Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 779
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
  • София
А защо ехограф? Тя не е яла боклуци, а аз съм вкъщи постонно, те са ми като ваденки, няма как да е изяла нещо което не трябва..
Много е хубаво, че тестовете са отрицателни! Но все има някаква причина за проблема и затова питах за ехографа - според мен може да помогне в търсенето на причината. На него се виждат стомашни и чревни раздразнения, не само погълнати чужди тела - това го научих покрай на Буба панкреатита. Нашите ветове си я знаят, че това й е слабо място и ако им я заведем със стомашно-чревно или просто някакво общо оплакване, почти винаги я поглеждат на ехографа (понеже и нашата е като ваденка и шансът да успее да изяде нещо, което да й разстрои стомаха е минимален).

# 106
  • о`майна лунна нощ е
Флекситата са ужасно неподходящи за дърпащи и импулсивни кучета. Докато се усетиш, и вече се вееш като хвърчило след него или по-зле - остъргал си кожицата в плочките.
Строг нашийник е според мен лечението на този етап. С наградки и свикване с вас се надявам скоро да не дърпа толкова и разходките да са по-приятни.

# 107
Не се бях замисляла, че и за това може да ползват ехограф, в тая тема всеки ден можеш да научиш нещо.
Флексито е отдавна забравено, а тя си е дърпала и при предните стопани, 7 годишен навик трудно ще се изкорени. Строг нашийник не бих взела, не искам да я боли, просто да я принудя да спре да дърпа и принципа на работа на халтитата е точно такъв - да се научи как трябва да ходи без да има болка.

# 108
  • Варна
Хиби, някъде четох, че при дърпане рязко сменяш посоката, даже и клипове има, момчето вървеше покрай колите на зиг заг, ако намеря клипа ще го постна тук и бързо оздравяване на Кая. 😘

Нейо как зяпа милия, да не гледа Пулев & Джошуа?😂

Честит ден на Саско, много щастливи и игриви дни. 😘

# 109
  • Sofia
Съседката има голяма порода,кучето седи мирно и не дърпа дори когато моя дразнител я закача. При  питане от моя страна как го е научила така,тя ми каза че го води с повод удушвач (ако не бъркам понятието).
На мен ми е малко кофти да души кучето,ама ако това е вариант да свикне да не дърпа...

# 110
  • Бургас
Елза е кастрирана преди първо разгонване по съвет на ветеринарите - на 7 месеца, точно на Ивановден т.г.
Мина и замина, никакви проблеми досега.

# 111
  • Варна
https://youtu.be/bKXQy6jAnHc

Уроците на Дино в тубата.

# 112
  • тук-там
Хибискус, много работа с кучето и нашийник. Няма друго решение. Трябва упражнение за общо послушания. Има доста в нет. Ако искаш, мога да дам идеи и на лични.

# 113
  • Sofia
Ох,нееее Joy това ми излезе във фейса

# 114
  • София
Милата Кая, дано всичко е наред Hug
Бебешките снимки са уникални, толкова са сладки, разтапящи.

Направо не ми се вярва какъв огромен пес стана Joy

# 115
Който има фейсбук ще съм му благодарна да хареса коментара ми под този пост:
https://www.facebook.com/104946794554858/posts/201662358216634/?d=n

На всички болни им желая да оздравяват,а на всички празнуващи много щастие❤
Граф

Бебе Луцифер

# 116
  • Пловдив
Хибискус, пиши как сте.
Недялка, едва го познах твоя хубавец!

една дъждовна есенна снимка с лошо качество

# 117
  • UK
Хибискус, от амазон е халтито на Джинкс . Не съм сигурна дали правят доставки до България

Другото, от което аз съм доволна е този тип повод

, използвам го когато нямам намерение да използвам дълъг (рядко), само през муцуната. При нас единствения вариант на дълъг повод да върви е с Халтито,  има голям напредък с ходенето на повод, но след като ме дърпа един ден по гръб в парка, не смея да рискувам (въпреки че беше преди 2+ години).
бързо възстановяване на Кая!

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 19:52 от adorable Jinx™

# 118
Как дадохте за първи път месо? Купих една плешка, но изрязах доста жили с месо по тях и реших да ги сваря за Хари. Грехота ми е да изхвърля месо при наличие на куче в къщи. Та мисълта ми е, да ѝ дам малко днес и останалото утре, или на още по-малки порциики. Или да ги ползвам за наградки. Като количеството съвсем не е голямо - около 100 грама изрезки са. Знам че на някои кучовци им готвите с ориз и зеленчуци, но така изведнъж  измежду гранулите не върви да ѝ дам цяла манджа Simple Smile Ще вземе да ми откаже гранулите (което доста ме съмнява при нейната лакомия) и ще се видя в приключение после.

# 119
  • тук-там
Щом е лакома, нищо няма да ти откаже. Давай смело! Аз просто в един момент почнах да им готвя и директно им давам. На Нъки от самото начало, когато го взехме на 2 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт