8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 633
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
  • Между гори и планини
Хепи, ако ти нарисувам джудженце, ще бъдем ли пак приятели? Не се сърди деееее! 🤗

# 76
Не, само ако не поканиш на вино в тая чудна градина някой път Simple Smile или на разходка Simple Smile

# 77
  • Между гори и планини
Не, само ако не поканиш на вино в тая чудна градина някой път Simple Smile или на разходка Simple Smile
Веднага! Лесно ще се уреди 🥰

# 78
  • Велико Търново
Бисе, наистина професионално!Аз да кажа само, че двете деца родих в Плевен, за любовта от Левски ще си премълча!
Добро утро и хубав ден!

# 79
Сани, разрових се в хронологията на дневника за забележки и открих една по френски от вчера. Алергичният от хора е бил главно действащо лице - алергията минава през междучасието:smile: Той ми обясни, че е имал проблем с платформата, затова е казал на класната, че сигурно няма да може да се включи, но по едно време всичко се оправило, а забравил да я уведоми, че вече чува и вижда. Така се стигнало до ситуацията класната да стане свидетел на разговор в междучасието, че всъщност вече нямат проблем...
А тя е толкова широкоскроен и готин човек ... Трябва да ти го пратя да го препиташ, че аз изобщо не мога да преценя какво знае и какво не. Виждам само оценките от контролните. Вчера ми обясняваше, че с граматиката му било доста лесно,а  с думите малко по-сложно. А с английския никога не е имал проблем с думите, защото слушал, четял и гледал само на английски, но по френски още не правел така...За домашното по БЕЛ чете френска митология на английски....
ТуИг, ето рецептата https://www.tanitaang.com/2009/12/blog-post_18.html
На мен много ми хареса човечето в райе. Направо се влюбих.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 09:50 от Amanda.D

# 80
  • софия
Родена съм в понеделник , който управлява с Луната, зодия Рак съм (двойно влияние на Луната!!!), което ме прави непредвидимо емоционална, родих Рак, живея с Близнаци. Никога не съм ходила в Плевен, но имам любов с отрицателен знак, свързана с града.
Скрит текст:
Преди няколко години ми се случи индиректно "познанство" с отчаяна женичка от Плевен, която убедително споделяше възгледите си за любовта с половина.
Beat That!
Предопределена съм за Жуже!

Добро утро Animal Unicorn

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 07:56 от zvаnchе

# 81
Аз пък съм ходила на рок фестивали в горите край Плевен. В едни луди години....

# 82
Скъпи момичета! Огромно благодаря за милите ви поздрави за моята вчерашна рожденичка! Да ви се връщат хубавите думи и пожелания! Днес ще имаме гости, семейството на баща ми. Утре е партито с преспиване на девойката. Ще дойдат 5 момичета, а две ще останат и за през нощта. Вчера беше много доволна от подаръка. Казах й да не разопакова и включва лаптопа, да го направим заедно по-късно. Ама... нетърпение. Но така е то с това дигитално поколение, нямат нужда от помощ. Всичко сама си беше направила както трябва.
Rumka833, честит празник днес на твоя рожденик! Да е жив и здрав!
Много хубави тия джудженца-вълшебници! Моята майка също е доста сръчна и изработва разни кукли, гривни. Има страница във Фейсбук, ако имате време и желание да разгледате.
Скрит текст:
Нещо нямам тонус тия дни. Последните две нощи се събуждам в 2.30-3.00 и не мога да заспя повече до сутринта. И преди ми се е случвало, много е неприятно.

# 83
  • о`майна лунна нощ е

От здраве да не се отървеш! За да ги намирам по-лесно, ги метнах на месинджъра на свекървата Wink Така, ако случайно ги види, може и да ме посрещне с една тава прясно изпечени като отидем на гости. Или път аз да им занеса Simple Smile Добри хора са. Съкровища.

Бети, да ти е жива и здрава рожденичката и от мен! Леко и успешно учение й пожелавам и дано съумее да извлече максимално ползите от него.

За томболата - само да кажа, че не съм стъпвала в Плевен. Ето чудесен повод да отида и да си получа лично подаръка от томболата. Направете място, момичета, да мина. Мен извикаха Wink

# 84
Ако спечеля, го отстъпвам на звънче Simple Smile и после ще я поканя да ходим в Плевен. И аз не съм ходила, а така ще си имаме хубави спомени, не лоши.

# 85
Бети, прекрасни са творенията на майка ти!
А свързана ли е по някакъв начин с музиката, със струнните инструменти?
Зареждай батериите и да се връща тонусът  ти:-)

ТуиГ, Хаха, чакам те!

# 86
  • софия
Ако спечеля, го отстъпвам на звънче Simple Smile и после ще я поканя да ходим в Плевен. И аз не съм ходила, а така ще си имаме хубави спомени, не лоши.
Само един истински Рак може да ме разбере Heart Exl

# 87
Бисе, само косвено е свързана с музиката. Брат ми завърши музикалното училище, а след това и академията. Свири на контрабас и пиано. Тя доста активно участва в образованието му всъщност, защото той има здравословни проблеми, трудно му се разбира говора и има някаква лека форма на нарушение от аутистичния спектър.
Скрит текст:
Милата ми майчица, много я жаля и мисля. Сестра ми пък е с ДЦП, за щастие умствено е напълно неувредена, само има проблем с ходенето. Говори 4 езика, завърши международни отношения в Лондон, но уви с това заболяване не успява да си намери работа. Минава първия кръг на интервютата, но като се стигне до среща наживо и... Мисля, че е нещо, свързано със законодателството за хората с увреждания. Та работодателите не наемат такива хора с охота. Мама наскоро се пенсионира и трябва да отглежда всички, включително и съпруг, който не работи. За капак и инфаркт направи, което всъщност стана причина да спре да работи.

# 88
О, милата. Сега доста ХР работят изцяло онлайн. Не казвам да крие заболяването си, но...може би е добре поне отначало да го прави...за съжаление така е тук. Sad

# 89
  • София
Аз предлагам направо да организираме форумска среща в Плевен.Явно всички сме свързани по някакъв начин с града.Не се събрахме в началото на учебната година,да го направим за края й . Така ще имаме стимул да избутаме:laughing:

Общи условия

Активация на акаунт