Домакини 73/ Коледно-новогодишна и оптимистична

• 55 215
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Добър ден!
Идвам на следобедно кафе.
Майка ми вече е ангажимент на Бил Гейдс - току що си получи чипа от Пфайзер Laughing Сега ще я следя дали ще мутира LaughingLaughingLaughing

Люска страхотна си! Пък филма ще го търся - имам огромен интерес.

# 586
  • при късмета
Добро утро в месеца на любовта!

# 587
Добро утро!
Честит празник!

# 588
А, и на виното, Ма ко!

# 589
Добро утро!
Да са ни живи и здрави мъжките рожби!

Искате ли сняг Laughing
Това е момента на отваряне на входната врата за разходка LaughingLaughingLaughing

# 590
ААаа, не, не. Радвайте му се вие.

# 591
  • при късмета
Добро утро!

Да са ни живи и здрави момчетата!
Дано поне кучето се радва на снега. При нас като падне е през седмицата, докато дойде уикенда шефа да се пързаля, няма нищо. Втора поредна година, много се ядосва.
Мария, вярно, забравих виното. Ама се свързва повече с червеното, пък аз не употребявам и затова и затова го изключвам
Ставам да готвя зелен боб, че имам поръчка за  обяд

# 592
Добро утро,Калинче прекрасна гледка.Тук е мъгливо но топло,отлагат се задачите ми.

Ние ще се наложи да къртим ,на 2 етаж е избило от обратната вода в банята.Но понеже там имаше бойлер и никой не живееше не знаехме,въпреки че малко ме съмнява да е това.Та ще махаме ваната,ще търся същия цвят плочки за стените и пода,нов бойлер за долу ще вземам .Че не се знае колко време ще продължи ремонта,ама днес студено и не мърдам,а не ми е спешно .До два месеца трябва да подготвя плочките,дано само мм е добре.Сега ще стоя на топло и ще плета,нека е празник,децата имат нужда от парички за лечение.
До като пиша Ма ко е сложила кафето.

# 593
Ma ko кафеееееееееееееее Kissing Heart
Снега не става за пързаляне - мокър, тежък, а под него е вода. Иначе е 4гр, без вятър и започнаха отново реките....

# 594
  • при късмета
Добро утро!

Писе, много е гадно да ремонтираш баня, аз не искам да чувам. Бързо да се справя майстора
Смърфи, ти къде изчезна?
Вале, мина ли кръста?
Я бързо на кафе, да не ви изброявам една по една

# 595
Тук съм и взимам кафето.
Вчера садих цветята от Валето, та и аз се сетих за нея.

# 596
  • Бургас
Тук сме!
Хайде на кайвето!
Стискайте палци за утре за Ванко!Ще ходим на нов лекар и възлагам големи надежди там!
Дано му помогне!Дай Боже!

# 597
Тук съм, ма ко! Нещо се опитвам да направя една картичка от два дни и май съм загубила тренинг.

Студено и мрачно е при нас. Снегът почти се разтопи и другата седмица пак го дават да вали сняг. А уж щеше да бъде топла зима, пфууу.

Искам да си купя зимно яке. Не че нямам 4-5, но все нещо не са ми удобни. Вече знам какво търся, дано го намеря. Тъкмо има намаления.

# 598
Славе, стискам палци за калпазанина.

# 599
Славче, и аз стискам! Hug

Общи условия

Активация на акаунт