Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 797
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
Дами, моля ви, дайте си мнението.
Дъската ми яко е захлопала и съм на път да се сдобия с още едно четирикрако. Flushed
Мислите ли, че 9 годишно куче, гледано навън, ще може да се приспособи вътре?

# 166
Момичета, пред предстояща дилема съм.В момента кучето ми е на лекар.Мисля че кара фалшива бременност,защото и секретират гърдите, прибира играчките и като цяло е различна.Знам алтернативите, четох доста.Малка е, на 2 години.Не е раждала.Ще ме карат да я кастрирам,а ме е страх от операции,защото съм загубила доста човеци след оперативна намеса.Чудя се какво ще правя

# 167
Мила наистина най-доброто е кастрацията. Всяка операция крие риск, но специално кастрациите се водят рутинна процедура и макар и по-тежка при женските кучета, те са на крак още на следващия ден и след няколко дни са си старите лудетини. Преди операцията задължително се пускат пълни кръвни и ако всичко е в норма се прави операцията. Така се минимизира и риска от изненади по време на самата кастрация. Проучете добрите ветвринари с по-голям опит и внимание към животинските.
Maeve нищо не ти хлопа 😁 Няма причина да не свикне кучето от двор в апартамент. Особено на хубаво, топло и меко най-бързо се привиква. Преди седмица прибрах едно бездомиче от работата за да го опврират и премахнат огромен тумор от кожата на гърба му. Честно казано се притеснявах как ще стои няолко дена затворено в апартамент, но беше абсурд след такава операция да го върна обратно на вън в базата ни. На красавицата и трябваше топно ден (2 излизания) за да свикне със стълбите и асансьора. Първо я носех на ръце, нищо ще е 25 кила, но на третото излизане сама си влизаше в асансьора. У дома си лежеше там, където и направих легълце и нито една беля не сътвори. Когато й се ходеше по нужда започваше да обикаля напред-назад. Мисля си, че тези които живеят на вън са свикнали нуждите да си ги вършат на вън и в това отношение едва ли ще има проблем. С другите "чудатости" на апартаментския живот е въпрос на време и спокойствие от твоя страна за да свикне.

# 168
  • о`майна лунна нощ е
С новото легло, което ако не слушам, ще бъде инсталирано на терасата и ще мога да спя в него на топло

Пиша от мое лично име, защото доволно прекалявам с глупостите си, а ме търпят. Швепса е в безопасност и си има своето място вкъщи. ПП - благоверен Туиг се е дорисувал на семейната карикатура.

# 169
  • София
Туиг, според с мен с благоверния Туиг сте нахалници и сте се наместили в на Швепса новото легло... всички ли ще спите на терасата, бре?! Grinning

# 170
О, Туиг, имаме същото голям размер. Като се разгони му уших калъфи от стари чаршафи, но идеята ми хареса и за останалото време, та си стои облечено. Преди Хари спеше директно в него и си гризеше дървото там, в резултат се е набило с едни стърготини, които нямат изчистване. Освен това едва се навира в пералнята ни и не се изпираше добре. Сега с чаршафа - чиста работа. Честито! Хари много си го обича и прекарва 99% от времето си в него.

# 171
  • Пловдив
О, горкият Оливър... Някакви хора там се бутат на леглото.
Шошко си няма легло, защото ако му купя дон Томазо ще го опикае. И за това спи на човешки легла и дивани. Когато големият ми син го няма, малкият спи на неговото легло, а Шошо на леглото на малкия. Когато сме сички - започва голямото бутане. Не знам как така накрая все аз се оказвам с един котарак върху главата и един кучовец до краката... Animal Dog2 Animal Cat2

Ето ви един чифт шушаци за мачкане, опа гледане

ей ни останалите домашни добитъци в съкратен вариант
Скрит текст:

това е за Биляна, която все се припознава в нас и все не сме ние Simple Smile Heart Stuck Out Tongue Winking Eye

# 172
Страхотни сте Иланг,май ти си печелившата от бутането JoyHug

# 173
  • София
Иланг, сигурна бях че зад това писане се крие невероятен човек Heart Eyes
Уникално сладки сте и двукраките и четирикраките!
Да добавя - Оливър Швепс не е куче, той е просто мъдър академик философ Joy

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 20:30 от Boriana33

# 174
  • под тепетата
Оооо, благодаря, иланг! Аз вярно съм си много разсеяна Relaxed
 А на Шошко ушите са точно кат на Озьо - меки и само за мачкотене! Поздрави на всички у вас!
Честито легло на Швепса! Сладки сънища в него пожелаваме!

# 175
  • Пловдив
ох, пак съм аз. Ама не мога да не го споделя...
https://www.facebook.com/dimitar.tsvetkov.3/videos/3398505726826082

# 176
  • под тепетата
Ох, шъ умрЪ! След днескашното ни(ми) съчинение за Жабурана и Щърко, таблицата за умножение, Ханука  Василица това ми дойде като балсам за душата!
ПС - току -що ми се докладва, че Ози успял да опика панталона на дядо си ,при последното му ходене за вечерното пиш Laughing

# 177
Иланг, сигурна ли си, че не си сестра на синовете си? Разкошни уши и мацка видях!

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 21:28 от mariat

# 178
Обичам си я тази тема!!!Прекрасни хора и кучовци!Лека!

# 179
Иланг, за момент се зачудих ти и дъщеря ли имаш!

Общи условия

Активация на акаунт