Домакини 73/ Коледно-новогодишна и оптимистична

• 55 224
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Чудни тийнове сте показали! Плами, и аз мисля, че щерката прилича на теб. А момчето ти е много готино. Адашката и тя цялата е на Валето. Аз имам една снимка с щерката от преди 2 месеца. Обаче е модерна снимка- с някави филтри, мани, мани.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 16:42 от mariat

# 571
Ей, какви хубавици си имаме! Kissing Heart

Мария - като сестри сте! Пу-пу! Hug

Плами - много сте лъчезарни! И Плами си е красавица, като щерката! Hug

На Валето умното и красиво Мими си го знаем от преди. Ама наистина ти е одрала кожата! Hug

Добро утро от снежен Киев! Казах ли ви да си вземате снега обратно? Защо не ме слушате, а? Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес трябва да си вдигна трите букви от дивана и да взема да изчистя по-основно апартамента.

# 572
Ееее тук ще правим конкурс по красота,какви домакини сте.
Мария страхотни сте.
Вале Мария си е вече госпожица.
Смърфи бе искам го снега, ама само побеля при нас.Вчера и днес студ ама слънце.
Аз ще излизам след малко да видя за нов договор на мм,че аз си взех нов телефон и той сега с моя ,вече не е с копчета.Трудно свикна ,а аз какъв зор видях с тия карти до като ги напасна да ги приеме телефона.Рязах ,мерих и не ще и не ще,с  мини сим карти  е,а за подмяна  на картата вече се плащало...
Пожелайте ми късмет.

# 573
  • Бургас
Много сте ми хубави всичките!:kiss:
Мария,като сестрички сте наистина! Красавици!
Мимето на Валка изцяло е на нея.Бубка е на таткото!
Плами,много се смях на снимката!Родителското тяло усмихнато,а физиономията на тийна кърти направо!:smiles:
Имам много такива снимки,предимно с Ванко.Цялата вселенска мъка е изписана на лицето му,когато трябва да се снима с фемилито.

# 574
  • при късмета
Имаме си хубавици в темата Kissing Heart
Шефа е не копие, а клонинг на мъжа ми, от мен няма нищо, освен едни трапчинки. Вашите деца, поне се вижда, че са ваши Joy Аз на моя мъж, даже не мога да кажа, че детето от комшията Joy
Писе, щом си срязала картата, то все в един момент ще стигнеш до смяна.
Имам да върша разни работи, а още се мотам с кафето.
Хубав ден на всички Hug

# 575
Добро утро!
То красавици, то кафе, то сняг..... какво друго му трябва на човек за едно хубаво начало на деня Kissing Heart

# 576
Шопинг, Лейди, шопинг си трябва за още по- хубав ден!

# 577
Ооооо шопинга на мен ми прави деня ужасен Laughing само дето ще трябва да излизам на пазар....

# 578
Ама, седни си удобно на дивана и цъкай. Аз така правя.

# 579
Ма ко недей така с картите,вече се плащат.Едната я спирам,другата ще мислим как да лъжа за подмяна ако се наложи.
Днес мм вече с нов договор и нет хаха.Доволна съм свърших задачите,ударила съм го на мързел и почивка,не мога да си завърша играчката.Напичах се на слънце на двора и се радвах на цветята как се събуждат,а котките се препичат на слънце върху тях.

# 580
  • София
Обеден привет, момичета от Украйна до Англия!
Нагледах се на хубави мацки и прекрасни деца. Като не можем да се запознаем на живо, и това е нещо. Радвам се на позитивното ви излъчване, милички!
При нас е слънчево и все още снежно. Мислех да изляза за малко, но ме домързя. Срамувам се в ъгъла. Отдадох се на готвене. Направих пилешка супичка и картофен огретен. Това можах да измисля.
Хайде, приятен обяд! И спокоен ден.

# 581
Валеше сутринта до към  обяд,после излезе вятър ,но се показа и слънце ,ама хапе.Имам ядене леща и супа,ама завих зелеви сърми.Успях да си зашия и довърша играчката.А вчера даваха за страничката ни,та ще ви пусна клипчето,дано се отваря.
Скрит текст:

# 582
  • София
Здравейте момичета.

Не писах, че имах много работи.
Първо - взех 2 изпита - Психология и Пед.комуникации - с 6-ци.
Имам да черпя...
Имам още 6 изпита Simple Smile. Притеснява ме само 1 - по ИКТ на 07.02... ще е писмено есе.
Никога не съм писала есе и ММ не е писал ...

Второ, пробихме (не парично) с нашия филм за Ванга. Всеки, който разбира
руски език и има желание да го види - в неделя на 31.01(то биш днес/утре по 1 ОРТ ще го показват
на 2 пъти - в 15:40 и в 22:50.

Та това е.
Обичам ви, момичета!

# 583
Браво, Люси. Хубави новини. Още по- хубави да напишеш следващия път.
Добро утро.

# 584
  • при късмета
Люска, браво за изпитите! И другите ще вземеш с добри оценки, стискам палци. Филма на мен и на приятелката с която го гледах, много ни хареса.  Според мен там ще има по-голям успех, не знам как се получава, Ванга е на по-голяма почит в Русия, отколкото тук.
2 от 4 зюмбюла са цъфнали, нали ги прибрах заради студовете и сега в хола ми мирише на цветарски магазин

Общи условия

Активация на акаунт