8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 125
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
  • Велико Търново
Ох, искрено се надявам вторият срок да започне присъствено. Хайде, първият го прежалихме, ще започнат връщане на  малките класове през януари, но нашите да ги държат и след февруари вкъщи....Говорих и аз с учители, всички отчитат спад в интереса и концентрацията на децата, те самите вече са уморени от тази ситуация.

# 586
  • София
Да са честити Жужковците на Мария и Дени!
Да се похвалите със снимки, ей!
Моят син има забележка днес в Школо, по АЕ - " Липса на внимание". Е, аз какво да направя? Да му давам гинко или хапчета за концентрация? Айде...

# 587
  • София
Честити Жужета на Мария и Denyll. Да ви донесат уют и вълшебство.
Бисе, благодаря за положения труд и отделеното вълшебство Hug .

# 588
  • София
Моят вече има трета забележка, че нямал аудио връзка по БЕЛ...

# 589
  • Някъде в Европа...
Не се изненадвам от исканията за удължаване за ДО..Почти съм сигурна, че и февруари няма да ги върнат. Нали чакаме 3 вълна януари -фервуари-март...Упорито си смятам, че ще е около пролетната ваканция..
И аз не забранявам пц игрите...Вечер си ляга сам в 23 ч като преди това гледа Хавай 5-0, а преди да свърши - Братя. В перък го оставям - знам, че е имал вечери да ляга чак в 6 сутринта, то си и личи, де, защото спи до 13-14 ч 😁..Не знам дали е истински геймър, в пълния смисъл на думата...И филми обича да гледа, и играе..интересното е, че постоянно е в мрежа и не спира да говори, дори по време на филмите..Слушалките му са срастнали за ушите..😃
Току-що научавам, че утре има класно по БЕ, но "хич не се притеснявай, знам си, учил съм" 🙄...Естествено с този Админплюс няма откъде да науча ако не ми беше казал....🙄

# 590
  • о`майна лунна нощ е
Ей, честито на печелившите!
Много готина изненада, че има и втори късметлия!

# 591
  • София
Задължително Мария и Дени да се похвалят със снимки на Жужетата. 😃

Иначе да видим дали от А1 ще ми съборят къщата. Разкошно трасе на оптичния кабел съчинихме с мъжа ми (така че да не се вижда), от 15 минути се опитват да ни пробутат някакви намотки около врати и мебели. Да бе да! Сега пуфтят щото е много сложно да пробиеш три тухлени стени.
Ако накрая на цялото приключение се сдобием с работещ интернет, ще го приема за коледно чудо. 😁

# 592
  • София
Мария, Дени, честито! Да ви носят радост и Коледна магия джуджовците!
Бисе, прекрасна си  ❤❤❤

# 593
Това е някакъв ужас. ДО до края на януари е някакъв кошмар. На маймуни ги направиха тия деца!

# 594
  • София
Честито на Мария и Дени за жужетата. Все се надявах Моника мен да изтегли, но не би Simple Smile Да знаете благородно завиждам 😄
И като ги получите задължително да се снимате с тях!
П.П. Подадохме днес за лична карта и в петък ще е готова.

# 595
  • София
Аз се извинявам, че съм малко като радиопредаване, обаче на мястото на първата дупка в стената вече има цифром и словом три, счупиха бургия, и взеха да страдат, че е изтекъл час и трябва да пускат смс за зоната. Мъжът ми им пусна от неговия телефон. А те периодично оплакват счупената бургия. Леко е като по Костурица.

# 596
Red,  дръж здраво нещата!
Нет трябва да има , без поражения на къщата🙂

Мони, Моника помогна с изрязването на листчетата и й беше интересно да чете профилните имена.
Пита ме кой, кой е, и като стигна до теб: " Я, Мониии!"😀

# 597
  • софия
Да ги бяхте продупчили, да ви е мирна главата. Те само кабела щяха да промушат.
Някъде четох, че трябвало да се внимава какъв кабел слагат, че от това зависела скоростта. Дано мъжът ти познава кабелите.
Тези бургии да не би те да ги плащат, че така горко страдат?

# 598
  • София
Весана същото ми обясни.
Ми гледахме го кабела, би трябвало да е ОК, ама е рано да се каже. 😁
И да, трябваше ние да подготвим дупките, ама изобщо не ни е хрумнало.

# 599
  • sofia
От няколко години сме с оптика (от местен доставчик) и само да кажа, че самият кабел не трябва да има "остри" прегъвания и завои. Вярно, че има допълнителна тел към него, ама все пак. Нашият минава външно по фасадата на къщата и брат му на моя мъж правил нещо и го беше пречупил, та се чудехме какво става с нет-а.
Нямам представа каква ни е скоростта, но настолен компютър, два лаптопа, тв бокс и телефон се случва да ползват заедно нет и единствено тв бокса се случва да забие за кратко.

Общи условия

Активация на акаунт