Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 838
  • 769
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Хахахах, не знам в коя си ти, аз съм в DXC. Подозирам, че не само при теб и мен ще да е така, то на сиромах човек кога му е вървяло Simple Smile
Но поне на Бъдни вечер съм офф!
Оооооо колежка!  И аз съм там. Само да не се окажем в един екип Joy
Ееех, хубаво щеше да е, но в нашия екип дамите сме малко и само аз съм с куче Sad Ама ето, форумът ни събира Simple Smile

# 316
Пазителят на святата вечеря!

# 317
Весели празници, момичета! Желая ви здраве, късмет, любов и успехи във всяко начинание!

# 318
  • sofia
Весели Празници!!!
Докато Леон помага за тиквеника

Маккуин чака Дядо Коледа

# 319
  • Bарна, морето, сините вълни
Стояхме си в кухнята, но изведнъж му хрумна да отвори хола и право под елхата.
Ама точно като едно малко нетърпеливо детенце е. Heart

# 320
  • София
Мили хора, честито Рождество! Бъдете здрави вие и блзиките ви, уютно да е в домовете ви и спокойно в умовете. Не забравяйте, че беди се случват, но много по-често се случват чудеса Heart

# 321
Честито Рождество! Бъдете здрави, щастливи и обичани! Вие и семействата ви! И разбира се, всичко най-добро и за нашите четириноги приятели! Да ни радват и разсмиват още дълго време!

# 322
Честито Рождество! Бъдете живи и здрави всички.Вие и семействата. Всички покрай вас. И най-здрави да са нашите любимци, да ни радват дълги години, както и ние тях. Обичайте се и бъдете обичани! ❤️

# 323
  • Sofia

Спете спокойно, деца!
Пазителят на града обещава да изяде всички бисквитки, които Дядо Коледа е пропуснал!

Честито Рождество, мили момичета!

# 324
Весела Коледа,момичета! Желая на всички Ви много здраве,щастие и успехи! И за дечицата ни много подаръци и емоции - двукраки и четирикраки! Heart

# 325
Честита Коледа, момичета! Много здраве, усмивки и успехи пожелавам на всички ни! Най-желаните подаръци под елхата за всички деца - двукраки и четирикраки Wink

# 326
  • Пловдив
Честито Рождество Христово! Божията благодат да бъде върху вас и близките на сърцата ви хора!

# 327
Честита Коледа, момичета и от мен! Здраве, радост и спокойствие на всички ви желая! 🤗

# 328
  • Bарна, морето, сините вълни
Честито Рождество! ❤️ Желая във всеки дом да има най-вече здраве, мир, любов и щастие!

Така изглежда за мен перфектната Коледа: семейството ми е здраво, кучинко се е размазал от кеф, опитал няколко лакомства, а Монка е усмихната до ушите, заради подаръците, които Добрият старец ѝ оставил. 😊 ❤️

# 329
  • под тепетата
Честита Коледа!
 Събудих се от пукота на дървата в камината, полежах си със свито големишко коте в краката. В другата стая е семейството на голямата ми дъщеря и чаках момента , в който внукът ще излети да провери има ли подаръци. Баба му предвидливо е отхапала от курабийката за Дядото. При разопаковането Марти първо попита къде е подаръка за Ози.

Бъдете здрави, обичайте се, подкрепяйте се !
  ПС. Ози си направи коледна баня в морето. Не знам дали водата е студена, но времето е прекрасно!

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 20:47 от bilqna_69

Общи условия

Активация на акаунт