8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 168
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мария, на мене ми хрумва, че може да се пусне запитване до Борис Бонев (примерно във ФБ) за разяснения и повече информация по казуса.

# 451
  • София
Ми така де, за какво ще ремонтират гимназията като не планират да връщат учениците скоро. Angry А те софийските улици, с тези ремонти на ремонтите, са бездънни ями.
Моят си взе стипендията лично и накуп още миналата или по-миналата седмица.

# 452
  • София
О, ама той (Бонев) бил от Френската!

# 453
  • гр.София
О, ама той (Бонев) бил от Френската!
А,че хубаво!

# 454
  • София
Я да питам тук майките от ФЕГ, че модератор ми е изтрил питането в темата на ФЕГ: имате ли преведени стипендии? При Ния няма и искам да знам дали при нас е проблемът или още не са превеждани (имаше слух, че на 11.12 ще ги преведат).

Мария, нищо няма по сметката преведено.

# 455

Боже, колко мъка има по този свят, Боже...

Защо? Какво чу чак толкова?

Нищо не знам за стипендиите. Приведени ли са, не са ли, нямам си и идея. Моят няма дебитна карта, с някаква влогова сметка е. Дори не мога да видя какво става в нея.

# 456
  • София
А ние взехме картата на дъщеря ми преди десетина дни и дори не сме отворили плика с пин кода.
Та съответно и за стипендията не сме проверили.
Срам.

# 457
  • гр.София
При нас днес преведоха за трите месеца.
Скоро и при вас,надявам се.

# 458
  • София
'Начи да споделя, че има някаква ултра яка Десетокласна тема (Слънчевата е виновна, че като видях заглавието, чийто автор се оказа тя, направо изквичах от възторг и влязох да чета 😁).
Е, "яка" е леко относително, понеже малко му се стъжва на човек като види какво го чака с тийнейджърите по-нататък. 😂

# 459
  • София
В 18СУ има преведени стипендии.Но нямам идея за какъв период и по колко.Добре че е темата ще да се сетя

# 460
Ред, аз на набора на Слънчевата съм фен откакто бяха 7 клас. Чета всички седмокласни теми от над 5 години. Но техният набор бяха страхотни! Такова настроение, такъв хилеж с тях. Как са се събрали Simple Smile

# 461
  • София
Значи огромен пропуск от моя страна. Ще го компенсирам. 😃

# 462
О, да! Не искам да засегна никого, но те бяха най-страхотната седмокласна тема евър заедно и поотделно ( не само във форума Joy). В края на първи гимназиален етап са все така невероятни.

# 463
Много готино заглавие:) С упадъчен, но и борчески привкус.
Днес вдигнах кръвно в буквалния смисъл. Беше ми 140/ 90, което за мен е много. Големият провали първите часове на дребното със старанието не само да го разсмее, но  да го накара да се залива от смях. В същото време на мен ми се струпа доста работа, залагам разни неща за следващите две седмици,защото ще съм в отпуск. Беше пълна лудница и ми идеше да отида в офиса, въпреки че имаме бая народ с Ковид.
Сега свалям кръвно с ракия.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 20:44 от Amanda.D

# 464
  • София
Вярно, че са големи свежарки в тази наборна тема. Слънчевата беше Облачна тогава, ако не ме лъже паметта. Санака също щеше с нещо испанско да се кръщава.

Общи условия

Активация на акаунт