да се контролира.
Достатъчно голяма е.

# 565
И аз съм бивала на Супер Марио. Една вечер в студентските си години откарах до 2.00 часа и после ми писна. Laughing
Последната ми зарибявка бяха едни зомбита с растения преди години, но понеже главата ми денем е много ангажирана, търсех такива игри, които не искаха мислене, а бърза реакция и тази ми лепнеше отлично. Беше ми отпочиващо.
Сега не ми се разправя изобщо.

# 566
Честито и на втората печеливша denil!
Благодаря, за веселите емоции!

# 567
Ред, Цезар беше егати и яката игра! Доста часове съм откарала там. За мен тя беше от интелигентните игри. Даже съм се шегувала, че всеки кандидат за кмет трябва да е поиграл малко на нея първо. Там жителите на провинциите бяха крайно претенциозни. Ама храна и покъщнина да имали хубави, ама пазарът да е през улица. На градинки, ма плочки. Училище да има наблизо, но все пак да не е съвсем до къщата, че тия деца много шумни. И зрелища да има. Заплатите да са по-високи, но може ли да намалите данъците тази година. Ама все пак искаме и болница да построите близо до нас. И развита промишленост да има, но по-далечко от хубавите квартали. И тези голтаци, със схлупените им къщурки, да ги разкарате от тук, че ни развалят гледката. И така, все от нещо недоволни, все готови на бунт. Добре че разните фестивали тушираха малко народното недоволство. И на всичкото отгоре, онзи кучи син Императорът, искаше да му изпращаш веднагически точно стоките, с които най-успешно търгуваш. И подаръци да му правиш от губернаторската си заплата. И гадните римски богове. И те все с претенции бяха. А не си им направил храм или фестивал, а са ти потопили търговския флот или ще ти изгорят пълните складове, ще ти унищожат реколтата във фермите. Личи ли ми вече, че съм била върл геймър 🤣 Но наистина беше жестока тази игра. И наборът доста я игра, но такива големи и красиви градове като моите не успя да построи. Абе, не е толкова умен колкото майка си 😀 Чак ми се доигра пак. Добре, че нямам свободно време за пилеене.
Моят мъж пък никога нищо не е играл и всичко това с игрите му е много странно. Той обаче и филми не гледа, спорт не гледа. Дай му да работи.

# 568
Регалия цитират Дидева днес за деня на Питагоровата теорема.
(Някаква гордост ме напъна)
И мен. Joy
Скрит текст:
Ако не те бях прочела тук, едва ли щях да забележа. Иначе ИК " Регалия" членува в поне две мои групи.
На печелившите - честито! С радост да си ползвате вълшебниците.

# 569
  • София
Гледай какво нещо е различната гледна точка, Стон! Grinning
Все едно за друга игра говорим.
Аз най-много да се ентусиазирам от тетрис, ама за кратко, че ми омръзва.

Ей, знаете ли какво щях да ви казвам - точно по повод, че от години ми е много трудно да си задържа вниманието и почти не мога да седна да гледм филм. Та онзи ден значи пуснали Smoke по Синемакс. Аз не знам как и защо не съм го гледала. Залепих се буквално, нищо че от средата го хванах. И хем никакво действие, а само диалози, хем страаашно интересно. Явно не е проблемът в мене, че не мога да се съсредоточа върху Avengers. Simple Smile Хубавото кино си е хубаво. И интересно.

Общи условия

Активация на акаунт